17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Друга песен ще запееш ако Турция нахлуе в южна България,защото там говорят турски.Ще викаш защо НАТО не се намеси.Защото рашките няма да си мръднат пръста за нас без лична изгода.

16

Анонимен

преди 1 година

Идеопатия е да твърдиш , че си нападнат.След като цял свят вижда друго.

15

Анонимен

преди 1 година

САЩ е световен терорист!2 000 000 избити във Виетнам2 000 000 в Афганистан1 000 000 в Ирак200 000 в Сирия200 000 в Либия200 000 цивилни избити за секунди в Хирошима и НагасакиИма ли някой който още не е разбрал че САЩ е световния терорист?!?

14

ВЪПРОС

преди 1 година

Христо Пунгачов ???Този Чиляк или Завалия иска Ядрена Война ?Защо давате Трибуна на хора с малък капацитет и 1 минута Слава ?Аз лично прогнозирам че ако изтрия билет от Лотарията ще спечеля 1 милион Лева , ако не спечеля ще съдя Лотарията за 1 милион лева .

13

Анонимен

преди 1 година

Автономност за Източна Украйна и гарантиране на буферна зона между Руската федерация и евентуалното разширяване на НАТО и Европейския съюз. Това като че ли започва да изглежда приемливо за Руската федерация решение

12

Чук и Гек

преди 1 година

Тя ако е загубила, няма смисъл да си признава! Резултата ще е постигнат! Какво предлага тази панчуга!? Утре Кремал да каже - Оппссс, извинявайте, бях малко пиян, изтеглям се зад река Ангара - заповядайте да усвоите територията....!? И за такива ,,анализи", няколко легиона ,,експерти" получават минимална работна заплата, а може би и повече!? не е справедливо!

11

Анонимен

преди 1 година

Тези тук забравиха за невероятното стратегическо въздействие на "Посейдон".

10

От хората

преди 1 година

Хората наричащи се политици и стратези от НАТО ни тласкат към небитието.Те искат свой ред без да се съобразяват със желанията на повечето от 5 милиарда бедни и гладни по света.Тези милиарди не искат да са роби цял живот и да са избивани,защото са жълти черни и т.н.Забравя се,че гладния не се бои от нищо,за това е и опасен.

9

Анонимен

преди 1 година

До Гошо...*** Много ти е правилно името.

8

Анонимен

преди 1 година

Тези танкове отпуснати на Украйна,няма да я спасят от Русия! Русия не е впрегнала никакъв капацитет още в тази война! И как да признае че е " победена" при положение че още няма Истинска война? -:))

7

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Циркон вече е в Атлантика на 2000 мили от Щатите. Чака само...команда ПУСК от Масква. То от друго...Запада не разбира.

6

преди 1 година

НАТО не иска да спре това безобразие. Военно промишленият комплекс му трябват пари. А пари се дават само за война. Никой не дава пари за мир! Усладиха им се парите от Ковид, сега нова ниша...откриха....капе...долар капе. Само една държава има изгода от това, а Европа е Сляпа...., Заслепена от пари дадени на точните хора.

5

Анонимен

преди 1 година

Първи Април е твърде далече за да се говорят подобни смешки.

4

Анонимен

преди 1 година

"Единственият изход от войната бил Русия да признае, че е загубила" ______________ Така мислят западенците, Изходът никога не е единствен. Техниката на безопасност не позволява изходът да е единствен.

3

Анонимен

преди 1 година

Големи мечтатели са поръчковите соросови медии. Но пасара. Как ли пък не Русия е загубила, щом печели още и още територия.

2

Анонимен

преди 1 година

Това каза някой си Ристо Памтичуков

1

Анонимен

преди 1 година

Нато да спре да се меси и всичко ще свърши до дни.