210

Анонимен

преди 12 години

241добавен от: Мила преди 57 секундине не съм мюсюлманка! Ние не сме религиозни и не се вълнуваме от тези неща---------Нали знаеш, че детето ти никога няма да бъде добре дошло в България и го чака участта на Етническия турчин. От всякъде гонено и на всякъде бито. 500 години робство не могат да бъдат забравени никога. Винаги ще си има една нотка омраза срещу всичко турско и срещу всеки с турско име.

209

Анонимен

преди 12 години

С голяма гордост мога да заявя, че съм един от тези 2.1% които нямат телевизор, изхвърлих я тая кутия с *** и живота ми е много по-качествен от тогава. Притеснително е, че повече хора нямат печки и хладилници но пък имат телевизори...

208

Анонимен

преди 12 години

Мила нали преди се казваше Анелия и си призна че си *** ?

207

до 244

преди 12 години

ми щот са от едно котило ;)

206

?

преди 12 години

Що па и ГЕРБ!? :-)

205

и...

преди 12 години

внимавай със задния двор щото на стари години можеш да съжаляваш като почнеш да цапаш гащичките всеки *** като кихнеш.

204

Анонимен

преди 12 години

Ама и вие с тия "билгари". Просто са направили хората правописна грешка. Досега 20 души коментираха тая дума. Ние не грешим ли като пишем? Най-вероятно там няма време за редактиране на статиите и затова така често има правописни грешки.

203

Мила

преди 12 години

не не съм мюсюлманка! Ние не сме религиозни и не се вълнуваме от тези неща

202

Анонимен

преди 12 години

Долу Герб и БСП

201

:-)

преди 12 години

ами останалите 59.3 процента са си в системата и учат :-) Поне така аз разбрах, макар че тоова пак изглежда не така, щото излиза, че 40.7 процента са неграмотни и не учат от децата между 7-15години, май тряба да питаме Кремена (авторката) какво е имала предвид :-)

200

ФАШИСТ

преди 12 години

до Мила -изживей си младостта , че старостта е мъка , никой няма да те харесва :)рускиня , туркиня , американка , китайка или българка и т . н . няма значение произхода . Когато човек е млад , живота е весел !:)

199

Анонимен

преди 12 години

234добавен от: Мила преди 16 секундие да не би да съм единствената забравила страната си в чужбина, 2 милиона вече го направиха извън България! Пък и мойто е истинска любов-------Ок, но точно с турчин! Знаеш ли колко българи са били изклани само и само да не стане това, което ти сега правиш доброволно за жълти стотинки. Прие ли им вярата?п.п. Не си виновна само ти:- Даваш ли, даваш, Балканджи Йово, хубава Яна на турска вяра? - Море, войводо, глава си давам, Яна не давам на турска вяра!

198

Nobody

преди 12 години

"Децата от 7 до 15 г., които би трябвало да учат, а не са в системата по етноси са: българи 5,6%, турци 11,9%, роми 23,2%."Губят ми се само някакви си 59.3 процента.

197

Мила

преди 12 години

е да не би да съм единствената забравила страната си в чужбина, 2 милиона вече го направиха извън България! Пък и мойто е истинска любов

196

ФАШИСТ

преди 12 години

"Няма такава държава!"- да не е потънала Гърция ?

195

до 228

преди 12 години

Не бях аз, бе. Някой други се вместваше. Въобще не съм те питал нищо за Турция. Попитах само едно - кога е основана България. Но то беше вързанка. Защото Б-я е имало и преди Аспарух и тогава не ги е било грижа дали Византия ги признава или не. При написването на новата История се приема годината на сключването на мирният договор. Но това говори за комплекси на съвременният българин. Защо да чакаш някой да те признае? Тая комплексарщина е още жива - преди с руснаците, сега с американците.

194

Анонимен

преди 12 години

224добавен от: Мила преди 6 минутиаз се запознах в Русенския Университет с един турчин от Турция, с когото се обикнахме безкрайно и след завършването ни се оженихме и вече една година живеем в Турция, която е една прекрасна страна!---так и трябва, все пак не си умряла ти, а прадядо ти в борбата против турско робство. Колко му е да си дадеш "цветенцето" на някой ***, който да може да те задоволи и да забравиш истината и рода си.

193

Мила

преди 12 години

Абе ти сигурна ли си че не се казваш Мили и си жена, щото турците много обичат да се "обичат" помежду си еднополово> Дано сте щастливи в страната на широките панталони и широките задни халки :-)

192

Анонимен

преди 12 години

227добавен от: Анонимен преди 3 минути Това ***, сутрин се пише Ясен!

191

Анонимен

преди 12 години

Тва дьонме до вчера беше БГ турчин ама се осъзна ,че такова животно няма и си смени ника!! Абе пичкетино ти не работиш ли бе , жена нямаш ли да *** ,че само тука висиш бе *** да *** аз на тебе?!