664

arhar

преди 13 години

Иначе Бойко каза доста интересни неща, като говори дори и за Гаусовото разпределение !Трябва да призная, че от Математиката най - много обичам Теорията на грешките !Всеки греши, но по - важното е дали грешките са умишлени или неволни, единични или системни ...По - важното е да направим необходимата корекция когато сме сгрешили и разбира се, да си признаем грешките !Когато някой прави умишлено грешки и то системно, то това вече не са грешки от гледна точка на Теорията на грешките , а нещо много по - лошо / грехове, нарушения, престъпления / !Не греши само онзи, който не работи !

663

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Свинаря Ивайло от Банкя:"За това че съм некадърен е виновен... Станишев""За това че КОНСУЛТАНТА ПО ЕВРОПЕЙСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО неможа да си намери работа като даскал по физкултура, и го назначих за Главен Милиционер на държавата (а пък той си повярва и вживя в ролята си) е виновен...Иван Костов. Ако по Костово време му бяха дали работа (нищо че е некадърен) той нямаше сега да прави циркове пред всички...

662

Анонимен

преди 13 години

Знам само че като Мухобойко падне от власт ще се свърши хранилката за ***.

661

Анонимен

преди 13 години

Оф...Оффф...Фак....Офффф

660

КОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ!

преди 13 години

KОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ!

659

дзвер

преди 13 години

Абе я кажи на кой от сниманите имоти си видял данъчната оценка?А видя ли собственика да плаща данъка?А да не забравиш ,че всички аресувани неправомерно ще съдят Боко и компания в Стразбург.А като ги осъдят от къде ще са парите?И не мислиш ли,че Боко само сменя едни крадци с други.

658

Анонимен

преди 13 години

браво пич, само ГЕРБ!

657

Чунчо

преди 13 години

бесни са, сън не ги хваща, крадлив Костов, бившите червени далавераджии, Вальо топловци, Доган Сарайски, Масларовки, Мургинки...спряха им кранчето, снимат им имотите, карат ги данъци да плащат....лошоо, народа ги изрита с мощен шут на изборите, далече от сладкото кокалчеи още по-лошо, че няма надежда да се върнат, колкото и да се пенятзащото народа вече поумня, съди по делата, вижда че ГЕРБ работи за държаватаТова ги вбесява, газ пикаят, кръв ***.А аз съм толкова щастлив :)Весела Коледа!

656

Калин

преди 13 години

нещо добро да се случи тази година .. боко борософф го хванаха в измами и шментене .. ама той нагъл прибра си ортаците .. в угоилницата на външно министерство!!!всичко му е шмента на бокото .. !!

655

Калин

преди 13 години

ти като .. ги пробутваш тея .. вярваш ли си ..?

654

Анонимен

преди 13 години

ДО 709

653

Анонимен

преди 13 години

..абе какъв народ, кви ет лева бе!Невиждаш ли че всички ги плюят заради "кадърността им"Абе ти пили си хапчетата рано сутринта......пък и не пиши под чужди имена, освен ако наистина нямаш раздвоение на съзнанието...

652

Василев

преди 13 години

Голям глад се задава за червените нагли муцуни!!!Няма вече крадене и аванта, няма и лесни печелбарски удари!!!

651

Анонимен

преди 13 години

червения

650

дзвер

преди 13 години

Абе кой ит вас граждани е истинския ?

649

дзвер

преди 13 години

Сигурно са още с ританките под юргана.Може и махмурлии да са.Но няма начин някоя напориста джурналистка да не ги разбуди.

648

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

Само Бойко ще оправи България, резултатите вече се виждатзапочваме лека полека да ставаме нормална държавапрестъпниците вече се арестуват, а не се канят на кафенезаконните имоти се събарят, заменките спряха, строи се инфраструктураспира финансирането на хрантутниците от БАН, корумпираните лекари се следят изкъсо, постепенно се възстановява законността в държавата.За съжаление това никак не се харесва на някои хора - отпора е жесток, плюенето непрестанно.но ГЕРБ ще успее, народа е с тях.

647

Калин

преди 13 години

на боко икономическият рейтинг ... и той като политическият .. полиран от всякъде . с лъжи измами.. и манипулации !!!

646

Анонимен

преди 13 години

От минусчетата разбирам,че форума е пълен с червени платени маймунки от позитано...Нямат свършване!Дерзайте таварищи...Как дела???АРИВЕДЕРЧИ МИЛИ МОИ КАДЕСАРЧЕТА! Ееееее,не разбрахте ли,че Бие Сие Пието нчма шанс да ни краде повече????

645

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Абе Свинаря Ивайло от село Банкя днес няма ли да изпърди някоя след коледна миризма, че почнаха да ми липсват изцепките му......или ако свинаря не попъдне, да чакам ли КОНСУЛТАНТА ПО ЕВРОПЕЙСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО да се наака ***???