170

Анонимен

преди 13 години

ТОВА ЕНИЧЕРЧЕ ДЯНКИ ГО ХАРЕСВАХ ДО СЕГА НО ОТ КАКТО ВЗЕ ДА СИ ЛОБИРА ЗА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ВЕЧЕ ДА СИ ХОДИ!!! В ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ ЕС ПЕНСИОННАТА РЕФОРМАТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТ 2016 НАГОРЕ В НЯКОЙ СТРАНИ ДАЖЕ ОТ 2020 НАГОРЕ А НИЕ КАТО НАЙ БЕДНИ ДА Я ЗАПОЧНЕМ ПЪРВИ ГЕНОЦИДА ИСКА ТОЯP.S МНОГО МОЛЯ СПЕКУЛАНТИ, СЕДЕРУГИ И "ИКОНОМИСТИ", ДА НЕ ДЕМАГОГСТВАТ С ЛЪЖАТА ДЕМОГРАФСКА КРИЗА! КОЯТО СЕ ИЗПОЛЗВА КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ТОЧАТ ФОНДОВЕТЕ!

169

Анонимен

преди 13 години

Съгласен съм. Къде е изходът според теб, защото всички не можем да емигрираме или да се спасяваме поединично. Какво остава тогава? революция с оръжие в ръка? А тези, които я поведат по-алтруистини ли ще бъдат от сегашните? Аз не мога да намеря отговор на тези въпроси. Къде е истинският проблем?

168

Анонимен

преди 13 години

Дянков е на Тренчев трънчето...

167

Преториан

преди 13 години

Тренчев, защо семейството ти живее във Франция??

166

Анонимен

преди 13 години

СЕДЕРУГИ СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ С ТАЗИ ДЕМОГРАФКСА КРИЗА НЯМА КОЙ ДА СЕ ВЪРЖЕ

165

Анонимен

преди 13 години

НАГЛО ИКОНОМИСТЧЕ ТЕЗИ КАК ИСКАТЕ ДА ОКРАДЕТЕ ФОНДОВЕТЕ ЧРЕЗ ЛЪЖАТА ДЕМОГРАФСКА КРИЗА

164

майка

преди 13 години

Хора криза е. Не пишете коментари, правете деца.Нацията няма как да се оправи без цвят.

163

Петър Любов Делчев

преди 13 години

Ние започваме най-рано реформата не, защото сме най-бедни, а защото сме най-дърти и най-болни и след 5 год няма да има от къде да дойдат парите и за мизерните пенсийки сега, камо ли по-високи.Дянков не е виновен за по-горните факти, нито Борисов, а ГАДНИТЕ КОМУНИСТИ, КОИТО ПРИБРАХА 20 МЛРД ПЕНСИОНЕН ФОНД И НАШИТЕ БАБИ СЕГА ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ ПЕНСИИ НЕ ОТ НЕГО, А ОТ НАШИТЕ ЗАПЛАТИ ! ТО Е ТОЛКОВА ПРОСТО, АМА НАЙ-ЛЕСНО ДЯНКОВ ДА ВИ Е ВИНОВЕН ВСЕ ! ДОГАН И СТАНИШЕВ САМО ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ВИ ТОЧАТ !

162

Анонимен

преди 13 години

TUK VSEKI KATO TOZI SI ISKA STARATA SISTEMA DA SI LAPAT VSI4KI I DA SI VARVI NEISKAT REFORMI 6TOTO 6TE IM SE SPRE KRAN4ETO S MEDECA ,SA6TOTO VAJI ZA LEKARITE ABE ZA VSI4KI TOVA ZATOVA SE NADIGA TAKAV VOI ,DANEBI PRI TROINATA KOALICIA DA BE6E PO DOBRE AMA SLED KATO TE KRADEXA PONE OSTAVAXA I NA TOIA I NA ONIA TA ZATOVA SI TRAEXA TEZI INA4E GI BOLI ZA OBIKNOVENIA 4OVEK ,TOIA DAJE PO EDNO VREME EVRODEPUTATA ISKA6E DA STAVA ,CEL JIVOT E BIL 6EF NA SINDIKATITE I NI6TO NE E NAPRAVIL ZA RABOTNICITE

161

dd

преди 13 години

Taka е, Дянков лъжи,че няма пари,покрай него и всички други лъжат,а тихомълком си купуват каквото искат и харчат луди пари за развлечения.

