265

Кабули

преди 13 години

Тук има много анти американци, бе! Повече, отколкото на митинг на Бузлуджа! Е, все от патриоти нагоре! Да, ама турската гемия избяга от граничарите ни! И нашите се спряха, защото си имаме само едно "Дръзки" корито и нам колко си катери - играчки. А американците наказват! Наказват и руснаците! И китайците - също.Ей, мърлячи, ако утре САЩ решат България да стане техен щат, как ще реагирате? Дали първи няма да изплезите езици като френски вратовръзки от близане на американски ***?

264

глупости

преди 13 години

Дедовият е мъртъв.Както казва Ицето - ту партс:1. Правят никого неизвестна акция в Пакистан2. Единствените съобщили за смъртта му са САЩ + Ал Кайда (пак САЩ)3. "Погребан" е в морето, така че никой да не може да докаже, че убитият (ако има такъв изобщо) не е ОсамаПореден цирк с участието на сценаристите от Белия дом. Осама сигурно е на Хавайте със Саддам и опъват по две девойки на ден...

263

Анонимен

преди 13 години

Всеки е отговорен пред себе си и пртед Бог, с това което прави ....дали е бил Осама или Буш няма значение за Него!

262

кроко

преди 13 години

Е ,че не е тайна за никой ,че най -големите прошляци и крадци са имигрирали от Европа в сащ и са създали най-жалката нация на света!Затова и къщите и пътищата и градовете и колите са по-големи от навсякъде по света.Защото това е една държава създадена от еврейски комплексарчета и крадци!!!

261

Пффф

преди 13 години

Леле тези на снимката колко са прости - правителството ги превръща в роби - те се радват :X :X

260

aa

преди 13 години

kakto kazal Slavkov-това не е държава, това е предприятие! След войната един от техните президенти казва, че експериментът за създаване на държава, за създаване на нация още не е завършил. Кенеди каза на стената I am а berliner. Стената стоеше там. Тази стена падна, а сега Щатите строят стена към Мексико. Една страна създадена от най, най-ниска категория хора, от прошляците на Европа. Те извършиха най-големия геноцид, изтребиха местното население - индианците, взеха земите на Мексико и сега те ще ми диктуват живота! Така че, за това изобщо не ми се говори.

259

kroko

преди 13 години

сащ са най -позорната нация на света ,наравно с гърците и албанците!

258

Анонимен

преди 13 години

(терориста) Осама незнам дали изобщо е съществувал ,но Обама си е реална личност и е най-голямата терористична заплаха за планетата-ирак,афганистан,сърбия ,либия ,виетнам, хирошима,нагазаки ,салвадор....бе то край нямат терористичните операции на (борците срещу тероризма ) -терориста сащ

257

Анонимен

преди 13 години

Обаче били погребали трупа в рамките на 24 часа. :))))))))))))))) Колко удобно!

256

Анонимен

преди 13 години

Е как. Разбира се, че сега ще го "убият". Нали идват избори. Честито на Обама. Току що бе преизбран. Овцете в щатите само това чакат. А колкото до Осама - човека е мъртъв вече от няколко години...

255

тъпак

преди 13 години

Кой бомбардира София през втората световна война ?- Американците. Кой притисна България в ъгъла след първата световна? - Американците.

254

до 263

преди 13 години

И какво от това, на някои пукаше ли му че колят и бесят турците, на кой му пукаше. Никои не си мръдна и пръста даже. Само РУСИЯ го направи. Аман от разни дето казват на бялото черно.

253

Dimata

преди 13 години

КАКВОТО И ДА СИ ГОВОРИМ ИСТИНАТА Е ЧЕ РУСИЯ Е ДЪРЖАВА ДОКАЗАЛА СПОСОБНОСТИТЕ СИ, А АМЕРКА КАДЕТО СЕ НАМЕСИ НАВСЯКЪДЕ СТАВА ЕДНИ ГОЛЯМ БАТАК, В КОЙТО УМИРАТ ПРЕДИМНО ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ. ПРИМЕРИТЕ СА МНОГО, А РЕЗУЛТАТИТЕ СА НУЛЕВИ.

252

Анонимен

преди 13 години

Какво го ударихте толкова на религиозни и политичестки спорове? Убили са човек. Това повод за празнуване ли е? Представи си турците какъв купон трябва да вдигат на 19 Февруари и 2 Юни всяка година за смъртта на нашите терористи. Като са такива демократи и толкова добри християни, защо не го осъдиха преди да го гръмнат в тиквата. Американците са *** на света, но за съжаление имат най-големите пушки...

251

простак

преди 13 години

За Рино 257-Кой помогна за първия превод на цялата Библия на новобългарски в 1878-Американците.Кой разклати камбаната пред цял свят,че башибозукът в Батак коли не СЪРБИ,а БЪЛГАРИ-АМЕРИКАНЕЦЪТ Януариъс Мак Гахан.Вечна слава на всички убити за освобождението на България-руси,украинци,поляци,финландци,БЪЛГАРИ....!Шова не значи,че в тяхна памет безпрекословно да преглъщами и меда,и лай.ата на управляващите ДНЕШНА Русия. Аман от акъллии!

250

Анонимен

преди 13 години

"то лошото е именно, че русия окупира Бг. през 1878 година, от тогава е беднотията, побъркаността сред народеца (русофилията) и т.н. "братски" армагани!"Ами Гърция защо фалира като си беше от другия лагер? Или пак руснаците са виновни, че не са ги окупирали?!

249

Анонимен

преди 13 години

GLUPAZI ZOMBIRANI SA AMERIKANZITE

248

Анонимен

преди 13 години

Дали е убит или не, почти няма значение. Както се казва по-долу, щом не го осъдиха, значи го превърнаха в герой!

247

РИНО

преди 13 години

Когато друга нация даде 20 000 жертви за свободата на България, тогава ще уважаваме и нея... Докато америка е европа гледаха безучастно извращенията спрямо българите, руснаците дойдоха на помощ, и сега е така. какво виждаме от америка и европа, едно голямо НИЩО

246

xxx

преди 13 години

Поредица от блестящи успехи на американската армия! Оня ден - ликвидиран един от синовете на Кадафи и три броя внуци, днес - един от синовете на Осама и баща му, както и жена, зад която се криел мъж (който в последствие избягал). Гордеем се!