82

До 81

преди 13 години

О-о-о, извинявай, забравих че с твоя телескоп дето гледаш комшийката си вечер докато се съблича си наблюдавал периферията (края) на Вселената! Както и да е, в безсмислени фантасмагории няма да се задълбочавам! Факт било, ха-ха, те не знаят най-близката възможна свръхнова дали е избухнала или тепърва ще избухва в следващите стотина хиляди години, пък ти хвърли чак до края на вселената!

81

Анонимен

преди 13 години

Интересно... И как тогава ти научи за тия портали, след като са запазени в тайна?

80

До 79

преди 13 години

Нещо не те разбирам! Разширяването на Вселената не е теория, а просто ФАКТ, които дори ти при повече търпение можеш да проследиш.

79

До 76

преди 13 години

Е това пък какво общо има с ГМО? Не ви разбирам хора като вас, вие вечно сте против научния прогрес, защото сляпо вярвате, че така ще разрушите природата - всъщност науката може да предложи много повече рашения за запазване на естествената природата от колкото вие и ГМО е едно от решенията! Днес милиони хектари гори се изсичат, за да може фермелите да произвеждат повече продукция - ГМО може да реши този проблем, като създаде по хранителни култури или пък култури които не се нуждая от много вода.

78

До 73

преди 13 години

Я чакай че почна да пускаш доказателства от типа на т.нар. "голям взрив"!!! За вселената или за нашата галактика или няколкото близки до нея говориш, щото има една вселена разлика??? Доказателство на теория с друга недоказана теория знаеш ли какво е? Отговор: бабината ти трънкина ;)

77

Анонимен

преди 13 години

Уф, дори не сте интересни...каква е вероятността най-големите *** да са се събрали по едно и също време и да коментират една и съща тема?

76

До 74

преди 13 години

И защо мислиш така бе човек? Това някой на сън ли ти го каза или си притеснен, че на маите им свършва календара?

75

До 64

преди 13 години

Ало-о-о, "учения", "ние влизаме в ролята на природата", а? Нещо на Господ взе да се вживяваш!!! То и в Мексиканският залив някои влязоха в ролята на природата и изсипаха един химикал за разграждане на петрола, а сега се заговори за влиянието му върху Гълфстрийм, което ако не си чувал е един естествен природен терморегулатор на планетата ни!!!

74

До 70

преди 13 години

Значи преди ВСВ е имало повече войни и жертви /средно годишно/, отколкото преди нейното начало? Това е меко казано смехотворно! Ядрените оръжия направиха света едно по-сигурно място, защото иронията е в това, че всички знаят за последствията от използването им!

73

Анонимен

преди 13 години

Може би звуча непрогресивно някак, но тея накрая ше ни затрият

72

До 62

преди 13 години

Теориите са за това за да бъдат напълно оборени или допълвани! Ти как ще обясниш разширяването на Вселената и то с по-голяма от скорост от тази на светлината? Да може и преди милиарди години да се е случило нещо съвсем различно от Големия взрив, но за сега това е най-логичното обяснение, ако ти имаш друго изложи го, подкрепи го с доказателства и може би ще бъде прието.

71

До №60

преди 13 години

Много питаш брачед ;) От къде се е породила гравитацията, а? А от къде се е породила светлината? Кое е първо - яйцето или кокошката? ;) Първи е големият взрив братче ;) Нищо че е той трябва да е породен от нещо де ама нали требе да има някакво обяснение на необяснимото!

70

Веселин

преди 13 години

За естествените мога да се съглася ,че е възможно да съществуват, но за изкуствено създадени от нашата недоразвита наука хахаха много смях :D

69

До №58

преди 13 години

Въпросът е не "колко ГОЛЕМИ войни е имало", а само КОЛКО!!!! И отговорът е: МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕДИ ТЯХ!!! А това е така защото все още не са използвани ядрените оръжия в тях!!! В противен случай щеше да бъде само една - ПОСЛЕДНАТА!!! "умнико"!!!

68

Георги

преди 13 години

Необяснима изненада за учените при 7 тераелектронволта. А кава ли изненада ги чака при 14 тераелектронволта? Дано изненадата да не е за всички нас. А ни казват спокойно няма страшно , всичко е под контрол.

67

дд

преди 13 години

Стига сте говорили за Адам и ***, сякаш наистина се е случило, че направо ме изби на смях, като видях докъде докарахте спора. Тръгнахте от наука и стигнахте до някакви митове и легенди ( и Троянската война най-вероятно е просто легенда, или поне е доста преиначена от Омир в Илиада)

66

ashtar

преди 13 години

Веселиние от хиляди години има естествени портали за м/у галактически пътувания и от около десетки години технологични за такива пътувания, но естествено всичко се пази в тайна, така, че просвети се преди да пишеш разни неща.Поздрави

65

До момата

преди 13 години

Едвам едвам са скл. мир хората и тя веднага се вл. в Хектор и съсипа живота на много хора и семейства. Ако това ми казваш че не е тъпотия.

64

До 31

преди 13 години

Измирането на милиарди хора е неизбежно. Ресурсите на планетата са ограничени и никакво ГМО не може да предотврати това. Въпросът е само кога и как ще се редуцира населението на Земята.

63

До 59

преди 13 години

Приятелю та ти дори и не знаеш какво е ГМО! Това е толкова общо понятие - все едно да кажеш, че световния океан е опасен, защото някой се бил удавил в него! Може би 1-2% от генно-модифицираните организми /ГМО/ са опасни за човека, но останалите могат да се окажат манна небесна за човечеството - всъщост можем да кажем, че самите ние сме едно ГМО, защото природата посредством еволюцията ни е моделирала такива. Чрез ГМО ние влизаме в ролята на природата за ужас на някои хора.