279

Анонимен

преди 13 години

Of,Putkurov,dali 6te razbere6 kolko si prost, ako ti se obqsni?

278

Анонимен

преди 13 години

A TAKA BRAVO DAJTE IM MEZONETI KATO NUJDAE6TI SE.A TEZI 2 MILIONNA GI SMUKNETE OT GURBA NA BULGARINA. A POSLE MINISTURA DA OTIDE LIQNO DA IM NAPRAVI PO EDNA ***.

277

Анонимен

преди 13 години

добре само на роми ли ще осигуряват жилища?аз ако си опъна палатка пред НС дали ще ме толерират толкова?

276

Анонимен

преди 13 години

АУУУУ ДА ,сигурно за божурище става дума - УЖАС тия ще поломят всичко!! А там е толко хубаво , АЗ съм служил там ,като планшетист преди 18г. ЖАЛКО ЗА БОЖУРИЩЕ.

275

Българин

преди 13 години

Хора, става дума за казармите в Божурище. Хубавото градче ще стане втори Факултет. Не позволявайте!!!

274

кики

преди 13 години

Никакви казарми,на топло в пещите в Кремиковци или Перник,за който няма място там на веро и *** във Верила

273

муткуров

преди 13 години

до габи: миличка , така е... нашите софийските говорят правилно и работят.... имам приятели от тях, търговци на коли, магазинери..... нормални хора.... ходят на църква децата им учат....разликата от тях и *** от прованса е огромна

272

Анонимен

преди 13 години

v obelq ima kazarmi ama tuka 6egi zapalime.

271

О.К.

преди 13 години

Абе, ти в кой свят живееш?Нали държавата ги беше настанила и в общежитията на АОНСУ и к'во...?Изгориха дограмата и пак си се върнаха от където са дошли.*** и закон! Боже!

270

STAMAT

преди 13 години

*** са расисти.Те безмилостно унищожават нас Българите.След време всички *** от Европа ще бъдат събрани в една държава.В момента се проучва коя е тя?И това май е нашата.Понеже ние сме най-толерантни към малцинства и по точно към ***.На цял свят им писна от тях и затова тук ще стане втора Индия.Американци и прочее да си ги приберат при тях.То затова е основан *** клус клан в Хамерика.зАЗАЩИТА ОТ хАМЕРИКАНСКИТЕ ***.

269

CAnte

преди 13 години

TE NEZAKONNO JIVEEQT TAM BE!DURJAVATA IM E NAMERILA JILISHTE I SHTE SE MESTQT, ZA KAKVI PRAVA GOVORISH ILI VQTAR DA STAVA...

268

О.К.

преди 13 години

Хора, вие се шегувате, ама положението е сериозно. *** си знаят правата и настъпват много яко.Няма да са съгласни от центъра да ги изселят в казармите. Или ще минат през тях като торнадо и пакще се върнат по старите си места. Спомняте ли си едно време как ги изселваха от Сердика. Първия път културно. След седмица се върнаха. Втория път милицията гони всички вън от къщата и веднага след товабулдозера бута до основи. Така трябва и сега да се направи, но...... Европа ще ги защити. Или американцитеще направят с нас това което направиха със Сърбия. Стягайте коланите, спасение няма!

267

Дедка

преди 13 години

Съжалявам, че трябва да го кажа, но голяма част от тях трябва да изселим на оня свят, защото нищо друго няма да им помогне. Когато им подарят апартамент, го превръщат в лайн*на дупка и/или го продават.. на тези същества просто не може да им се помогне с нищо, защото искат да мизерстват и да висят на чуждия гръб като кърлежи. Където и да ги пратят, все ще насе*ат и ще продължат да цапат и мизерстват...

266

Анонимен

преди 13 години

да им раздадат униформи,да ги убучат за жандармерия...:))

265

Стефчо Софиянеца

преди 13 години

В следвашият ми живот ще се постарая да съм ***,нагъл,двойно оксидиран ***,че да живея на гърба на честните и рабитливи будали!Ако ме карат да работя,да си плащам тока и водата или ми ги спрат ще рева,че това е расова дискриминация.И така до гроб.Пей сърце!

264

Анонимен

преди 13 години

Аз имам по-добра идея. В тая криза, държавата може да огради черните в резервати. Около резерватите да има телени огради по които да тече ток с високо напрежение и вишки-много вишки с войничета. След това държавата да рекламира ЛОВЕН ТУРИЗЪМ и да привличаме клиенти, които да стрелят по ***. Е така се бори криза !

263

Да бе

преди 13 години

Дори и да има 2 милиона - как по дяволите ще ги изселите оттам? Въобще няма да се мръднат оттам, щото са близо до другите хора, пазара, околовръстното и прочие неща от които се препитават...

262

стамат

преди 13 години

може!за предпочитане в домените пещи....

261

Волен Сидеров

преди 13 години

А не може ли в Кремиковци?

260

степан

преди 13 години

бре, говори се за "хора"... в бърлогата на животно е много по-чисто.