132

аватар

преди 12 години

Изразените мнения от повечето форумци не са мнения на умни хора,не знаях че освен *** сме и само човешка тор за съжаление.Затова скоро и държавата ни вече нама да я има.

131

абе тоя вече е

преди 12 години

прочетен вестник ! След 10-15 г. ще се радвате на цар Киро ! Бут шукар !

130

уффф

преди 12 години

Пародия на цар!

129

НАЛИ

преди 12 години

Тоя чемшир ,още ли е в БГ ?

128

със стил

преди 12 години

Както винаги е точен и коректен.И днес още повече си личи какви *** са тези,които не го оставиха да си довърши работата,а докараха на власт крадци и некомпетентни простаци.Управлението на Царя,това че ни вкара в ЕС и въобще стила му на поведение са единствените хубави неща,с които може да се похвали България през последните 70 години.

127

ГНИИ В АДА

преди 12 години

ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГОРИ КОИТО ТИ *** *** ОТКРАДНА, ДЪРВЕНИ БАЛТОНИ НА ТЕБ И ЦЯЛАТА ТИ РОДА ДА СКОВЕШ, ДАНО СЕ ЗАДАВИТЕ И *** ПО БЪРЗО .

126

но комент

преди 12 години

Монарх е английската кралица.Може ли да си представи някой кралицата да оглави партия, да се явява на избори, да става министър председател?

125

Иван

преди 12 години

Този отвратителано *** урунгел трябва да замлъкне завинаги, доброволно или насила.

124

Анонимен

преди 12 години

къв ЦАР си ти бе?народа не иска да те чуе бе боклуктоя го мразя с цялата си душа

123

олигофрен

преди 12 години

Дами и господа, ние сме големи критикари? Аз не виждам Симеон с какво е толкова велик? Но на снимката зад него, аз виждам една ухилена физиономия, която се кефи максимално. Но на какво? Сигурно е получил нов пост, повечко парици и сега вероятно някъде отсреща на тротоа.ра е паркиран и новият му Мерджанчо? Във всеки случай нас ни правят на маскари и тука и отвън. И понеже симеончо си е живял царски в целият си живот, без грам полза за българите, то лично нямам причина да му се възхищавам.

122

но комент

преди 12 години

В момента в който стана партиен лидер, престана да бъде цар.

121

prozac

преди 12 години

Позорно и зловещо бе това, което ти стори на България, царю честити! И имаш наглостта да говориш?! Искаш ли още имоти? Народе, опомни се! Да не повтаряме грешките си!!! Заради децата си!!!

120

но комент

преди 12 години

тоя не ни е цар вече.Смисъла на монархията е да е надпартийна институция,да е авторитет за цялата нация.монарх, който направи партия и започне да се занимава с политика, престава да бъде монарх-цар или крал.защото става авторитет и лидер само за хората от партията си.

119

Анонимен

преди 12 години

КАКТО ВИНАГИ ИСТИНСКИТЕ И ВАЖНИ НОВИНИ СА ИЗ ДРУГИТЕ САЙТОВЕ.

118

actualno

преди 12 години

Коментарът на случващото се в момента е доста навременен и актуален, при управлението на царя, наистина имаше някакъв стимул за развитие.В момента страната и ралични, основни ценности са в регрес.Относно неговото име е наложена безпрецедентна цензура и непрекъснато оплюване на всичко сторено и казано от него.Ако се кандитира за президент, голяма част от пасуващите около 40-50% може и да гласуват!

117

ГНИИ В ПЪКАЛА

преди 12 години

КОИ СИ ТИ БЕ ***...ТИ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ...7 -МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЕЖЕДНЕВНО ЩЕ ТИ СЕ.РАТ НА ГРОБА С ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ , В ЗНАК НА ПО4ИТ КЪМ ГРАБИТЕЛЯ И КРАДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ, МАДРИТСКИЯ КЛОШАР СВИНЯТА СИМЕОН ХАСАН.

116

Анонимен

преди 12 години

ДНЕС Е ДЕНЯТ НА ДЕТЕТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КАКВО НАПРАВИХТЕ ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

115

хх

преди 12 години

Царю ненаситний, и твоето управление и поведение е позор.

114

Анонимен

преди 12 години

Изпълзя гнидата. Избори наближават.

113

Анонимен

преди 12 години

CELTA NA BOLEN - DA E V UPRAVLENIETO, PAK AKO 6TE I BG DA SE RAZCEPI.A BOKO E NA VLAST BLAGODARENIE NA AMERIKANCITE - KATO ZA TOVA PREDADE UPRAVLENIETO NA BG V AMERIKANSKI RACE.MOJE DA IZBROIM ABSOLYUTNO VSI4KI POLITICI NA BG I MOJE DA DOKAJEM 4E VSI4KI SA PREDATELI...........