144

alice_in_wonderland

преди 13 години

До 150Ако си оправим обществото,възпитанието и образованието на децата ни чалгата сама ще си умре-няма да има кой да я слуша и спонсорира.Така че не тя е главния проблем,уви!

143

Анонимен

преди 13 години

FOREVER ЧАЛГА ;)

142

Анонимен

преди 13 години

Метъла е упадъчна музика,само чалга-ритмите на народа.Син Сити-парламент

141

HeyJude

преди 13 години

Това да беше проблемът на чалгата ни - че изпълнителките не мязат на освиенцимки с балони в сутиените... Но пък наистина не това е болката й.

140

NEMO

преди 13 години

Английски на кирилица.'лонг лив' На какво ставаме свидетели днес.

139

Анонимен

преди 13 години

Амет форевър,Динго и Шувара-президент и министър-председател

138

Принцеса

преди 13 години

С или без излишни килограми значение няма.Правилно е да се каже "Със или без излишни килограми - значение няма."

137

Анонимен

преди 13 години

Лонг лив Тони Стораро,смърт на надрусаните металяги и бели *** подражаващи на черните *** от гетата в Амирикастан

136

Animal farm

преди 13 години

Sамо ,,ЧАЛГА''и мизерия за БГ до пълно профанизиране!

135

ДО 135

преди 13 години

Странна работа как *** почва да се хваща за кавичките когато му е изгодно.Ние не се правим на професори вие ни наричате такива.Било то и в кавички.'аджеба' говори за твоето владеене на Българския език,***!!!

134

Анонимен

преди 13 години

Да живее Азис.Горе чалгата,долу белите *** и вмирисаните металисти

133

Нормален

преди 13 години

Никога не съм се заглеждал как изглеждат фолккурвите и не ме интересува.Всеки нормално интелигентен и образован човек подминава тая помиа и се дистанцира максимално от нея.Чалга културата има последователи от простолюдието , мутри , хора с ниска култура и интелигентност , неудачници и прочие ***.Докато има такива да ги поддържат ще съществуват..............................................................................п.с.Доказано е че слушането на чалга ви превръща в *** ***....

132

UK

преди 13 години

Най-лошото е че в последните няколко години се появиха няколко Български заведения в Лондон и всичките пускат само чалга. Отидох на едно от любопитство и бях отвратен. Английските приятели с които бях ме попитаха дали това е Българската национална музика. Взе ми доста време да им обесня че това е само временно явление и може би ще се запише в черната история на България. Дано да съм прав.

131

Даниел

преди 13 години

Аз такива ги харесвам.

130

alice_in_wonderland

преди 13 години

и пак до 109Колкото до "...и затлъстяването естествено се вписва в чалга-културата (junk food за тялото и душата) и някак не е гот..." не съм съгласна,яденето на *** е болест на съвременното общество,не е само БГ явление и е характерно за хората от по-ниската социална класа.Далеч не съм тръгнала да защитавам чалгата,напротив...тя е индикатор за гнилостта на обществото но не и първопричина за загниването му.

129

oooooeeeeee

преди 13 години

prehoda na bg kam demokracia e saprovoden ot chalga.samo bairak im trebe na tia ora! da jivee rokendrola!!!

128

Хаджи Ахил

преди 13 години

Призововам всички висококултурни и морални българи да не слушат и гледат чалга. Аз точно така правя-не ги гледам и слушам и не се възмущавам от певиците. А вие хем ги гледате и слушате хем ги плюете. Какъв ви е проблема? Взимаш дистанционното, щракаш на друга програма и готово.

127

alice_in_wonderland

преди 13 години

До 109Абе не съм съгласна с термина"по-добри изгледи",кое му е по-добрето?!Знаеш ли колко смъртни случаи има на година от анорексия ,булимия,проблеми със сърцето в следствие на тези състояния?!Знаеш ли какъв е стандарта за здравословно тегло/не манекенско/?!Явно не знаеш!Здравословното тегло се достига с здравословна,добре балансирана храна в нормални количества.Щом за теб е нормално и здравословно някой да кара на по пакетче солети и 2 кафета на ден за да е ненормално слаб ти си в грешка.

126

до 125

преди 13 години

Браво,да бях ти платил нямаше да напишеш това!Ти си доказателство за това,че дори човек да не слуша чалга,това не означава,че е умен!Не можеш да разбереш защо аджеба професор е написано в кавички,много си смешен,въпреки че не слушаш чалга!Професор не е обида за чалгарите,а е смешно ,че вие се правите на такива,затова са и тези кавички!Аз не съм видял още някой чалгар да злослови напр.: смърт на рапърите!Това е невъзможно,нашите души са нежни,възпяваме любовта и секса!Вие уж сте културни,а злобни

125

Анонимен

преди 13 години

*** чалгарииии айде У Лево а ?