398

Анонимен

преди 14 години

Някой хора не им стигнаха 5 века турско робство и още искат още и още. Лошите руснаците скършили рахатлъка на *** и техниите еничари видети ли. Дайте сега да подкрепяме Хамериката и техните съюзници - Турция, яяя ще ви кажа да ме разберете - ЯЯЯ СИКТИР ОТ ТУКА, България НЕ Я ДАВАМЕ!

397

Анонимен

преди 14 години

до 43Руснаците трябва краката ни да целуват всяка година на 24 май!

396

Анонимен

преди 14 години

Наистина по-грозно от това, българин да симпатизира на руснак - няма. Но какво да правиш? Простиии народе, осъзнай се. *** народ = слаба държава! Горко на децата заради такива, като 445 - хем не е просветен и не знае, хем пише и спори - качество на 90% от бг народа.

395

до 440

преди 14 години

Наистина по-грозно от това, българин да симпатизира на американец - няма. Но какво да правиш? Простиии народе, осъзнай се. *** народ = слаба държава! Горко на децата заради такива, като 437 - хем не е просветен и не знае, хем пише и спори - качество на 90% от бг народа.

394

Анонимен

преди 14 години

ТИ ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ СЪРБИЯ Я НАСЪСКВАТ И ПОДКРЕПЯТ ГЕРМАНИЯ И АВСТРИЯ, НИМА АВСТРИЯ НЕ КАЗВА, ЧЕ АКО БЪЛГАРСКИ ВОЙНИК ПРОДЪЛЖИ КЪМ БЕЛГРАД ЩЕ СРЕЩНЕ АВСТРИЙСКИТЕ ЩИКОВЕ???????АААА МАНИПУЛАТОР НА ИСТОРИЯТА!

393

Анонимен

преди 14 години

до 440Единствената причина Русия да 'освобождава' България е ... достъп до Проливите и до Бяло море в по далечен план ! Русия НИКОГА не е имала нужда от силна и независима България и прави всичко възможно за да го постигне !

392

Анонимен

преди 14 години

Нямаш нищо българско негро. американо-нациските си теорийки ги пробутвай на някой друг,знам ви твърдението, че България не била славянска, опита ви да се откажем от азбуката си, от Кирил и Методии в полза на Македония, от културното ни влияние в средновекотивето над половин Европа със славянска ни култура и от История СЛАВЯНО БЪЛГАРСКАЯ, написана още през 18 век, ми е известен, само глупаците ви вярват

391

Анонимен

преди 14 години

Вземи прочети сан стефанския договор някой ден, русофил скапан! За съединението - руснаците са твърдо против и изтеглят всички си висши военни кадри от БА, като насъскват и Сърбия срещу нас. Следва войната по известна като Капитанската война, през която сърбите ядат бой като за световно ! На руснаците и подаръците не им ща, варвари скапани!

390

Анонимен

преди 14 години

КАКВИ ОКУПИЦИИ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА БЕ! НЕБЛГАДАРНИКО. ВСЕ ЕДНО ЧЕТА КОМЕНТАРА НА НЯКОЙ МАКЕДОНЕЦ! А ТОВА, ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА ИСКАЛИ БЪЛГАРИЯ ДА Е ОГРОМНА - САНСТЕФАНСКА БЪЛГАРИЯ И ПОСЛЕ ЗАПАДНИТЕ СИЛИ НЕ СА СЪГЛАСНИ И НИ РАЗФАСОВАТ?! АЙДЕЕЕ ПО ГРОЗНО ОТ ТОВА БЪЛГАРИН ДА СИМПАТИЗИРА НА АМЕРИКАНЦИТЕ И ТУРЦИТЕ НЯМА, САМО ЗА ТУРЧИН РУСКАТА АРМИЯ Е БИЛА ОКУПАЦИИННА, ЯВНО ТИ СИ ТАКЪВ, ЩЕ МИ ПРОБУТВА ТУРСКИ ТЕОРИИ, АЙДЕЕЕ

389

Анонимен

преди 14 години

Сталин - човека избран от руснаците на трето място за НАЙ ВЕЛИКА ЛИЧНОСТ НА ВСИЧКИ времена !

388

Анонимен

преди 14 години

Ленин и Сталин НЕ СА РУСНАЦИ! ЛЕНИН ГО ФИНАНСИРАТ САЩ прочети малко неграмотнико, на дясната ръка Троцки САЩ му отпускат колосален заем да унищожат Русия, това правят амерканците, само искат да унищожат славянските държави, а те да владеят света и неговите ресурси

387

Анонимен

преди 14 години

Ква свобода са ти донесли бе тикво ! Руснаците ОКУПИРАТ България! Единствено РУСИЯ е срещуи СЪЕДИНЕНИЕТО ! Пфу!

386

Анонимен

преди 14 години

Да де .. постижения на руснаците отпреди Ленин и Сталин. След тях не остана жив руснак с IQ по голямо от това на изгнил зеленчук.

385

Анонимен

преди 14 години

Глупости !

384

Анонимен

преди 14 години

Абе .. как точно храним мързеливия американски народ ?

383

00-00

преди 14 години

ДО ТЕЗИ КОИТО ПЛюЯТ РУСИЯ.АКО НЕ БЯХА ТЕ , ЩЕШЕ СЕГА ДА СЕ КАЗВАТЕ ХАСАН ИЛИ АЙШЕ, А ОТ ТОВА ПО ЛОШО НЯМА

382

Анонимен

преди 14 години

Разбира се ! Къде по добре е на чист български език, грамотно да се възхвалява СССР, КПСС, БКП .....

381

до 423

преди 14 години

Е, то си личи колко са образовани сега децата ни и какви ценности имат. Агресия, компютърни игри, филми на ужасите и никаква грамотност. Всичко това е дело на американците, впрочем това е и тяхна цел-страните от източна Европа да бълват неграмотни хора и ниско платена работна ръка, за да храним мързеливия американски народ, който пък е с евреите и им се кланя от позицията на по-слабия.

380

Анонимен

преди 14 години

Руснаците срещу САЩ да бягат, пак няма да ги настигнат ! :))))))) При 100$ средна пенсийка в Русия, направо САЩ ще умрат от завист !

379

до 419

преди 14 години

Русия е толкова напред във всяко едно тношение, че ти не можеш и да си представиш! Не пиши глупости по форумите и не се излагай, защото САЩ имат да гонят Русия стотици години напред!С този ти коментар, 419, отново лъсна незнанието и псевдоосведомеността ти!Не се излагай, защото си смешен!