125

мусайбе

преди 13 години

МОЖЕ ЛИ И АЗ ДА МУ ИЗРЕЖА ДЕСЕТИНА ТОЯГИ----ЩЕ СЕ ПРЪСНА ОТ КЕФ

124

идиот

преди 13 години

Е църви, Кой е Димитър Станишев?

123

дисхармония

преди 13 години

Провинциалният цирк "Борисов" продължава с представянето на евтините си селски циркаджийски номера. Със сомнамбулското си излияние ББ, отново ни напомня за шизофренната си маниашка натрапчива идея, че Станишев ни дебне от всякъде и е виновен за всичко, навсякъде и по всяко време за последните 120 години. ББ, номерът ти отдавна е изтъркан, тривиален, лишен от фантазия и освен една *** дисхармония, друго не може да предизвика!

122

ртх

преди 13 години

мани тоя затвор ----не е ли по добре бойко да му изпъне 50 тояги на голо по телевизията ----това да му е наказанието

121

идиот

преди 13 години

имаш нет , имаш чичо гугъл, не си *** поразрови се, охраната е другата категория, за нея по-късно.чети: През ноемврийския пленум (1989) ЦК на БКП приема предложената още през 1988 г. оставка на Тодор Живков от поста генерален секретар на ЦК на БКП. С това фактически се слага начало на демократичните промени. Оставката на Тодор Живков е поставена отново на дневния ред от група членове на Политбюро, всичките партизани от бригадата "Чавдар" - Димитър Станишев, Йордан Йотов и Добри Джуров. За нов

120

аз

преди 13 години

СТАНИШЕВ----В ЗАТВОРА

119

Анонимен

преди 13 години

хей сергей,кризата проспа,положението oсра,кинтите прибра!

118

abe

преди 13 години

г-н бивш Премиер, нелепо е по този начин да омаловажавате законите !!!

117

селянин

преди 13 години

Пропуснал си охраната на Тодор Живков.

116

bg.

преди 13 години

ТИ ПЪК КОЙ ЩЕ СВАЛЯШ ВЕ МИШОК---Я СЕ СКРИЙТЕ ДРАСКАЧИТЕ---ТЯ ПАРТИЯТА ДЕТО ВИ ПЛАЩА(БСП) Е ПОЧТИ ИЗЧЕЗНАЛА А ТОЙ ЩЯЛ ДА СВАЛЯ--------

115

обичащ Татковината

преди 13 години

Боже пази България от ББ и от неговите (овце)-избиратели, жертва на собствената си колективна самозаблуда.

114

мусайбе

преди 13 години

ПРЕД БАЙ ТИ СЕРГЕЮ СЕГА ИМА ДВЕ ВЪЗМОЖНОСТИ---ИЛИ В ЗАТВОРА ИЛИ ДА ХВАЩА ГОРАТА И ДА СТАВА ПАРТИЗАНИН.АМА ЗА ПАРТИЗАНИН НЯМА ДА ИМА КУРАЖ ЗАЩОТО Е ПЪЗЛЬО А САМ В ГОРАТА ЩЕ ИМА ГОЛЯМ СТРАХ,ТАКА ЧЕ ОСТАВА ЗАТВОРААААА----АЙДЕ ЧЕСТИТО НА БСП-----ДНЕСКА СЕРГЕЯ---УТРЕ ГОЦЕ

113

идиот

преди 13 години

Този не е крадеца: ето ти списъка, на най големите, после проследи веригата , роднини, близки приятели и прочие:Членове: Георги Атанасов, Милко Балев, Добри Джуров, Тодор Живков, Йордан Йотов, Пенчо Кубадински, Петър Младенов, Иван Панев, Димитър Стоянов, Гриша Филипов.Кандидат-членове: Петко Данчев, Петър Дюлгеров, Георги Йорданов, Андрей Луканов, Стоян Овчаров, Григор Стоичков.

112

ще загуби цяла Бълга

преди 13 години

ББ: - "Ако спечеля, ще спечеля само аз ако загубя, ще загуби цяла България"

111

Тъй, тъй ...

преди 13 години

Аз не подценявам рашките. Макар да имам доста големи резерви спрямо "легендарното" им ниво. Което се крепи основно на стара слава (Филби &Ко) и пропагандостки романчета.Колкото до копието - да. Сетих се.Имах предвид, че нашичкият им е занесъл документчето да се похвали и да го копират. Неудобно е някак си сам да вади копие в Мин. Съвет. :)И го е забравил... От умиление към символа на старото си (до преди само десетина години) гражданство .Да не забравяме и ролята на съветската униформа :)

110

голямата любов на ББ

преди 13 години

Колкото пъти ББ споменава името на Станишев, толкова пъти му прави реклама. Може би новата голяма любов на ББ вече не е пудела Цуци, а Станишев?

109

!!!!!!!

преди 13 години

Каква политическа поръчка? Нали Главния Прокурор е от неговата партия? Пък му е и приятел от детската градина? Тази попарка за по-малкия хляб на хората Гейчо я надроби! Руски червен *** долен!!!

108

надзирател

преди 13 години

Борисов, бъди учтив и любезен с всички, когато се издигаш нагоре. Защото ще срещнеш същите хора, когато след няколко месеца те свалим и ще падаш на долу. И бъди спокоен - при нас в кауша винаги има едно запазено топло място за теб.

107

Анонимен

преди 13 години

ами така е като се *** със всеки партиен другар, сега ще пита де са документите

106

13

преди 13 години

АЙДЕ СЕГА Е РЕД НА ГОЦЕТО