106

az - 104

преди 14 години

Виж какво тъпоумнико, вчера социолозите ти го казаха в прав текст, че Бойковица е кандидата на гласувалите за нея и мълчаливо подкрепилите я негласували. Логиката е проста - тоя който не гласува е за статуквото, което му харесва! А като си толкова доволен от управлението по-добре си трай, а не ми се прави на принципната опозиция и не минавай с номера ама то никой не ми харесва. А истината е, че от 18 кандидати имаше и читави. А като смяташ, че няма кандидатирай се ти. Всичко останало са глупости

105

До който не гласува

преди 14 години

Ами че за какво да гласувам бе. Щом гласуваш за някого значи си съгласен с това което прави, подкрепяш и хората които представлява. На тези избори нямаше такъв. За какво да гласувам-щото ти искаш.

104

До az - 92

преди 14 години

Кой съм подкрепил с негласуването си? Нещо загубих логиката нишката на елемнатрната логика? Едва ли нещо толкова банално като логика би ти провалило малоумната партйна агитацийка, а? АЗ НЕ СЪМ ПОДКРЕПИЛ НИКОГО, ЗАЩОТО НЕ СъМ ГЛАСУВАЛ ЗА НИКОГО !!! Не ми излизайте с тия пост партизански *** - не оставяай другите да избират вместо теб и тн. това е толкова банално и изтъркано, че даже вече и ромите не се хващат. Ама вие нали сте стадо, ходете си пускайте гласчетата и го играйте общественици.

103

Анонимен

преди 14 години

Чалгостан бих казал ...

102

Mутрата

преди 14 години

Vreme e България da se nareche Mутрия. Dajte drugi predlojenija za imeto na България

101

Тъй, тъй...

преди 14 години

...да довърша...Визията на табелките на микрофоните беше като самодейност в трамвайно депо.3) Сутринта показаха някаква прозираща бюлетина. Всеки който е пипнал поне принтер знае, че хартията си има стандарт за грамажа, за печата също.Колко му беше в закона да напишат...за бюлетините толкова и толкова грамажна, за пликовете - също. Един ред! Да бяха питали поне една жена от копирния център я на МС, я на НС.

100

Говедарин

преди 14 години

продължение...Падна Кадиев, в смешен бой,падна за тебе Сергей,за да изгрее и стане той,истински социалистически гей...

99

Тъй, тъй...

преди 14 години

Коментарът ми е по чисто технически проблеми.Гледам талавизуръ за изборите и са чудъ:1) Кой *** поръча тези баджове като билборд големи с някакви си панделки като за медали по художествена гимнастика? Дребна далаверка е направил ***, ама що народ изглеждаше ***... А доставчици на стилни баджове дал Господ. И са за дребни стинки.2) Как пък на никой от организаторите в пресцентъра в НДК на му хрумна да направи рамчици на табелките на микрофоните за журналистите! Да ги "пипне" ...

98

Говедарин

преди 14 години

Из химна на БСП - СофияНас червеното знаме роди ни, нас жестоко ни плаши властта.Ний сме за 4-ти километър,ний сме за 4-ти километър,и така до края на света!

97

ОТ ДЕДА МУ

преди 14 години

БОЧКО,СОПОЛАНКО НИЕДЕН,КОЛКО ПЪТИ СЪМ ТИ КАЗВАЛ, КАТО ЕДНА ЖЕНА ТЕ Е ТЪПКАЛА И ВЛАЧИЛА КАТО ЦВЕТАЛИНКА,ЗАЩО СИ МИСЛИШ,ЧЕ КАТО СЛОЖИШ ДО СЕБЕ СИ НЕЙНОТО КОПИЕ И И ДАДЕШ ПОД КОМАНДА ОТ ТЕБЕ ДА ДООБЪРКВА СТОЛИЦАТА,ЧЕ ЩЕ СИ ГО ВЪРНЕШ НА ПРЕДНАТА?МАЛКО СЪМ ТЕ ТЕПАЛ И ГОЛЕМАТА ТИ КРАТУНА САМО С ОГНЕБОРСКИ ГЛУПОСТИ Е ПЪЛНА!АМА И СОФИЯНЦИ ГЛАСУВАТ С ДРУГИТЕ СИ ЧАСТ НЕ С ГЛАВИТЕ СИ!

96

ами сега накъде ?

преди 14 години

Да ни е честит най прозрачниат кмет в историята... По прозрачен от нея си в категория ПРИЗРАК/ЕКТОПЛАЗМА ...Ама нали ББ всичко осигурява !!!

95

Анонимен

преди 14 години

Пак не гледате заглавието"Столичен квартал".Кои квартали са нарицателни и за София и за Пловдив-Факултето и Столипиново.Така че съдбата на София отново ни я определиха *** ни събратя.И не са прави тези,които казват,че не трябва да се гласува.Закона ни е направен така,че и 1 да гласува,изборите са легитимни.А *** гласуват като стадо,така че ето кой определя бъдещето ни.*** избор=*** държава

94

до 94

преди 14 години

Ми да си гласувал, бе! хаха

93

Анонимен

преди 14 години

Изглежда толкова са истинските софиянци в София.Останалите са били по родните си села.

92

az

преди 14 години

Ти да мълчиш. С твоето негласуване напрактика също си подкрепил кандидата на пожарникаря, така че тия опрадвания само за пред съвестта ти.

91

az

преди 14 години

Какво ревете толкова? Нали и мутрата я избрахте с 10 хил. гласа повече от тия на Бойковица! Четри години кибичи в общината и измисляше кой му пречи, а после за добре свършената работа и премиер стана. А вчера си го и каза - аз съм отличник, хората ме обичат и за това все гласуват за мен

90

LoL

преди 14 години

Стига с тези сърцераздирателни драми "Аз гласувам", "Аз имам право да гласувам". Да имате право да си изберете коя секира да ви краде следващите 2 години. Какво става, когато не виждаш своя кандидат сред предложените от съответните партии? Да отида да гласувм за по-малкото зло? Да легитимирам с гласа си следващия крадец? Благодаря добре съм си, никога няма да гласувам за подобна ***. Който е гласувал сега да си трае, както и следващите 2 години в *** !!!

89

Kolio1

преди 14 години

Като сте недоволни, да бяхте гласували ... Много ми е чудно, дали не е крайно време гласуването да стане задължително. Чудно ми е от какъв зор, някой който не е отишъл да гласува, се оплаква после, че са избрали еди кой си ... Ако гласуването е задължително, то тогава пак ще може да се пусне и празна бюлетина или невалидна, но това право, правото на глас трябва да се използва.

88

mim

преди 14 години

Да започнем със статията - малко повече от тенденциозна и платена! Аз самата не съм фен на Герб, но харесвам Фандъкова и гласувах за нея. Не проумявам нито опита за проста кръчмарска сметка, нито старанието на новинарите ви да измъдрят новина от ниската избирателна активност - това нито е ново, нито е от скоро.Ще се обърна и към явно злобно коментиращите тук - Да бяхте гласували и съответно избрали друг кмет! успех на г-жа Фандъкова и дано оправдае очакванията ни.

87

Който не гласува!

преди 14 години

Който не гласува, сега да не се обажда! нека ви мързи, ***. Аз гласувам винаги, защото е мое право по Конституция! *** на мързела на останалите! За когото щете гласувайте, но ГЛАСУВАЙТЕ! *** на апатията! Аз гласувам!