13

ню

преди 13 години

Чета просташките коментари по-долу и се чудя как може да има хора, на които не им дреме за земята под краката им? Говорите така защото не сте се сблъсквали с природата и нейната сила. Докато тоя *** народ не разбере, че опазването на околната среда е приоритет, Земята ще ни го върне тъпкано! Длъжни сме да пазим природата, не само защото е природа, а защото живеем тук!!! Още си хвърляйте найлоновите пликчета през терасата!!!

12

Анонимен

преди 13 години

Еколог ? Еко-глог. Куку-лог

11

Хуманист

преди 13 години

Тези хора не са убити от природни бедствия, а от алчността на корпорациите и консумерщината на западната цивилизация. Докато има понятия като пари и власт, хората ще се избиват един друг. Единствено духовното издигане и просвещението могат да ни спасят от неизбежна гибел и самоунищожение.

10

Еколог

преди 13 години

Даа, дано по-скоро майката Земя се оттърве от изнаглелия *** зовящ се хомо сапиенс! Само така може да настъпи мир и хармония, където стъпи човека трева не никне!

9

inatut

преди 13 години

това добре, само глообалното затопляне можете да си го боднете некъде..

8

az

преди 13 години

Какво глобално затопляне бе селянииии...

7

Омекотител

преди 13 години

Някой ден човекът ще бъде един прекрасен пример за вид, усвоил докрай ресурсите на средата си и безславно изчезнал! За щастие, животът ще продължи и след нас :)

6

Учен

преди 13 години

Водата е живот. Може да ви се струва бедствие, но след оттеглянето й животът става двоен!

5

867687

преди 13 години

Според една теория земята е жив организъм, но в смисъл който едва ли можем да си представим. Ние по нея може би сме вид *** и като всеки жив организъм, тя се лекува и прочиства.

4

Какво да се прави

преди 13 години

Нещата ще продължават да се усложняват. Скоро няма да има значение в каква държава живееш. Нима Щатите като са богата държава не го отнесоха с петролния разлив в Мексиканския залив. Дупката е невъзможно да се затвори - напорът отвътре навън зе засилва. Допускам нови острови в Тихия океан, което значи цунами. Да му мислят богатите Хавайци и Западното кройбрежие на Щатите. И не само те. Цялата Земя ще се разтресе.

3

BBB

преди 13 години

Да бе, хората са си виновни ама нанайци. Умрели са хора в бедни държави, в Европа и САЩ, колко човека са умрели? Това е шибата истната, ако си беден живееш кратко, не зависимо по какви прични.

2

Пхахаха

преди 13 години

Е*ати простотията! Типично за днесчаните :)

1

Анонимен

преди 13 години

Ужас!!!