160

до 160

преди 13 години

Да, в други държави от Европа удължаването ще започне от 2016,НО в демографски план България е най-застарялата страна.2013 си е направо компромис на ръба на разумното.

159

MURDOC

преди 13 години

До вчера тоя същият синдикалист даваше съвети на Бойко да раздуем бюджетния дефицит за да може всичко да се оправи. Боко го послуша, обаче стана точно обратното. Сега, когато няма инвестиции заради собствената му глупава идея, после бай Тренчо ни убеждаваше, че трябва да направим нещо още по-глупаво, да вдигнем и данъците, защото и без това нямало инвеститори. Егати двуличното *** е тоя ( казвам го без да защитавам Боко).Ето от такива ментараджий държавата е на това положение .

158

Анонимен

преди 13 години

Навремето един висш военен ми каза : " Аз като станах директор - първо синдикалистите разкарах защото се бореха за работниците и си назначих такива дето слушат мен". Синдикатите в България отдавна са подставени послушковци на властта ( СТАРАТА ВЛАСТ ). Така че тоя да не се пъне като магаре на мост сега, а при предишните мълча сякаш устата му е пълна с ***. Аман от парцалените куклички на *** и ДС.

157

Анонимен

преди 13 години

ТОВА ЕНИЧЕРЧЕ ДЯНКИ ГО ХАРЕСВАХ ДО СЕГА НО ОТ КАКТО ВЗЕ ДА СИ ЛОБИРА ЗА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ВЕЧЕ ДА СИ ХОДИ!!! В ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ ЕС ПЕНСИОННАТА РЕФОРМАТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТ 2016 НАГОРЕ А НИЕ КАТО НАЙ БЕДНИ ДА Я ЗАПОЧНЕМ ПЪРВИ ГЕНОЦИДА ИСКА ТОЯ

156

избягал

преди 13 години

има решение - личната карта и терминал 2

155

Анонимен

преди 13 години

Е то и аз искам ама кой ни пита...

154

Анонимен

преди 13 години

Тренчев, ти отдавна си на хапчета и много често забравяш да ги пиеш???

153

Владислав

преди 13 години

Как ще иска да вдига осигуровките, като системата пенсионната система не работи? На какво основание? Има прости икономически принципи - вдигаш данъците - хората спират да ги плащат, намаляш данъците - хората започват да ги плащат!!! Синдикатите не са компетентни да се занимават с икономика, защото обслужват само определени интереси И това определено не са интересите на работницит

152

Анонимен

преди 13 години

Скивайте сега къв цирк са ви спретнали ченгетата. Ще нажежават до червено и ще ви бият щампи по дупетата пък нека цвърчи. Когато народа полудее окончателно, тогава ще Ви предложат ново ченге. А Вие ще сте толкова изморени и пребити, че ще го прегърнете с надеждата само и само да не са старите. А те...пак тези.

151

до хахо

преди 13 години

Искам нормална държава,т.е. държава не на мутри и мутреси,които да заграбват труда на народа, без да плащат.Искам всички бизнесмени,вкл президент и мин председател да докажат легитимността на средствата,с които разполагат.Искам бизнес,който работи за производство,не за търговия,искам достойно заплащане на труда,защото тези милиони на тези"бизнесмени"са изкарани(окрадени)от моя труд и от труда на другите като мен.Когато има адекватни заплати ще има и адекватни осигуровки