161

Bo

преди 13 години

Изглежда разумно решение да се увеличат малко вноските, за да се спести това издевателство с увеличаването на пенсионната възраст. Лошото е, че синдикатите трябваше да кажат на правителството какъв е разумния подход. Което говори достатъчно за тези, които управляват.

160

Цецко

преди 13 години

...снимката дави вълци!

159

Бай Whoй

преди 13 години

Парите се въртят в Си Банкя, не ти ли е ясно! Иначе Цецка как ще я кара само с 500000 месечно, пък и Боко подсмърча наоколо .........

158

Ели

преди 13 години

Данъчно -осигуртелната тежест в Бг е 38-40 % ,след вдигането става 55-60% .Не е вярно ,че са само 16 % , има и други данъци .Така ,че лъжите на това правителство нямат край.

157

Ten4o

преди 13 години

Trqbva da priemat zakon za pensionerite da mogat da rabotqt pove4e i da ne im se vzimat osigurovki. Po tozi na4in da se vdignat osigurovkite na mladite.

156

................

преди 13 години

В заблуда си

155

Анонимен

преди 13 години

Световната финансова и икономическа криза говорят ли ти нещо?

154

зоой

преди 13 години

Мерките трябва да са по-строги,остри и драстични! Това е гаранция за успеха на страната и правителството

153

анонимен

преди 13 години

Ако сполучи, сам се хвали; ако сбърка - хората му криви "ХОДИ СИ"

152

Анонимен

преди 13 години

Аз пък искам да се пенсионирам на 30! Искам държавата всеки месец да ми превежда по 200 лв. и да ми поема здравните осигуравки, а пък аз ще си работя някъде на черно. Въобще не ме интересува от къде държавата ще намери пари за моята пенсия, утре отивам на протест пред народното събрание.

151

1212

преди 13 години

Защо ще вдигат осигуровките?Нали ТОЙ раздава пари. Да запълни дупките сам!!!

150

онбашията

преди 13 години

абе нали уж предните много крадяха, а сега яко акции срещу тарикатите, що преди бюджета имаше излишък, а сега дупка от 2 милиарда?

149

Съдът, спи ли?

преди 13 години

Вчера официално ГЕРБ призна, че са присвоявали от парите ни за здраве за др. цели. В този случай са нарушени поне 3 закона. Питам, къде е прокуратурата? Съмнявам се, че изобщо има 1 милиард, във фиска, според мен отдавна ги няма. Във време, когато хора умират, чакайки направление или на път за болница, това е политически цинизъм и самоубийство! Да се премахнат направленията, клиничните пътеки, лимитите на болниците! За подобни лъжи и пренасочване на пари НЗОК, падат правителства, но не и в БГ!!

148

c0ldblooded

преди 13 години

гербав тъпчо я виж по-надолу кой го подкрепя и не говори глупости

147

ГЕРБЕР

преди 13 години

Г-н премиер, всички българи те подкрепят безрезервно!

146

шоутайм

преди 13 години

С такъв огромен брой и неосигуряващ се "бюджетен сектор" страната лети към катастрофа.Никакви реформи няма там , само цирк. Частния сектор след 20 години "оправяне" скоро ще рухне съвсем и край.

145

Анонимен

преди 13 години

В цяла Европа пенсионната възрас, само българина които в същото време не иска и да се възпроизвежда, се цупи! Кой ще работи за да плаща пенсиите на "кандидат" пенсионерите? Има толкова наивни хора, които си мислят, че пари за пенсии просто се появяват от някъде - не дами и господа, тези пари идват от всички активни хора в България и колкото повече намалява младото население толкова повече ще са покачва пенсионната възрас! Страшното е че без пенсионна реформа ще изпаднем в икономически колапс.

144

помощ

преди 13 години

Говоренето в първо лице единствено число е медицинско заболяване. Всичко прави Той. А защо не си каже какво прави с приятелчетатат си при големите поръчки, магистрали, метро, защо ли Стенли спечели метрото - сигурно досега е строил няколко вече.

143

NVM

преди 13 години

От парите на беден народ не може да направиш богата държава. Трябват външни инвестиции обаче нашите оправници вместо да пуснат преференции за малкия и среден бизнес те им увеличават данаците всеки 6 месеца. Браво на управата ни браво ...

142

гьорче

преди 13 години

Само глупости от голяма по голяма. Бойко отивай си , остави който и ще да е да управлява но да е в себе си. С тоя лудия дянков и с тези дрънкала ЦЦ и ЦЦ фидосова ,тотю и т.н. и т.н. ,работата няма да стане. ГЕРБ се оказа сбирщина от некадърни кариеристи ,които медийте срещу заплащане ни натрапиха