59

Бай Колю

преди 13 години

"Ако"-то в политиката и международните отношения често служи за оправдание на безумия! Като това безумие, да приемаш с чес капитулацията си... За нормалните, мислещи хора обаче, когато се появи "ако", то обикновено е свързано с неприятно чувство и гадна миризма! Затова нормалните хора гледат фактите, а не "ако"-то. А фактите са, че цените на Булгаргаз за периода от януари до декември 2009 година са нарастнали от 710 до 869 лв за 1000 куб.м. с ДДС....

58

Анонимен

преди 13 години

дано да разберат каквото четат.

57

КараИбрахим

преди 13 години

Така е,всеки минава през държавата с червените фенери за да хвърли стреса и малко семенце.

56

Стефан

преди 13 години

На Тиквата му плащаме заплата за да се зъби а не да си сваля гащите за да му правят големи шлемове.

55

Надупени сме !

преди 13 години

ББ се надупи и на Ердоган, сега и на Путин, за американците да не говорим - Уорлик се държи като управник на поверената му провинция България. След управлението на ГЕРБ още дълго ще сме в стойка бобър и със свалени ***.

54

до 51

преди 13 години

Колко сме ограничени всички ГЕРБери освен да се заяждате и псувате като каруцари май друго не можете :))) Къвто Батман такъв и елктората.

53

тъп

преди 13 години

Хора не разбрахте ли ,че нищо не зависи от нас.

52

КараИбрахим

преди 13 години

Звучи ми като описание на оргия-който мине удря по един пръст.Стига сте си придавали важност-вие сте без значение,нула,кръгла нула.От вас не зависи нищо,никога не е зависило,няма и да зависи.Най-много да оближете някой кокал-само толкова.Да го оближете,защото нямате нито зъби да го захапете,нито здрава челюст да го разчупите.

51

Анонимен

преди 13 години

В тиквата има семки в твойта глава и това няма

50

Анонимен

преди 13 години

и дано да са го разбрали.

49

Гербушко

преди 13 години

Какво се е озъбил Тиквата ??? То със неговия интелект освен да направи някой селски коментар, на ниво първи клас друго не може...Тиквата и преговори как да стане ???Първо му трябва една тайфа преводачи, че завалията не знае езици..Второ Дянкоф трябва да му нарисува една схема която да показва наляво и надясно и като експерт във областа да твърди тази КАРТИНКА е истината.

48

Amenhotep

преди 13 години

Е не че не можем да искаме тръбата на наша територия да е наша собственност и руснаците да плащат хубав наем за нея, като междувременно и намалят ЗНАЧИТЕЛНО цената на газа. Но всъщност не можем, с такива дупедавски управниции, дето не знаят що е национален интерес, нищо не можем ...

47

българин

преди 13 години

Абе ти добре ли си бе? Кога Русия ни е била приятел??? Русия винаги гледа само и единствено собствения си интерес. Дори и освободителната война се води защото русия има апетит към топлите проливи и за пред света се използва предтекста, че видиш ли ние трябва да помогнем на братята.

46

ЕС

преди 13 години

ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРЕДИШНИТЕ ТЕЗИ ПОНЕ СА ПРОЧЕЛИ ДОГОВОРА

45

четвъртия от карето

преди 13 години

Ако все пак искаме да имаме някаква тежест в регионален, в европейски и международен аспект, то следва да се научим, че гражданите на Република България следва да определят политиката на Република България във всякакъв аспект. Държавата съществува заради тези граждани, а не те заради държавата, а още по - малко заради една политическа партия, която и да е тя или заради една "светла" личност, която и да е тя. Когато ние се научим да уважаваме себе си, тогава ще почнат и останалите да ни уважават.

44

От всеки зависи !

преди 13 години

Много ги разбираш нещата, мен ! Добре, че сте вие гениите да светнете нас плебеите ! Дълбок поклон и сърдечни благодарности :) :) :)

43

:)

преди 13 години

Интереса на България, не е нито червен, нито син, нито черен!Сигурен съм, че в голяма част противниците на проекта, не разбират въобще за какво става дума и просто повтарят заучени набити им тъпите глави фрази!Поинтересувайте се малко, прочетете, размислете, пак се информирайте и тогава говорете глупости...!

42

Акъл море

преди 13 години

Каква стана тя? Седесетата пак не можаха да се оправят без Русия! Отново ще правите теменета на Русия, както го правихте 45 години!

41

Бореца

преди 13 години

Ако все пак искаме да имаме някаква тежест на Балканите и Европа трябва да участваме в проекта Южен поток,защото Набуко е още в сферата на мечтите и неговата съдба е много неясна!дори и да построим терминал за втечнен газ в наше пристанище газът пак ще е руски защото няма откъде другаде да дойде.През Босфора и Дарданелите Турция едва ли ще пусне свободно да минават такива танкери като се знае трафика и опасностите които съществуват от един неприятен инцидент!За сега това е добро решение за нас!

40

Петко

преди 13 години

Ами ние винаги сме били зависими от внос на суровини? Това не оначава че всеки с когото сме контрагенти и приятели ни поробва? Поробиха ни мангета, мормони и други, но за тях мълчите? А Руссия ни е давала винаги изгодно суровини, технологии, а плюете? Това не означава да нямаме приятелски връзки със САЩ, останалите държави, а защо плюете приятелска страна? Те тайните служби навред по света си имат свои правила, но това не означава че Руссия ни е враг? Заради такива като теб, сме загубили много.