29

преди 13 години

Как може да плюете ,че България се рекламира? То бива да си мижатурка ама и най-простия знае ,че отрицателна реклама няма.

28

Анонимен

преди 13 години

Ти и понятие си нямаш от икономика! 1. Тази реклама се финансира с европейски пари, въпреки че би могло и с държавни.2. Принципно винаги този продукт трябва да се рекламира, който може да се продава! В България има само един единствен продукт (туризма), който е горе долу конкурентноспособен на международния пазар и може да го продаваме в големи количества!3. Годишно 4 милиарда евро оборот прави БГ туризма, като голяма част от тези пари отиват като заплати на стотици хилядите заети в бранша!

27

до 23-ти

преди 13 години

защо някой недойде да ми рекламира безплатно от държавата бизнеса за производство на пластмасови щайги ,а се наливат пари за реклама само в сектора, който беше играден с държавни имоти като Слънчев бряг, по-късно съмнително приватизирани, естествено кой ще успее да вземе хотел на брега на морето, ако не батко и братко...за това ти говоря. Използват се пари за реклама събрани не от хотелиерите чрез някакъв определен данък , а от всички нас, които си плащаме всичко до стотинка на тази държава.

26

хаххаа

преди 13 години

тия реклами ми приличат на турско мароканските преди време дето ги пускаха.тия реклами ги плащаме ния печелят такива като МИЛЕН ВЕЛЧЕВ дето си крият доходите от хотелите и файдата от рекламата е за държавата НИКАКВА.който иска да ПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ НА МУТРИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ АЗ НЕ

25

Анонимен

преди 13 години

построихме хотелите за 20 години с държавни пари и активи, а сега е време и да ги рекламираме пак с държавни пари. Честито на всички ни!

24

някой си от БГ

преди 13 години

A снимки от БГ тоалетни има ли в клипа?Знаете ли,че където и да кажех в чужбина,че съм от БГ техния отговор беше: Прекрасна страна ,страхотни хора ама тоалетните ви са много мръсни... Резил !Затова питам,защото ми писна да обяснявам,че при нас в БГ обществените тоалетни се поддържат много трудно...и винаги пропусках да спомена,че е до манталитет.

23

pilcho

преди 13 години

... че те от поне две-три години излъчват такава реклама...

22

от 18

преди 13 години

21, не съм хотелиер и работата ми изобщо не зависи от туризма в България. Просто не разбирам как може да има толкова пропаднали плювачи, негативисти и всичкомразци като теб и някои други хора тук.Явно просто сте си такива.

21

Анонимен

преди 13 години

За съжалание много малко пари се харчат В България за туристическа реклама! Бюджетите на Турция и Гърция са около 20 пъти по големи спрямо българския, а освен това има много брошури, туристически бюра и т.н., които помагат да се ориентират туристите!В България има единствено само построени хотели, но няма информация за забележителностите!

20

до18

преди 13 години

Ei hotelier4e , prodavashe li razvalena riba na po4iva6tite po moreto na zavi6ena cena ?

19

Анонимен

преди 13 години

Браво, страхотна идея! Най-сетне някой да направи нещо. Разбира се, хората които искат България да се провали, пак ще сипят негативни коментари и минуси.

18

аььаьаьа

преди 13 години

"...страната ни като туристическа дестинация, която предлага сигурност и спокойствие за своите гости." ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА

17

Анонимен

преди 13 години

2/3 от пишещите тука са абослютни мизантропи и плювачи...Тръгнали да обиждат на "***" и "Кенефостан". Пропаднали *** без пълноценен живот.

16

ххь

преди 13 години

"...страната ни като туристическа дестинация, която предлага сигурност и спокойствие за своите гости."ахахаха, леле ще припадна :D

15

Zavaydin

преди 13 години

Nai posle se setihme :) Bravo za ideqta,nqmam turpenie da vidq i klipovete :)

14

Крис

преди 13 години

И какво ще с стане като видят клипа и решат да отворят рекламирания сайт - необновена, разхвърляна и жалка информация за страната ни. Не научиха ли, че рекламна кампания не са 3 клипа и се иска много повече от глупаво видео.... блахххх

13

Анонимен

преди 13 години

Ромските гета ще ги има ли в клиповете?

12

Анонимен

преди 13 години

Дано клиповете са добри.България е красива страна, при добра реклама ще има успех, тук има много места, които си заслужават да се видят и ако ние не го осъзнаваме, чужденците го оценяват.

11

Марлон Брандо

преди 13 години

Голям плус за България, няма спор! Нека малко да се съживиме, имаме страхотна природа, нека светът да види това! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

10

Анонимен

преди 13 години

дайте да видим клипа