12

БАКО МОРЯКО

преди 13 години

абе тез ко майка си търсят там бе,аман от разбирковци в таз скапаната държава,затуй сме на туй дередже,аре ся харчете пак държавна пара да ги спасявате

11

пещерняк

преди 13 години

За информация на всички - спасителните акции в пещери се провеждат от Аварийно-спасителен отряд (АСО), който е абсолютно ДОБРОВОЛНО формирование - не получават заплати или каквито и да е хонорари. Получават чат-пат някакво оборудване от БЧК, но нищо повече. Така че, скъпоценните ви данъци отиват за друго, спокойно!!Колкото до какво правят там - ами прекарват си времето сред природата и опознават света, усъвършенстват се и се учат.

10

Идиотизъм

преди 13 години

На мен никой не е помагал никога и не се замислям някой да ми помага. Само аз съм помагал. Например да си направят някои хора "бизнеса" като ме крадат, други да си направят вестниците, като ме лъжат, други да точат ДДС, като аз съм плащал от данъците, дето като балък ги внасям, а на тях и м "повръщат" ДДС-то. Ти ще ми помагаш ли?А помогни и на мен де, не само на тия в Мухлата. Имам пред вид да излекуваме някои хора от идиотизъм, не да ги спасяваме в резултат на неизлекуван идиотизъм?

9

re

преди 13 години

Къде сте тръгнали с деца в пещера, бе *** прости! И тези *** са станали и ще бъдат родители! Боже опази от такива родители. Преди време един *** си беше завел приятелката на планина, която естествено без никаква подготовка се спънала и си счупила крака. Спасителните екипи само с такива *** се занимават.

8

спелеолога

преди 13 години

Не ги обвинявате Опознай природата да я обикнеш!!!!!

7

Анонимен

преди 13 години

разноски? нали утре на вас може да се наложи да се помага (не дай боже), тогава за разноските ли ще питате?

6

Идиотизъм

преди 13 години

Ти ще поемеш разноските. Пропорционално.

5

Жоро Бермуда

преди 13 години

Тези не можаха ли да си наемат една хотелска стая да си духат, че се навряха в пещерата? Или така е по-извратено, а? Сега и народни пари да харчат за спасителните операции. Кой ще поеме разноските?

4

Идиотизъм

преди 13 години

Ми кво правят там - в Духлата? Те са там по собствено желание, имам пред вид по силата на собствен идиотизъм идиотизъм. Сега и за тез *** ли ще плащам да им спасяват идиотизма? Има пред вид да им спасяват идиотизма, а не да ги спасяват от идиотизъм. Защото те е трябвало дъ бъдат лекувани от идиотизъм - това го понасям някак, но да спасявам идиотизъм не го понасям. А бай дъ уей - с хората (говоря за хората) в областта на пещернячеството, какво става?

3

катерач

преди 13 години

Туй пещерняците не са много наред....

2

Анонимен

преди 13 години

преди да предприеме човек подобна експедиция би трябвало да се поинтересува за времето,цяла седмица предупреждаваха за обилни дъждове.....дано са добре хората и всичко свърши с хепиенд

1

Юберменш

преди 13 години

"Галериите са наводнени и пещерняците не могат да излязат" - значи и местно население има ? :)