134

Калин

преди 12 години

ааа макето от русе .. метрасата на *** .. естествено доносник на десе .. :)

133

Анонимен

преди 12 години

Наистина ВМРО са единствените, които се осмеляват да говорят за проблем 1 в държавата - демографската катастрофа и ***, проблем, пред който всички други партии си затварят очите, вкл. и Атака! Ако *** продължават да се размножават с такава скорост с помощта на държавата, стават безсмислени и магистралите, и спортните зали, и метрото даже... Те просто няма да се за нас!!!

132

Българин

преди 12 години

Господин Каракачанов е моят кандидат, защото това е почти единственият политик, показал някаква воля и желание да се бори с мръснокафявата *** чума и да защити Българският народ !!!Запомнете - всеки политик, кандидат за президент или не, който говори за "толерантност" или "интеграция" е национален предател и *** *** !!!

131

Анонимен

преди 12 години

130

Make

преди 12 години

toa Makedonec kvo iska pak sega , are begai v Makedonia

129

до 129

преди 12 години

Е дреме ми за тебе. И аз уважавам Бай ***, защото е пробивен, хитър, комбинативен, нахален, агресивен, безскрупулен и се налага над другите. Така се оцелява в този свят егейски заспалник.

128

Анонимен

преди 12 години

*** политическа фигура в общуствения ни живот:(

127

ХАМЕЛЕОН

преди 12 години

Хамелеонът му е любимото влечуго, като на цялата продажна КДС- ска ***, от която всеки истински българин трябва да се срамува. Те убиха България!!!

126

хай буй

преди 12 години

АХМЕД ДОГАН ПРЕЗИДЕНТ ЗА ВАС!!!ИСТИНСКИ ДОСТОЙНИЯ БУЛГАРИН!ТОГАВА НА ВОЛЯ ЩЕ СЛУШАТЕ КЮЧЕЦИ,ЗАЩОТО ЩЕ СА НАРОДЕН ФОЛКЛОР, КАРАГАЛАРСКО ПЛЕМЕ БУЛГАРСКО,ИЗБИЛО И ПРОДАЛО НЯКОЛКОТО СИ ГЕРОЯ,ИСТОРИЯТА И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ...

125

ЕГЕЙСКИ ФОРУМ

преди 12 години

ТОЧНО ТОЗИ Е ОБЛИКА НА БАЙ ***,ДОСТОЙНО ЗАВЪРШИ ТЕМАТА ЗА КАРАКАЧАНОВ,127!точно тука ти е мястото да покажеш ТИПИЧНАТА ПОЛИТИЧЕСКА КУЛТУРА НА БЪЛГАРИНА!е,ТОВА Е ,ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ ОТ ВЪЗХИЩЕНИЕ!

124

до 115

преди 12 години

Абе *** изкрейзил що не вземеш да се гръмнеш а ? Такива зомбирани *** като тебе са ми най противни. Ще казва кой пред кого да падал на колене.Абе ей *** , всички са се родили на тоя свят без нищо и така ще си отидат - никой на никой не е длъжен. Въобще не ми дреме за някви революционери, четници, ятаци ,партизани, царе, комити и всяква *** миризлива. И да слагате минуси - ще си го преместя в другия крачол.

123

Спонги

преди 12 години

Хахахахахаха. Милиционер, мутра, милиционер, мутра.

122

balar

преди 12 години

тия дето роптаят май нещо ги е страх а?

121

Анонимен

преди 12 години

koi 6te isxrani tolkova mnogo politici

120

Анонимен

преди 12 години

119, много си ***, бе промит мозък.

119

бай Иван

преди 12 години

това ще бъдат най-смешните президентски избори, 3 месеца остават, а няма ясно изразени кандидати и всички парти издигат някакви смешници, ако има 50% активност ще сме много напред

118

Анонимен

преди 12 години

барабар Петко с мъжете.много налудничаво.

117

порт

преди 12 години

Сладка е властта и който я вкуси, не иска да я остави за нищо на света. Аз също ще си купя хамстер и ще властвам над него, като не ме искате за президент: всяка сутрин ще му пея: Стани ми стани, ангеле и що им сладко спиш!, а вечер: Полегнала ми е гергана. А, калко красиви приказки се говорят за: Съединението прави силата! и Обезинение в името на България! и какво ли не? Трябваше да си записвам с камерпата изказванията на всички ви и сега щях да имам жива трагикомедия! Ех, пропуснах?

116

Македония

преди 12 години

114,знам за Тодор Александров говориш!Ванче Михайлов дето му е видял сметката!То има ли някой Македонски войвода оставен жив от българските управници?Също както и Сандански и Гоце Делчев!

115

Анонимен

преди 12 години

ДРУГАРЯ майор от ДС Кр. Каракачанов- "Води ни, Партио, води ни, под бойките си знамена..."