25

тити

преди 14 години

нищо няма да излъчат по емисиите много ясно, новините пак ще са ангажирани с бате Бойко !!!!!!!

24

Анонимен

преди 14 години

пъдари Неграмотни и крадливи

23

Анонимен

преди 14 години

Много ми е интересно по новинарските емисии на телевизиите утре колко време ще бъде отделено на този протест?Сигурен съм,че ще е както обикновенно през последната 1година - 1-2 мин.Защото това,че полицаите в България "протестират"и "стачкуват" явно е нещо незначително.Питам се:В КОЯ ДРУГА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ПОЛИЦИЯТА СТАЧКУВА 1 ГОДИНА И НА ВСЕКИ МУ Е ПРЕЗ .... ДА НЕ КАЗВАМ ПРЕЗ КЪДЕ!!!!!Като се започне от правителството и се стигне до нещастните ни продажни медии.

22

тити

преди 14 години

стачкувайте полицаи, и вие имате глас народен !!!!!! Свободни мислещи хора сте!

21

Анонимен

преди 14 години

Ти в коя държава живееш?Какви са тези ироглифи?Пиши на български или по-разбираемо.

20

ggg

преди 14 години

shcte otide bb pri tjah i shcte gi pita sea ko schau praimi kakto te pitat kakto ni sprat na putja

19

Анонимен

преди 14 години

Имаше и момент в който и командировъчни нямаше.Много колеги имаха да взема със стотици левове платени от собствения джоб вкл. и аз.Инзвънреден труд не се плаща.На някои места не могат да си вземат и полагаемата отпуска а и не искат да им я платят.Наистина има и големи плачльовци но това са реални неща ,а има и още много.Който не е бил в МВР той не знае как е.

18

Анонимен

преди 14 години

Не всички имаме палки в ръцете.Във всяко стадо има ***.Не слагайте всички под един знаменател.А ти какво ще кажеш като работиш да си плащаш за това.Да си купуваш неща за да работиш.Не във всяко поделение е така но има и такива.Какво ще кажеш за това,че и тока и водата в службата няма пари да се платят и се получават редовно предупреждения за спиране на същите.

17

Анонимен

преди 14 години

Ей Цветанов, *** милиционерски, *** долна, не излагай името и труда на истинските полицаи и не ни показвай от всеки ъгъл изключително тъпата си и простовата селяндурска физионимия. *** и прави *** на Бойко, защото следващия за смяна след Дянков си ти, ***

16

мммм

преди 14 години

пополека бе 13,Не гледай колко население има , а колко нарушения. В софията ви се много полицаите и затова вече имат време и да преминат отдругата страна на бариерата-мафията. Но в провинцията въобщи нее така. Хората се мъчат да обиколят селцата за да се види присъствието им.Давайте полицаи ! Стачкувайте , ако разрешите и ние тютюнопроизводителите сме заедно с вас

15

Мимоза

преди 14 години

Прави са полицаите! Всеки има право да се бори за по-добри условия на труд и по-високо заплащане, а те работят в мизерни условия и недоимък. Да не говорим, че работят в условията на непрекъснат риск, с най-голямата *** на обществото ни! Има доста съвестни и почтени хора сред тях, които искат да работят, но не им се дава възможност за това. Трябва да ги подкрепим, както и всички останали, които са решили да търсят правата си.

14

do didi / nr.4

преди 14 години

Te не всички са мафиоти но всички знаят кои са мафиотите сред тях и не пожалаха да се оттърват от тях , а гледаха сеира и възможност и те да "намажат" покрай мафиотите.

13

erd

преди 14 години

Като не и изнася да си пуснат молби за напускане и лез това има безработица а и много раздут щат.Колко градчета на книга се водят по 10 000 хиляди а реално в тях живеят наполовина а щата е като за 10 000 .....реформа трябва а не дебели и некадърни псевдо полицай по цял ден да си бъркат в носа и да се чудят къде да се денат с патрулката в малките градове

12

Анонимна

преди 14 години

Ако протестират за консумативи и техника -добре,но винаги става въпрос за заплатите.Положението и на други държавни служители не е по-добро-и за военните няма гориво,гуми,резервни части...Трябва като гърците всички да стачкуваме,а не всеки за себе си и да вика-на мен да ми е добре пък другите да му мислят.За това сме на този хал

11

ртр

преди 14 години

аз нямам палка и щтит и немога да им помогна

10

jani

преди 14 години

teq puk kvo ne dovolstvat, vechno nqmat pari, a kude sa rushvetite i podkupite koito vzemat.....

9

Анонимен

преди 14 години

Пред теб са. С палки и щитове.

8

Daniela Velcheva

преди 14 години

Съгласна съм с неб !За жалост , народа е "див и варварски " !НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ !ДОКАТО ВСЕКИ МИСЛИ , САМО ЗА СЕБЕ СИ !Няма СВЕТЛИНА , в ЛАБИРИНТА !

7

ртр

преди 14 години

аз като протестирам те до мен ли са

6

KOKO

преди 14 години

Така е. Не ги плюйте ами ги защитете и застанетет до тях. Работата е тежка и неблагодарна и често не си взимат пенсията, щото умират млади заради болести и професията си.