44

Анонимен

преди 13 години

Хахаххаха уби ме тва заглавие... хахах сорри :))) България днес и електрически коли ::D:D:D:D

43

запознат

преди 13 години

47, всъщност в БГ още се произвеждат електрокари..

42

Червената помия

преди 13 години

Само да напомня на по-младите, и мислещи че всичко започва от тях, че България ПРОИЗВЕЖДАШЕ и ИЗНАСЯШЕ електромобили из цял свят!!!Вярно, това бяха електрокари-високоповдигачи , гарови електрокари и електрокари за вътрешнозаводски транспорт, но с едно зареждане нощем, цял ден работеха без да отделят вредни газове.Произмеждахме всичко-от гумите, до електромотора и алкалните батерии.При това-в едри серии и масово.Сега, вместо от нас да искат разрешения и лицензи за новите модели-ние се молим...

41

Вуте

преди 13 години

Нали се научииме да правиме педалете , рязко , че научиме и останалото .

40

XXL

преди 13 години

до номер 5Наистина не е далеч врремето , когато привидният излишек на генериращи мощности ще се изчерпи, но тогава споровете за АЕЦ Белене ще бъдат отчайващо закъснели. Ел.транспорта ще си каже думата.

39

Старик

преди 13 години

Рязко са им заповядали ГОСПОДАРИТЕ ! Голям смях :))

38

bros

преди 13 години

Айде, тогава бих си купил машинка!

37

30

преди 13 години

Ел колата няма аспух, а ползва ток, който за да се произведе пуши комина на ТЕЦ-а. Така резултата е същото замърсяване, но при редица неудобства за шофиращия.

36

Българин

преди 13 години

За съжаление сегашната цена на такъв автомобил е доста висока....но хубава новина!

35

Браво!

преди 13 години

Хе-хе-хе,Както е тръгнало със затварянето на блоковете ни в АЕЦ и увъртането за АЕЦ Белене, по-скоро би трябвало да се интересуваме от коли на дърва и въглища :)Сега сериозно - аз подкрепям това. Мисля, че електрическите коли ще са основен следващ етап в транспорта.

34

кико

преди 13 години

Браво.Веднаж да сме в първите

33

Отговор

преди 13 години

От 27 държави в ЕС автомобили произвеждат 20. Не е вярно, че само в България не се произвеждат; пък дано да потръгнат работите с китайското производство тук, защото перспективата е да завземат голям дял от евтината група китайците след 20 години. Тогава можем да се гордеем примерно ако държим производството на 50% от ниския клас автомобили за Балканския полуостров.

32

Delyanster

преди 13 години

На който не му харесват ел. автомобилите да не си ги взима.Проблема е че скоро няма да ги видим по магазините в БГ. :(

31

дянков

преди 13 години

и на луната,данък луна нищо че е на македонците

30

NM

преди 13 години

А казват че премиера ни не ставал, напротив- ето заговори се за Белене и човека веднага намери приложение на тока, нищо че едва ли ще доживеят достатъчно поданици та да им се радват при тази "далновидност" в новите ни политици.

29

механик

преди 13 години

в България вече е произведена първата за страната eл. кола - с един проблем....камиона с акумолаторите не може да догони колата... :))))

28

мениджър

преди 13 години

Аз виждам голямо бъдеще за производство на акумулатори в БГ! Ниски еко- и здравни норми, ниски глоби и евтина раб.ръка - ***, сипващи отровите с голи ръце за без пари и без здравна защита. Рай !!!

27

Анонимен

преди 13 години

Вече ще има в с.Баховица Ловеч. и автобуси дори!!!!!

26

Анонимен

преди 13 години

Преполагам че ще ги закупят за НС и МС за поголяма икономия на пачки че както са тръгнали далече няма да стигнат......:)))))))

25

автоджамбазз

преди 13 години

Тези страни нямат свои марки, но произвеждат ишлеме.А Словакия е най-големият производител на автомобили в Европа, на глава от населението.