300

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ = Група за Експресно Разграбване на България!

299

някой друг

преди 14 години

Малкото хора с интелект тук, нека огледат кражбите и далаверите в София по времето на Борисов, и ще осъзнаят какъв ужас чака България! Той за 4 години расипа градат и го ограби!Мутри с комунисти, егати ужасната комбинация! Кражби и некъдърност ... ГЕРБерска работ!

298

някой друг

преди 14 години

Ама те наистина ли имат чак толкова висок рейтинг?!Не знаех че има толков амного прости чалгаджий в тази страна!Възкресиха БКП и то в кобинация с най-долните мутри!

297

Анонимен

преди 14 години

НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИЛ СЪМ ГО РЕШИЛ - ГЛАСУВАМ ЗА ДОГАН!ТОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ,ТОЙ РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ НА ФИНАНСИРАНЕ В ДЪРЖАВАТА.БОЙКО Е МИШКА,ДОГАН Е ПО-ГОЛЯМ ОТ НЕГО,ЗАЩОТО НЕ САМО ЧЕ Е ПОЛИТИК,НО Е И ТЕРОРИСТ (СИВ ВЪЛК).

296

Барозу

преди 14 години

До 301: Еееее,политиката на предишното правителство за четири години вкара почти 30 млрд. външни инвестиции и удвои фискалния резерв от 4 млрд. на 8 млрд.лева,а безработицата се движеше около здравословните 5%!!!Чакам да видя какво ще направят Бойко и Дянков,щото досега цялата пара отиде в свирката,пардон,в медиите!А безработицата вече е почти 10%!!!

295

Жул

преди 14 години

Рейтинга на Доган се вдигал.. Пхахахахахахаха

294

Анонимен

преди 14 години

Б.БОРИСОВ - Е! - И ЩЕ Е НОМЕР ЕДНО! ЖЕЛАЕМ МУ ОЩЕ ПО ГОЛЕМИ УСПЕХИ!

293

бау

преди 14 години

до 301 ама герб им вдигна осигуровките и много Е.Т. ще фалират

292

Авесалом

преди 14 години

Авесалом, не знам от къде си го измислил това име, но наистина е впечатляващо. Браво. Предполагам, че си от женски пол и те поздравявам. Препоръчвам ти да прочетеш някаква литература по ИКОНОМИКС, да се просветиш малко, преди да умуваш, защото е нелепо съждението ти. Виж там, какво пише за бюджетния дифицит, излишък, фактори на икономическия растеж, инфлация и дефлатор на БВП. И тогава пак помисли АВЕСАЛОМ..........

291

Алекс

преди 14 години

Доверието към Бойко не може да спадне! Бойко го е погледнал лошо, и доверието само се е спихнало.

290

Авесалом

преди 14 години

Я как се нервят герберчетата. Абе ***, слепили сте та не виждате, че Дянковата политика е досушт като американската през последните 20 години. Именно тази политика е в основата на днешната криза, и космическият дълг на САЩ. Нима довеждането на държавата до фалит, за вас е правилна политика? Нима сте съгласни на приватизаия на позитивите и национализация на негативите? Егати робите нещастни!!!

289

Анонимен

преди 14 години

Ама толкова си РАВЕН, че се чудя как си си избрал най-подходящия ник нейм.

288

Светльо

преди 14 години

Довчерашни *** и неграмотници се събудиха миилионери,от много ум и купени дипломи ни докараха до просешка тояга.Сега ще разправят за рейтинги.Такова масово крадене падна направиха народа луд.

287

хаха

преди 14 години

"според агенции като тази бкп и ГЕРБ щяха да имат почти равни гласове на изборите ..."Ми те имат равни ,деГЕРБ е приемник на БКП.Виж ако имаш пред вид БСП,там нещата са други.

286

Анонимен

преди 14 години

А дпс какво означава......

285

Анонимен

преди 14 години

ще пада рейтинга много ясно. вижте само как се казва партията им: ГЕРБ ( Група за Експресно Разграбване на България)Група за Експресно Разграбване на България = ГЕРБ

284

Вайс

преди 14 години

Ей, ей луднаха, полудяха в транс, като африкански диваци изпаднаха привържениците на отиващата си завинаги столетница, и нейните сателити. То разсъждения, то "вкарване на умни фрази", то "интелигентни заключения", то ЧУДО да видиш, бате!!! Да, неприятничко е,когато от кон ставаш болна, проскубана кокошка. Като ДПС например. Като БСП - най идиотското формирование в България от 1300 години история. Партия, основана на ГЕЙСКАТА идиология. Чудя се на тези млади "социалисти", мечтаещи за кариера.

283

Анонимен

преди 14 години

ще пада рейтинга защото не изпълняват предизборните обещания....а за Доган това е пълна лъжа,на всякаде плюят дпс и се говори че са окрали сапард и ипса от къде го измислиха тия платени социолози....................

282

Анонимен

преди 14 години

Разбира се, че рейтингът на ГЕРБ ще падне. Та те са хвалипръцковци! Само се хвалят, а реално погледнато става все по-лошо и по-лошо. Купиха всички медии и само пускат платени статии и се хвалят. Да ама не! Българинът не е толкова *** и веднага ги усети!

281

анонимен

преди 14 години

Гладна кокошка просо сънува.Това само мога да кажа за неосъществимите бляновена наглите и некадърни БСП-ри.