106

abe ataka

преди 13 години

toi e poveche bugarin ot tebe bre umniko

105

Анонимен

преди 13 години

премиера добре се грижи за пожарникарите и тези от мвр, а останалите куяетата са ни яли... скапана държава....... , атояно тези половината са излишни народа ги храни защото са хора на този и онзи...

104

Атака

преди 13 години

Абе Бойко,земи махни тая Вяра Анкова от БНТ, че като и гледам промените - рекламират, вече че и по БНТ ще дават турски сериали.Ама и тя каква българка е щом е женена за Лафчис!!!Е това е проста нация, такава женена за грък, да ни е директор на БНТ!

103

Анонимен

преди 13 години

Я тоже искам около илядо лева бате Гойко , иначе че бегам у Франциа ! Белким ако не изкярим нищо ,де от кражба на аламин ,бакър и састър поне кака Бруни и чичко президент ,че ми дадът 300 ойру !

102

На дали

преди 13 години

Г-н Борисов,ваши лични пари ли ше дадете на огнеборците,или парламента е гласувал за това?И ако е ПАРЛАМЕНТА,от къде намерихте пари за това?Стига и това да не е "Държавна тайна".

101

чочо1

преди 13 години

Ако може да направят шамандури в морето изглеждащи като тази снимка! Никой няма да ги приближава и броя на удавниците ще спадне драстично. Спасителите ще могат да се отдадат напълно на любимото си занимание - обслужване на немски бабички срещу 15 евро на сеанс + подарък gsm!

100

за 98

преди 13 години

От кого ??! От царя, дето куманоидите го докараха за премиер преди десетина години ли ??!

99

Хлапето

преди 13 години

Бойко може и да не е *** ама не може да се каже същото за теб, четейки коментара ти.

98

Анонимен

преди 13 години

за *** е освобождение :)

97

Анонимен

преди 13 години

Ако ми позволиш лека корекция :от АзисПожар гори във мой *** космат, гаси го докер с двата си баджака. Навън е лято, слънчев ден - поспри се ти, руснака също чака

96

за 94

преди 13 години

Искаш да кажеш - окупираха и докараха на власт онез *** шумкарите

95

за 86

преди 13 години

скоро скоро , време е да ритнем Гоце

94

Анонимен

преди 13 години

'44 пак ни освободиха така, че 50 години не можем да се осъзнаем.

93

Анонимен

преди 13 години

Интелектуалните висини достигнати с обединените усилия на всички форумци , накараха нещо да трепне в изтерзанат ми душа и да ви поздравя Фсички с едно нежно хайку - Пожар гори във мой гръд космата, гаси го кака Керка с двата си баджака. Навън е лято, слънчев ден - поспри се ти кълвачо днес е тоз ден............

92

Modiliana do 8

преди 13 години

Ei, naistina si duhovit. Zavijdam na priqtelite ti, che te imat okolo sebe si. Sigurno nikoga ne skuchaqt. Haresvam "Tanak poznavach". E, haide chao, stiga za dnes chetene na komentari.

91

Анонимен

преди 13 години

Не бе .. никой не се подиграва. Просто ни е за урок. Повече руснаци да ни освобождават - НЕ! Другите народи на балканите не са ги освобождавали руснаците и нищо им няма. Единствено Сърбия се смалява като медуза на слънце, благодарение на приятелството си с Русия.

90

На дали

преди 13 години

Ми ,като ти е толкова голям,що не си я извъртиш сам и да си лягаш,а?

89

Турчин

преди 13 години

Всички които се подиграват тук с Русия са жалки, независимо дали са турци, българи или други.Навремето руснаците са умирали за България.И освободената държава се е казвала България.И до днес се казва така.Който се подиграва на тази саможертва, се подиграва на себе си.

88

не съм гербаджия

преди 13 години

еййййй...тая снимка ми строши монитора!!!! Нама огън който да не угасне, ако бате Бойко го погледне така! Нещо между Марлон Брандо и Аполон! Отма печели приза най-голем маркуч в историята. Чочо - мани, мани той бат ББ е артист,но евала му не е *** като СС, щото не се знае педелвайса кой го полива, тя лоша работа с тези ***

87

чочо

преди 13 години

Писах ти минус само заради ника. Как е възможно да не не харесваш ББ и да не си от герб? Това не го разбирам!!!!