142

Анонимен

преди 13 години

ЕЙ ,"СПЕЦИАЛИСТИТЕ ",ЗАЩО В УПЪТВАНЕТО МЕЖДУ 2 ра и 3 та СТЪПКА НЕ СТЕ ОТРАЗИЛИ ,ЧЕ ТРЯБВАЛО И ПАРОЛА ДА ЧАКАМЕ ,,,!!!!???*** *** и загубена !!!

141

ochudena

преди 13 години

Giveja v Germanija ot 25 godini...dosega e njamalo nikoga prebrojavane...a takav razpit za lichnata sfera na germanskija gragdanin e napravo podsadno!!!Imat silen zakon za zapasvane na lichnata sfera !!!

140

Discovery

преди 13 години

Еййй тоз пък не се умори да пише значи...

139

АЛ

преди 13 години

Току що получих моята парола, явно трябва да се чака!Успех на всички и търпение!

138

borisova

преди 13 години

Телефон 0700 16 310 работи,дава свободно повече от минута и след това ми се обади любезна дама,която ми каза,че имали проблем с пощенския сървър и затова не си получавам паролата за достъп.Чакам почти час и се уверявам за сетен път,че не народа е от лош материал,а тези които го управляват,затова и не гласувам повече от 15 години.

137

Кийра

преди 13 години

И моята парола не пристига, писах емейл на съборт-а ама и от тях няма отговор, май ще се звъни по телефона....

136

radi

преди 13 години

Паролата си я получих след около 20 мин. не беше проблем. При мен проблем възникна при попълването: Казаха ми, че ЕГН-то ми е грешно (толкова години живея с него не е било проблем- правилно си е изчислено), после че съм мъж и накрая- не може да съм на толкова години и да нямам деца- "Моля попълнете цифра различна от 0 на въпрос ...." (отбелязала съм, че нямам деца)

135

АЛ

преди 13 години

Търпение му е майката!Какво значи след попълване на 2 -ра и 3-та стъпка има пак някаква парола?О, боже, чуда невиждано!

134

Анонимен

преди 13 години

от 125 - благодаря на всички, отивам при "великите" оператори от М-тел. После ще видя и дали е пристигнала паролата. Хубав ден на всички.

133

АЛ

преди 13 години

И моята продължава да я няма никъде!

132

Анонимен

преди 13 години

Работи,аз тая работа я свърших вече.Става доста бързо,само трябва да чакаш около час за паролата.

131

Анонимен

преди 13 години

Великият телефон за справки 070016310 Е непрекъснато зает ,,,РАБОТИ ЛИ НЯКОЙ НА НЕГО ИЛИ ПРОСТО СА ГО ОСТАВИЛИ ВКЛЮЧЕН ,ДА НЕ ИМ РАЗВАЛИМ ХАТЪРА !!!

130

чакащ парола

преди 13 години

и аз направих нова регистрация на друг e-mail ......междувременно да не повярваш пристигна парола на първия, след час и половина чакане....остава и да работи....

129

ili

преди 13 години

Направих нова регистрация на друг e-mail ...сега ще видиме дали системата наистина има лично отношение към мен хаха може да не ме харесва сериозно :D

128

Анонимен

преди 13 години

Паролата ми пристигна СЛЕД ЧАС ЧАКАНЕ,обаче вътре още при адресните данни ме изхвърля независимо ,че блока ни е от 30 ГОДИНИ ,,,!!!Само те си знаят защо така е УСУКАНО ,да не говорим ,че между втора и трета стъпка трябва да чакаш ПАРОЛА ,КОЯТО НЕ Е УКАЗАНА В УПЪТВАНЕТО ,А ЧАК СЛЕД КАТО ПОПЪЛНИШ ВСИЧКО ЩЕ ПОЛУЧИШ ВЪПРОСНИЯТ КОД ,,,

127

до 125

преди 13 години

Вземи си разпечатката, отиди в офис на М-тел и подай молба (жалба) за преразглеждане на сметката. След това ще ти се обадят да ти кажат, че ще ти приспаднат сумата от следващите месеци (ще остане като депозит), но първо трябва да я платиш цялата. :)

126

попа

преди 13 години

За съжаление и при мен паролата за активация на профила е мираж, както беше и "бързата" процедура с новите паспорти...както е и цялото управление на държавата в момента. Зян си дадох номер на личната карта и егн-то... Не Гербери, не сте виновни вие - аз съм виновен, че гласувах за вас, когато и слепия знаеше че след срива на системата за едни детски градини, ще последва същото и при е-преброяването.Пилците гласуват наесен, нали знаете?

125

до 125

преди 13 години

Ще Ви накарат да платите и най-вероятно ще Ви отговорят,че сте били в тази група за определено време..но първо ще ви накарат да платите цялата сума..и след това да пуснете молба..

124

маймунка

преди 13 години

повторна регистрация със същите данни на втори мейл е възможна...преди 30 мин я направих след като чаках час за паролата си

123

Анонимен

преди 13 години

И аз си губя времето да чакам парола. Губя търпение и излизам да се разправям с М-ТЕЛ, защото набухаха сметка от 62 лв. Не я платих и като видях разпечатката, се оказа че разговорите към "Семейство и приятели" са тарифирани по стандартна тарифа и са ме ощетили с 38 лв. Взех си отпуск и денят така ще си замине в чакане и разправии. Някой може ли да каже какъв е редът за оспорване на сумата пред мобилния оператор. Не е по темата, ама в БГ ако сами не си помагаме, няма кой