71

Анонимен

преди 13 години

марш от БГ, долен неблагодарник. Живял бил тук, ама не бил еди какъв си... Ми айде обратно откъдето си дошъл тогава, дебиш и скапаната ***, дето се навъди напоследък. Ще лижеш и ще се гъзиш на ЕС и ти, и скапаната ти държавица, и любимите ти сърби, и ще ни се молите за паспорти.

70

от сърбин до 68

преди 13 години

искаме да живеем в нормална православна и европейска държава и затова албанците от отдавна ги изгонихме от Сърбия. Няма да е зле и "вие" да направите същото с вашите "албанци" които вече са 1/3 от населението. Иначе България ми харесва.

69

Бореца

преди 13 години

Че сме балканци то е ясно,що то живеем на Балканите,ама да ни определят като диви балканци не съм съгласен!Ако говорим за хулиганите те са еднакви навсякъде и в добрата Англия,Холандия,Германия,Белгия!Тук въпроса е много по-сложен всичко това което се вижда е в резултат на всички експерименти на Великите сили на Балканите в продължение на последните 100 години!На сърбите им беше вдигнато самочувствието на най-великата нация след 1918 година,създадоха им държава за която можеха да мечтаят!!!

68

pissed off

преди 13 години

Така ли правят православните славятни:дрогират ся здраво и ходят да вратят по цивилизованите държави.***,ходи си в скапаната държава щом имаш нещо против хората тук!

67

Юли

преди 13 години

Какви братя са ни тия *** бе, айде марш у лево!!!

66

Анонимен

преди 13 години

Сърби, айде напуснете форума, че албанците ви дебнат :) Нищо не Ви остана от държавата, пак за много големи се имате. Србе на врбе!!!! Воните на л****, несретници!

65

Крум

преди 13 години

Единственото което постигнаха тия "наши" псевдо-братя балканци е служебна загуба и хубава глоба

64

ЙО

преди 13 години

JIVEQ V BG, NO ZA RAZLIKA OT VAS IMAM SLAVQNSKI KOREN I SUM PRAVOSLAVEN, NE PERSIEC ILI TATARIN, ZA TOVA SE KEFQ NA MUJKATA POSTUPKA NA SEBEPODOBNI!! BRAVO SURBI, BRAVO PRAVOSLAVNI SLAVQNI!!! GUZU BOLI OT GUZENE!!!

63

КК

преди 13 години

Ти си Делиjе, ама в истинският смисъл...Ходи се лекувай...

62

Анонимен

преди 13 години

Четеш историята, както дяволът Евангелието :-))

61

КЗЛ

преди 13 години

Аз пък съм живял в Белград...a съм Делиje, така че екскурзиите ви не ме интересуват ;)

60

pissed off

преди 13 години

и друга правописна грешка имах,но както и да е,прекалено съм напушен,че да пиша правилно.А сърбите са толкова добре,че запалянковците им виж какви неща правят.Това нормално ли е.....за тези географски ширини явно да,повечето хора само с насилие си мислят,че се оправят нещата.Наистина им е по-чисто от тук,но какво от това...пак са си диваци.

59

-I-

преди 13 години

Прочети малко история да видиш кой кого е "ритал"...за Четници чувал ли си ? Сърбия е воювала за да защити своето и да не бъде управляван от Ахмед Доганов както нашата мила татковина. А точно ние сме тези които най-много сме си дали дупето.

58

СЪРБЙ ЮНАЦЙ!

преди 13 години

Сигурно им е писнало на горките сърби от техните национали!?! И според мен много правилно са постъпили, дори мисля че е трябвало да ги изчакат пред стадиона за да си довършат започнатото! И нашите фенове трябва да вземат пример и да започнат с националите и с вътрешоното първенство... ако ли не по-добре никой да не ходи на мачове! Защо да им гледаме уговорените им мачове!!!!

57

до КЗЛ

преди 13 години

Толкова си ходил в Сърбия и ти...Ама гробарите нали идват на екскурзия до Армията и дай да им защитим диващините :-)) Имам два магазина в Белград и ходя всяка седмица до Сърбия. Не ми ги обяснявай, че са големи европейци. Бизнес може да се развива там, но дотам...И след 100 години няма да се цивилизоват, а има и читави хора от там...

56

DCZ

преди 13 години

Tsigani u nas ot mnogo otdavna nqma tyi kato se premestiha v Kosovo i Bosna. I shto za "pravoslaven hristiqnin" psuva na *** i maiki drugi pravoslavni. Nedei da lyjesh, zahstoto si shiptar.

55

111

преди 13 години

Македонци и Сърби да *** в л*йната, които сами си сервираха...Велика Сърбия...Хахаха...И тук се пръкнали дупедавци, които да ги защитават...Жалка история!

54

КЗЛ

преди 13 години

пише се "омраза"... не си и много прав в теориите си, но по-малко трева и ще се оправиш...Сърбия ca я бомбардирали до основите и пак държавата им е по-добре от нас... подредено и чисто даже.

53

Dilan do DCZ

преди 13 години

Ei *** dobre che vze BALGARSKI pasport ta i ti da se pochuvstvash evropeets zashtoto u tvoita Sarbiq si nishto poveche ot edin ***.Az sam pravoslaven hyristiqnin ot kakto sam se rodil predi 32 god.i ot 32god.jiveq v Sofiq tuka shiptari nqmame a ot vas se otsepiha i shiptari i tsigani i si napraviha darjavi.Nikoi ne vi izka be!!!

52

до 52

преди 13 години

Твоята държава коя е бе ***...Македония или Сърбия...Или просто си *** по природа...Моята държава. Моята държава е мачкала Сърбия винаги! Моята държава никога не е лижела сръбски ***, а ги е ритала обратно. Това е моята държава - България.