91

Анонимен

преди 13 години

Това, че разбира от п*тки сигурно е плюс ако ще работи с управленския екип на Борисов.

90

Istinata

преди 13 години

Nikoi ne iska promiana - lekarstvenata mafia, NZOK, tezi nakoito davame rushveti...........a ufsete bleat vyztorjeno

89

666

преди 13 години

За тикви акто теб личи единствено по правопис ( въпреки, че и в това се съмнявам ), но за хората с ум в главите има други фактори, които определят капацитета на дадена личност, а именно - способноста му да мисли ЛОГИЧНО !

88

аз

преди 13 години

И това ако не е тенденциозно заглавие, здраве му кажи!

87

д-р Ред

преди 13 години

Цялата идея е да се въведат частни здравнозастрахователни фондове! Оборота на здравни услуги в България годишно се изчислява на 6 милиарда лева! Всеки управляващ бленува да управлява тези пари! И си въобразяват, че това ще стане чрез въвеждането на ЧЗФ! НО!-проблема е, че никой професор не желае промяна за да не плаща данъци в/у рушвета, който получава! Калпавите лекари, които са болшинство също не желаят промяна! Остава една малка част съвестни лекари, които никой не слуша! Тежко на болните!

86

хиху

преди 13 години

Юле ти дан си некоя бедна даскалица по български *** мойто муньичи?

85

санитар

преди 13 години

То на тебе ти личи,че си вишист.***.

84

Юлия

преди 13 години

"Егати и българската граматика. Не можеше ли да е взЕма здравеопазването.Не казваш взИх си обувки, а взЕх си обувки."А да си чувал за глаголи от I, II и III спрежение, за да се сетиш, че цитираният от тебе пример е от различно спрежение от спрежението на глагола в заглавието на статията? А дали разбра колко си се изложил с коментара си?

83

nane

преди 13 години

do74 tova e taka, no tozi standart be6e izkustven, kakto i komunizma i ne moze da sa6testvuva tova e utopia - koga 6te vi doide akala komunjagi?

82

666

преди 13 години

Ако санитарите бяха по умни и способни, щяха и те да учат по пет години...Ама нека, ще ви уврът главите ама дупе да ви е яко за вбъдеще..То ако ставаше с гледане само, кучето досега да е станало касапин..

81

но комент

преди 13 години

Абе умнико и каква ще я свършиш.Всичко е прогнило.Нещо можеш ли да промениш?Какво зависи тебе?Нищо!В момента нещата се решават от един човек който не е прочел нито една книга в живота си,човек с необичайно ниска култура и селски манталитет.Това е голата истина.Да проблемите не са от днес или вчера,но за 1 година доста се задълбочиха.От ГЕРБ лъха управленска безпомощност и некомпетентност.Тоталната липса на кадрови потенциал е очебийна.Не може един премиер да назначава за министър един непознат.

80

Аз

преди 13 години

Ами защо този, който ще дойде трябва да е от сегашните партии и защо изобщо да е от партии. Като няма алтернатива (алтернатива винаги има) трайте си тогава и Бойко да унищожи окончателно България.

79

Анонимен

преди 13 години

Напротив, ще направи.1. Няма да има лекарски бунт2. Ще въведе доплащането (виж му цитираните изявления от статията)3. След т.2. лекарите ще са доволни, а мат'рялът и сега не си спомня, че в касата има един резерв от 1,2 млрд.лева негови пари. Така че ще му продухат главата, че "такова е положението" и това е "реформата", а парите ще оттекат тихомълком нанякъде.4. Боко и гербавите ще "минат моста". Макар и само засега.

78

men

преди 13 години

Нещата са прости....вижте колегите ви от Германия например какво са направили и се поучете от тях...но май никой няма интерес нещата да са наред а системата е дръж народа в мъгла за да му е ясно....това което е изградено дълги години сега неможем дори да го поддържаме в работен вид направо е срамота...къде са парите които само се прибират от народа и потъват някъде

77

comment

преди 13 години

Ей, хора, спрете се и помислете! Какво ви харесва - болниците ни, лекарите ни, обслужването? Има, разбира се, изключения, и съм убеден, че истински качествените лекари не са в кюпа на безкрайно искащите. Само това се чува - "дайте пари". И после - пак същото. Ако беше само здравеопазването, а то всичко ни е объркано. Преди време Царя каза, че трябва да ни се смени "чипа" - е, успяха, смениха го, но не с по-добър! Да спрем да мрънкаме - много работа ни чака !!!

76

Andreev

преди 13 години

Горкият д-р Контантинов. Няма да може нищо да прави. Докато управлява това злощастно правителство на ГЕРБ няма да се оправи здравеопазването!

75

UGIN

преди 13 години

Оле не, само не гинеколог...

74

komunist

преди 13 години

Колкото и да се пенявите, стандарта на Тошо никога няма да стигнете. Когато го направите-свирнете

73

Анонимен

преди 13 години

*** *** заглавие, честно .......

72

Simo

преди 13 години

Тия гербави комунисти когото и да сложат, все ще ни вземе здравето-просто нямат представа откъде да започнат каквото и да било. По-зле са и от станишевци.