20

Анонимен

преди 13 години

Я изчезвай бе ***!

19

Б.Б

преди 13 години

Не мога да броя и писма да пиша

18

Антон

преди 13 години

Освен ако не ми дадеш вярната сметка няма как да твърдиш, че аз не мога да смятам, а ти можеш. Или може би ти имаш вътрешна информация как ще се увеличават осигуровките ?

17

Посетител

преди 13 години

Отново Бойко се изказа .... Вдигаме с 3% ... Не вдигаме с 3% ... Ще подам оставка .. Няма да подам ... Бе Бойко Ага брой до 10 на ум преди да кажеш нещо, да може да го осмислиш, а не само да говориш и после пак нищо .... пффффффффффффф

16

Криста

преди 13 години

Финансовият министър има неадекватни действия,няма изработена икономическа стратегия,а премиерът няма икономическо образование и мислене най-важното.Кара я на честна дума от СД.Тя честната дума е лесно да се даде.Обещаното обаче не е като даденото.

15

Анонимен

преди 13 години

Научи се да смяташ!

14

Б.Б

преди 13 години

Ейййййййй много неблагодарен народ ейййй

13

Антон

преди 13 години

Нека ви обясня нещо смешници. Държавата ви удържа 12,1% от заплатата за осигуровки, от работодателя взима 16,4%. От тези 12,1% които се взимат от работника ОБЩО 9% са пенсионно осигуряване(пенсия + безработица). Ако вдигнат осигуровката за пенсия с 3%, работодателя ще поеме 1,8%, а работника 1,2%. Като увеличиш 9 с 1,2% се получава 9,108%. Хайде да видим сега на 1000лв заплата разлика от 0,108% как ще ви се отрази ? 10лв повече ще ви удържат. Вие бизнеса ли защитавате или собствените си интереси

12

Хаджи Пенчо

преди 13 години

В България няма работодатели. Има експлоататори, казано по български- изедници чорбаджии.

11

Б.Б

преди 13 години

Как какво ще вдигам .Ще си вдигам чукалата

10

Трътлив търтей

преди 13 години

Добре бе. Скочиха докторите - хоп 2-3%-та скок на пенсионната. Сега като скочат полицаите, а после даскалите, какво ще вдигнете?

9

Аaаааа нееее

преди 13 години

Егати работодателите! Миналата година, когато им намалиха вноските за осигуровки да не би откриха нови работни места и да увеличиха заплатите?!Неее...Купиха си нови БМВ- та и кожени палта на любовниците си. Сега, обаче плачат, че Бойко им вдига вноските.

8

работещ

преди 13 години

Абсолютно си прав. Точно на Тато номерата. Но, не са шутове, а хиени и лешояди, защото оставиха да се вдигнат шоково всички основни цени, а сега вдигат пряко данъка върху доходите на всички, освен "държавните" служители - повечето с фуражки. Ненаситни хиени и лешояди за изтребване. Ама, няма кой.

7

Зелената барета

преди 13 години

Гениална посредственост. С тези две думи може да се определи мисленето и действията на нашия премиер.

6

1331

преди 13 години

Бойко какво става с делата за кражбите Масларова и компаниа Виж каво се случва место да са в затвора призовават за стачки Разхождатсе в парламента и ти носят снимката

5

Келешчо

преди 13 години

Хората започнаха да се объркват, кой е премиер- Симеон Дянков или Бойко Борисов. Единият прави гаф, другият го защитава...

4

Аз

преди 13 години

Не се нерви, тоя не е наясно със себе си, а какво остава да управлява цяла държава.

3

Салахадин

преди 13 години

Да ви го напиша пак ако не сте си прочели урока Г-н Дянков.И вчера обсъждахме с шефа,ако вдигнете макари малко вноската минаваме на 4 часов работен за вноски.Аз ще прибирам 60 лв отгоре за вас нищо!!!И цяла България сме така.Писна ми да храня ***,пенсионери,полицаи и кадрови военни на измислени мисии!!Ще стане като с акциза на цигарите,тоест нищо няма да земете а обратно ще се набутате.И каква вълна нова от беазработни се задава не е истина!!не само на Божков фирмата има и още!!!

2

FFS

преди 13 години

"Премиерът Борисов обяви, че заедно с министър Дянков работят, за да не се вдига с 3% пенсионната вноска."Aбе тикво, ти я вдигна, сега работиш да не я вдигаш. Нищоправене! Обявява "вдигам я", после започва да работи за да не я вдига. Ако работи успешно, резултата е НУЛЕВ!!! Боже, спаси ни от този природен талант.

1

Анонимен

преди 13 години

Шутове! На Тато изтърканите номера.