81

lived

преди 13 години

Нещо много съмнителни станаха тези трусове в София...

80

аз

преди 13 години

Приятел, София стана смръдлива именно защото дойдоха един милион ***. Преди 10 години беше РАЙ.

79

cToKaTa

преди 13 години

Ах ... гледах по БТВ-то репортажа за земетресението - ... от мухата слон направиха направо ... при положение какви земетресения има в Китай или Азия като цяло тука 10-15мин. беше репортажа направо смешно е ...

78

Анонимен

преди 13 години

Не знам кой от къде е дошъл но само знам че има много по-красиви и хубави градове от смрадливата ни столица.Варна,Бургас,Пловдив,и вие ако на това викате селяни значи няма по-големи селяни от Софийските!!!

77

смях

преди 13 години

едно никво и нищо земетресенийце и ГРАНДИОЗНИ КОМЕНТАРИ И КОМЕНТАРИЙКИ.ама ако беше примерно в Стражица дали някой щеше да пише за това!??Харата сме смъртни и човек ако се научи на това ще гледа по спокойно на ЖИВОТА.

76

Д-р Га

преди 13 години

Теб кога те изпуснаха от психодиспансера. Добре ще бъде, ако ти приберат компютъра и ти сложат едно успокоително.

75

Марита

преди 13 години

В Сибир или Аляска стават много земетресения. Случайно това да е световна новина? Естествено, че е важна гъстотата на населението и за земетресение в по-населен район да се говори повече. И е естествено човек да се вълнува най-вече, когато са в неговия град. Мен Аляска не ме вълнува, а София. Теб може да ти пука за Полски Тръмбеж, ако си оттам. Няма лошо.

74

Kemi

преди 13 години

Аз не мога да разбера що за хора сте. НЕ Е НОРМАЛНО нас да ни удари земетресение и хората от провинцията да се кефят!!!Същевременно всички искате тук да дойдете да живеете.Но запомнете едно - дори и 30 години да живеете в София вие ще си останете със селки манталитет, който много си проличава днес. Има земетресение - вие злобеете..и се радвате . Сериозно сте комлексирани

73

микино

преди 13 години

Незнам кой е твоят източник, но ти препоръчвам да престанеш! Недей да плашиш хората! Ако наистина ще се случва нещо - Господ е с нас, той е начертал съдбата ни и ние нищо не можем да направим!

72

анонимен

преди 13 години

глупости на търкалета,щяло да е хубаво да има вторични трусове щото това значело че процеса затихва,ами да не стане обратното

71

Анонимен

преди 13 години

ей ей тая Фидосова аз се чудя що в Монтана няма земетресение

70

Анонимен

преди 13 години

Знаете ли защо станахме *** народ защото личните интереси станаха над всичко и няма човек който да не е готов на корупция стига да му се отдаде възможност

69

Фен на Фидосова

преди 13 години

Споко банда, току-що получих съобщение от Фидосова. Иска да изкаже искрените си извинения, че днес е решила да скочи на въже и че повече няма да се повтаря.Спете спокойно! :)

68

Анонимен

преди 13 години

имам марля на главата как да няма

67

Анонимен

преди 13 години

Колко интересно - новина за заметресение а коментарите към нея се израждат в традиционния спор кой бил гражданин/селянин. Аз например това отдавна съм го преценил така - понятието "селянин" се употребява най-много в София и то от разни софийски ***, чиито родители са дошли отдавна в София от селата, скъсали са си г.за от работа за да си направят живота що-годе нормален, а тяхното детенце си умира от срам от произхода на родителите си и от страх да не би и него да го изкарат "селянин" :)

66

Фред Астор

преди 13 години

Без паника.Утре сутринта ще е много по страшно.Според добре информиран източник земетресението усетено на територията на София е резултат на прицелващ изтрел на американското климатично и геологично оръжие на американците HAARP базирано на Аляска.Това беше премиерата т.е. оръжието е точно прицелено.Решаващия изтрел се очаква утре сутринта към 3.5 часа българско време. и ще бъде с магнитуд 7.5 по Рихтер.В Пентагона смятат че земетресение с такъв магнитуд ще бъде фатално за некачествената и непланова заястройка на града.Смята се че ще загине около 45% от населението но останалите живи ще имат щастието да живеят в планомерно и качествено застроен град.Тази операция на американските приятели се смята за високо хуманитарна мисия.

65

Ха

преди 13 години

Желязна логика Марита ! явно да живееш в София си е болестно състояние което е неизлечимо

64

Ь

преди 13 години

Егати злобните хора. Трябва да сте много ограничени и да таите колосална злоба и проклетия, щом едно земетрсение ви вдъхновява да се изпокарате на тема местожителство. А, ако беше по- силно сигурно щяхте да се избиете.

63

Nemeca

преди 13 години

Откриваш топлата вода в момента. Много ясно, че сме *** народ. Винаги сме били такъв. Затова нищо не става от нас. Защото сме българи...

62

Марита

преди 13 години

Нормално е се отразява повече, все пак в София живеят и работят много повече хора.