119

Mickey

преди 13 години

Актът, обявен за противоконституционен, не се прилага от деня на влизането на решението в сила.Търсенето на имущества и конфискуването им се преустановява. Ако има останали укрити имущества, те вече не могат да се конфискуват.КОНСТИТУЦИЯТА НИ НАЙ-МАЛКО НЕ ПОСТАНОВЯВА АНУЛИРАНЕ НА ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ЗАКОНА, ДОКАТО ТОЙ Е БИЛ В СИЛА ! ОЧЕВАДНО Е ЗА ПРАВНО ГРАМОТНИ ПОРАДИ ОТСЪСТВИЕТО В КОНСТИТУЦИЯТА И НА ПОМЕН ОТ ОПИСАНИЕ ПО КАКЪВ ПРАКТИЧЕСКИ РЕД ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ОТМИНАЛО ОСЪЩЕСТВЕНО ДЕЙСТВИЕ..

118

Mickey

преди 13 години

"Има закон на Кимон Георгиев, с който се национализират имотите на царските семейства."Има.И по този закон започват да се търсят имоти и да се извършват конфискации. И се търсят и се се извършват конфискации без никакво ограничение във времето. Години. Десетилетия. Столетия."И този закон е отменен от КС през 1998 год."И според КонституциятаЧл. 151. (2)Актът, обявен за противоконституционен, не се прилага от деня на влизането на решението в сила.....Продължава,,,,,,

117

Mickey

преди 13 години

Абсолютно всичко, дадено на Симеон Сакскобургготски и родата му е скандално противозаконно дадено, защото не съществува и до ден днешен реституционен закон по отношение на царските конфискации на *** ! Дарилите го държавни служители извършиха престъпления ! Ако и той е използвал служебното си положение за да им въздейства или за да ги подкупи, престъпления е извършил и той !

116

Mickey

преди 13 години

Няма да влизам в спор сега по юридическата страна на въпрос, ще те попитам: Защо се обръщаш към Симеон с Негово Беличество след като той САМ унищожи БЕЗВЪЗВРАТНО монархията в БГ? ЗАКЛЕВАЙКИ СЕ В РЕПУБЛИКАТА!!!!!! А кой го накара да търгува с комунисти? Аз ли, или комаржийската му дребна душица?

115

George Wheeler

преди 13 години

А относно 800-те дни, това е икономически обоснован период. Приема се, че 800 дни са достатъчни за едно предприятие, което е пред фалт, да се установи дали може да се възстнови и съответно да се случи, или не. Е, гледайки ситуацията как всеки чака ''Спасителя'', то не е голяма изненада, че това ''предприятие'', наречено България е обречено на провал! Предварително благодаря за минусите, просто показват ограничеността, потапяща България!

114

George Wheeler

преди 13 години

Бащата и дядото на НВ са отворили отново с лични средства първите музеи, ботанически и зоологически градини в България. Но какво ли значение има този културен аспект в една идиото-чалгализирана държава.

113

George Wheeler

преди 13 години

1. Ако съдът присъди имотите на държавата, то тогава всички реституирани имоти трябва да са държавни. Царският дворец е бил държавна собственост, следователно НВ няма претенции към него, но споменатите имоти са били ЧАСТНИ. Построени с личните средства на Цар Фердинанд и Цар Борис III. Средства, които не са били присвоявани, а гласувани от Народното събрание. Ако се поинтересувате малко, че видите, че Царското семейство е имало широка благотворителна дейност.

112

Мариян

преди 13 години

Дано му вземе държавата имотите на този измамник - излъга глупавия народ да гласува за него и после краде с Доган и червените изверзи четири години - лъжлив скъперник, дано ти вземат всичко в България и да ви изгонят веднъж за винаги, защото си срам за българския народ!!!

111

mailman

преди 13 години

кат изключим, че Кардам не е турско име, а българско и то от време преди турци да се появят на бял свят, общо взето съм съгласен с теб :)

110

хи-хи

преди 13 години

Ти пък що за "Комунист" си? По-удовлетворен от битието си ли ставаш като кълнеш?Къде си архивирал комуниктическия си морал и марксиско-ленинската си етика? като си нямаш християнска такава?

109

ХИ-ХИ

преди 13 години

То да беше само неговата гуша щяхме да си живеем като Симеончо, но от нашенските ПЕЛИКАНИ отърване няма!!!! От мутри, мутреси и продажни политици и властимащи сме на този хал!!! И най-вече от овчедушие, шопски манталитет и еснафски тарикатлък сме я докарали под кривата круша."О-о-о неразумний юроде....."!!!!!

108

ФАКМАКА

преди 13 години

Значи, ако не влезе да ви проверя, цяла нощ ще ми драскате тука. Айде всички бегом в спалното помещение, че утре ви чака работа да си храните семействата, а тоя го за+бете, да му вземат, каквото трябва !

107

Комунист

преди 13 години

За сведение на обслужващите сайта,България е РЕПУБЛИКА И НЯМА ЦАР.А КОЛКОТО ДО ТЕМАТА:Дано пукне тая гадина наречена Симеон Сакскобургота.

106

николаи петрини

преди 13 години

за кво го извикаха да му напълнят гушата еи за туи сме на тоз хал

105

310856

преди 13 години

СТАНА ТЯ КАКВАТО СТАНА. НА ТИ КУКЛИТЕ , ДАЙ МИ ПАРЦАЛИТЕ! ХАЙДЕ ЛЕКА НОЩ!НЕ МИ СЕ ПОЛИТИКАНТСТВА. КОЙТО НЕ МУ СЕ СПИ И УТРЕ НЕ Е НА РАБОТА ДА СИ ИЗЛИВА СТРЕСА ВЪВ ФОРУМА.

104

жени

преди 13 години

Вън на съветската ***...

103

юнака

преди 13 години

ах тоя брадат крадлив Цар.

102

Анонимен

преди 13 години

Айде сега ДС както го докара така да си го изпрати обратно в Испания!

101

Ivan

преди 13 години

Цар пъж!!! Комарджията вън.Мога да ти предложа да ми ползваш големия бор.

100

Mickey

преди 13 години

Може да създаде монархическа партия ЗА ВЪЗСТОВЯВАНЕ на МОНАРХИЯТА и да стой отстрани!(без имоти разбура се) А не партия за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на ИМОТИТЕ МУ! Много народ му се надяваше а и ПРАВОТО БЕ НА НЕГОВА СТРАНА! Да ама *** са хитри! Предложението им беше : РАБОРИШ ЗА НАС, ЗАТРИВАШ МОНАРХИЯТА и си ПОЛУЧАВАШ ИМОТИТЕ! И плужека се нави! Сега нека да яде дървото ! Не го жаля !