10

Анонимен

преди 12 години

Да ходят да садят картофи!

9

Анонимен

преди 12 години

Всеки скапан катаджия трябва да бъде заменен от камера, и без това от тези *** няма никаква полза. Единственото което правят е да пълнят движението с изнервени и афектирани шофьори и така създават предпоставки за катастрофи.

8

3

преди 12 години

най-вече да не се крият по храстите или в тъмните участаци ,да ми светят с фенери мама им !!

7

Deko

преди 12 години

Борбата с престъпността ще е по-ефективна, ако им сложат камерите в патрулките и да се видят какво представляват

6

Rudi

преди 12 години

Катаджиите ще разкриват престъпността на пътя? Как ще стане това-явно с дистанционно. Задължението им е да не допускат нарушения по пътищата и да не изнудват водачите и да се крият по храсталаците, а борбата с престъпността е приоритет на други структури на министерството.

5

Анонимник13

преди 12 години

Аз все още продължавам да питам и да се учудвам, дали е толкова сложно вместо разните му там камери поставени ана на гьотере, е толкова сложно всичко що е патрулка да има и една камера, заснимаща всичко, което прави патрула по време на дежурство и предаваща в реално време в оперативния център ? Така хем ще има някаква по-голяма справедливост, хем ще им се по изчисти името на господин полицая.

4

Автоджигит

преди 12 години

Нема рушвети,нема пари,действайте

3

Роко

преди 12 години

По-добре да им бръкнат в здравето на тези ***, вместо да помагат за регулирането на движението по и без това смешната ни пътна мрежа, те го затрудняват (чакайки да минеш на жълто). Жалка държава. Глад за тези мустакати шкембаци.

2

driver

преди 12 години

Да бе - питайте всеки бакшиш в София и ще ви каже как и снимките да изчезнат и акт да не получиш след като те снимат. Както казваше един "Преди тези по улицата взимаха пари, сага онези в КАТ прибират парите"...

1

Анонимен

преди 12 години

Камери бъркат в джоба на катаджиите...А катаджиите бъркат в моя джоб...Само че той е скъсан...