36

Анонимен

преди 14 години

Фандъкова е алергична към ***.

35

sas

преди 14 години

Една влюбена жена. :))

34

шашнат

преди 14 години

Какво става тука,бе??? Всички коментари против новата кметица с мноооооооооооого минусчета? По колко ви плащат на минусче? По левче ли, бе мушмороци?

33

Анонимен

преди 14 години

Един от мен - защото слагаш всички под общ знаменател,били те герб-аджии или не.А като не ти изнася - ходи при си станишев да те пеца.

32

Анонимен

преди 14 години

Невероятна активност с минусчета от привържениците на Герб!Да ги съжалиш горкичките как кликат ли кликат нервно с мишката, върху мненията различни от идолопоклонничеството ,а то уж не е признато официално като религия в нас.Хайде, вие сте наред, ако админите не изтрият коментара, колко минуса за отрицателно време ще събера????

31

учителка

преди 14 години

еуфория и след нея- гола вода! нито детските градини оправи,нито образованиено- сега участта съща чака и общината! и не защото е учителка, а защото *** няма данни и дарба за ръководен кадър!а виж- самочувствие не й липсва- и с това потвърждава истината,че човек е една дроб- колкото по-голям знаменател има под формата на самочуствие,толкова по-малко стойностен е той! вярно е- трябва да ес въведе закон- само софиянци да кандидатстват за кметове на града! тази мирише на прораснали самоковски карт

30

пловдивски

преди 14 години

Браво, столичани! Той мутрата не ви оправи, пък сега к*рвата избрахте...

29

Пламен

преди 14 години

Честито на г-жа Фандъкова за успешната победа, нека не се занимаваме със злобни коментари, а заедно да работим за тази столица и за нашата държава, щото със злобни упреци до никъде няма да стигнем.

28

Ицо

преди 14 години

Да, около 6% от жителите на София гласуваха за безличното протеже на Бойко Борисов - Данчето Фандъкова. Следите от кражбите в Столична община, така и ще останат неразкрити ...

27

Dan_crv

преди 14 години

:) Ей ги на комплексарите цъкат минусчета - немат си друга работа, а сами са си виновни за избора. Така ще е като ви мързи даже и да гласувате

26

Алекс

преди 14 години

Що не гласувахте, бе хора! Луди ли сте всички?? Днеска в избирателната секция на обяд бяха минали 20 човека... Е, на ви сега Данка Селската. Да ни е честита мънкащата лелка, дето разбира от градоустройство, колкото котарака у нас. Даже той май повече разбира.

25

Dan_crv

преди 14 години

Че кой ви е крив бе "софиянци". Що не бехте да гласувате. Сега и винаги "селяните" са ви виновни. Доста от вас са комплексирани, но Европа скоро ще ви оправи или поне се надявам!

24

До 22

преди 14 години

Хахаха, да знаеш, че за президент ще номинира Ивана.

23

...........

преди 14 години

Честито циркаджии !!!

22

Този е не е със

преди 14 години

всичкия си, за да нарожи на парламента Цецка, на софиянци - Данчето...в Еврокомисията - Румито....коя ли ще прати на Марс ???

21

МАРИЯ ,

преди 14 години

Със 160 000 гласа САМОКОВСКОТО СЕЛЯНЧЕ ще бъде избрания кмет на 2 млн,град !!! БОЛЕН НАРОД ИЗБИРА БОЛНИ УПРАВЛЕНЦИ !!!Спукана ни е работата ..на нас ИСТИНСКИТЕ СОФИЯНЦИ...!!!

20

алекс

преди 14 години

Селянчетата си избраха селянче за КМЕТ -ТА КОЙ ГЛАСУВА ЗА НЕЯ ,,,!!!!!!КАКВО РАЗБИРА ТЯ ОТ СОФИЯ ,,,!!!!

19

рацемат

преди 14 години

ууууууууууу гърбави фандъка ( данчето) ще се оака, ама така е като не ви увират главите

18

МОЖЕ БИ

преди 14 години

ще ни трябват десетки години, за да достигнем момента, когато жените във властта НИ да приличит поне малко на Ангела Меркел или Маргарет Тачър... сегашните кифли, дето се опитват да управляват нещо в страната ни, още миришат на манджа и белина...

17

Анонимен

преди 14 години

GERB e po lqva partiq i ot BSP.Purva pobeda v sofiq za levite.Koe i e demokrati4noto na GERB zamisletese?!