145

Анонимен

преди 13 години

искаш да кажеш, че тези с незаконните палати имат съчки в очите за разлика от мойте греди, дето съм се качил веднъж без билет за една спирка с рейса?

144

JL

преди 13 години

Извинявам се, предния коментар беше до 147 :)

143

JL до 148

преди 13 години

Нещо такова, но не само. Защото аз съм този, който може да си свърши качествено работа и да накарам - (вкл. да принудя когато е необходимо) околните, от които завися, да си свършат тяхната.

142

Анонимен

преди 13 години

Основният проблем (от който така упорито се бяга) е откъде са парите за тези постройки. Последващите проблеми от сорта на - не съществуват на картите , не се плащат данъци и т.н. са "бели кахъри". Аз , досега не съм чул или видял такава грандиозна сграда да е отнета , съборена или поне проверена. И този път надали ще се случи подобно нещо. Както разбрахме , един от собствениците си е набавил необходимите разрешителни , което значи , че законите са ни само написани на хартия и толкова.

141

dp

преди 13 години

124, 130, де да беше толкова просто. Това, че повечето са виновни в изброенитенеща, че и кой знае какво още, не ги прави виновни за факта, че контролът еу тия с пушките, а останалите са голи.Без армия да изкара от дупките им тия, дето са по кабинетите и всяческисаботират развитието и икономиката с едната цел да останат на власт,все ще е пълно с "виновни", дето псуват, плюят и им е черен светът.Клишето "сами сме си виновни за всичко" иде откъм тия отгоре и едалеч от истината.

140

далновиден

преди 13 години

ето това са твойте пари българино от твоя гръб вместо да има за пенсии и здравеопазване те са станали на басейни

139

Ме

преди 13 години

Хора всякакви - един два минуса да са - ОК.Може би имат мотиви хората.. дано са разумни.Но като цяло призива на 124 е ясен.. вижте гредите в своите очи, преди да търсите съчки в чуждите.

138

JL за 135 и 124

преди 13 години

Искам да кажа - отнася се всеки от нас. Ако човек не е в състояние да каже това на себе си и да намери мястото си в този списък, нищо никога няма да се промени.

137

мутата пловка

преди 13 години

искам и аз един такъв беден имот.

136

морски

преди 13 години

Ревизоро, резилоро и ти стана отвратително банален! Алан Коло нали ити мина през тази схема, досега защо мълчеше! Ти ли не знаеш на кой господ се молиш???

135

25

преди 13 години

Е как не ги е срам тези хора бе, недоумявам, егати безочието, как може такова нещо? Нямат наяждане, как може да са толкова алчни? Бил си я узаконил, как се узаконява къща построена на държавна земя!? и стига с този Бойко, така говорите все едно той им ги е построил. той какво общо има? Абе както и да е , няма да се опрайм, ако ще и Господ да слезе да ни оправи! Има много хора които се опитват, но винаги някой алчен *** ги смачква!

134

Анонимен

преди 13 години

не ме интересува къде са! Искам ги сринати! А собствениците им в затвора!

133

TPE3BEH

преди 13 години

Леле, сега прочетох и първите коментари от тази новина. В този сайт що платени драскачи има не е истина.

132

mestessa

преди 13 години

Някой все пак е сложил минуси на 124,а едва ли е прочел целия коментар.

131

Ър

преди 13 години

В Банкя....

130

Анонимен

преди 13 години

Ревизоро се уплаши че ще започнат да ровичкат назад в годините и ще излезе и няговата далавера.До сега го мислех за свестен ....

129

Анонимен

преди 13 години

То се знае , кои са апостиолите....- танов , Странджев , тамара Влайкова , Веселин Георгиев - дясната ръка и семеен прятел на Танов , вече милионер в зелено (от директор на дирекция в Агенция Митници - митническо разузнаване и разследване бе преназначен без конкурс на длъжност зам. директор на митница русе.....), време е премиера и финансовия министър да се събудят..!!!

128

Анонимен

преди 13 години

Бойко, кои са богоизбраните Апостоли, бе Бойко. Нали сега ти държиш цялата власт. Не са ли от твоите хора - ГЕРБери. Отговори - не на Ревизоро, а на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, който те избра.

127

реквием

преди 13 години

Така е Анонимен.Ако правиш всичко това обаче не си беден.Ти си от достойните богати,говориш мъдро ,даваш съвети как да бъдем морални,от всички медии се разлива твоята реч и в един момент ти разбираш колко си велик.Да му мислят честните и принципни хора как да оцеляват.

126

JL - до 124

преди 13 години

Страхотно написано. Ще стане още по-страхотно само ако замениш "Ти, който" с "Аз, който" и ще бъде перфектно :) (защото този ти съм аз...)