15

неда

преди 10 години

това тази Рут ли е дето беше замесена в секс скандал с Бахаров и някой друг ? тя ли гоори за морал и плюе българите ,ами прав и път да върви на майната си

14

Българин до Рут

преди 10 години

" Аз не желая твоето признание или одобрение, не желая и твоето внимание. Ти сам ми го даваш..."Ами и аз твоето. И както виждам ме "плюеш" от разстояние, както си го написала. Да не говорим, че този термин е използван много преди теб, г-жо Рут.Такива на Западо им викате "хейтъри". Нали, г-жо Рут.Ооооо Йееее.Само че на мен ми е през сещаш се какво твоята запанда кариера и признанието ти там.А явно по твоя монолог нещо яко те дъвче отвътре, щом така постави цялата си родина под общ знаменател

13

Анонимен

преди 10 години

Нещо си си повярвала много ***, булка? Аре емигрирай някъде навън като си толкова над нещата! Не ни трябва великия ти талант, истеричке!

12

Анонимен

преди 10 години

Почнаха ционистките маневри!

11

обективен

преди 10 години

На тази и се е разхлопала дъската ... и то здраво!

10

муньо

преди 10 години

е,леко е прекалило момичето,но тя е малка още.А журналето...е страхотен жълтур

9

Анонимен

преди 10 години

А кой е човекът, който отговаря на написаното от нея?

8

Анонимен

преди 10 години

Рут Колева е едно голямо НИКОЙ в музиката и избива типични комплексите на едно голямо разочерование!Колева не виждаш ли, че от теб и *** за зеле не става!!

7

Hitler

преди 10 години

Тъжно и смешно, но таз овца е права. Искаме Б-я да я спеси месията, няма как да стане. Може единствено самите ние да я спасим, но трябва да се осъзаем, а кога ще стане това ми след катаклизъм или война -тогава. Няма да е скоро .Сирия още не е паднала.

6

Анонимен

преди 10 години

Ха-ха-ха! Ще се гръмна честно! Не е истина просто! Аби ти явлението такова, колко и какви песни си направила, колко и какви албума си записала, колко и какви мегаконцерти пред поне 20000 души си изнесла, колко години кариера имаш, колко награди на световно ниво имаш, колко песни са ти стигали до номер 1 в Англия, Германия, Русия или САЩ и т.н. и т.н. Та имаш очи да ми обясняваш какво си явление. Явление си в къртицата. Явление в музиката няма как да бъдеш. Дори в БГ музиката пак няма как. Смях!

5

Нина

преди 10 години

Рут е страхотна! Пее добре, има хубави песни и може само да се гордеем, че момичето е привлякло вниманието на BBC. Какво лошо има да кажем едно "Браво", без повече плюене, хейтене и мрънкане каква била, защо била, никой не я е бил слушал. Еми явно някъде я слушат, щом ще пее в BBC. Анелия, Галена, Малена и Пръдлена като ги слушат у бг кръчмите, много ли прокопсаха???

4

hhhh

преди 10 години

Аре , нали я видехме в Къртицата , тоя пиян *** ... сигурно зима пример от английските пияндета хахаха

3

Анонимен

преди 10 години

" Всъщност не е така - наскоро си купих твой диск от "Фантастико". За 1 лев. И ми хареса..."Муахахахахахах...тоя не си е направил ГАВРА с тази умряла некадърна овца!Муахахахаахххахаха......

2

Анонимен

преди 10 години

Коя си ***, грачеща скумрийо?

1

Анонимен

преди 10 години

Александър Попов е обикновен чалгар.Рут Колева ***.