15

niki

преди 14 години

Пич,явно си много назад и не знаеш,че на всякъде в Европа човек може да живее,където си поиска.И че в големите европейски градове има задръствания,но само вие ревете.Нотариален акт за улиците и тротоарите на София нямаш,така че у левооооо

14

тино

преди 14 години

Очевидно отдавна не си мърдал извън София.Вероятно нямаш парички,разбирам те не е лесно и наем да плащаш,и на близките на село да пращаш.Бъди така добър и сподели с нас"селяните"къде точно са родени *** и баща ти,и бъди честен,ако обичаш.

13

до пича

преди 14 години

ти си трагичен случай...хем искаш само в София да се прави нещо, хем всички да си стоят по "селата". Ама не си сам...за съжаление...

12

чип

преди 14 години

до пичКой те знае какъв *** си.

11

до Пич

преди 14 години

Авеееееееее ей ***..много им дреме на Бургазлии за вашата *** и гадна София. Недей да си нареждаш така нещата *** подъл. Щото ако те знаем кой си няма не да стъпиш на море , а няма и да го видиш *** с нещастника ти!

10

Гражданин

преди 14 години

Ми, пич, така е... всички отидоха в София. Въпросът е каква е причината? Отговорът е много *** - всички фирми откриват представителства предимно в София. И хората са принудени да се преселват, за да могат да работят, да се издържат, да издържат семейства, роднини и т.н. Да не мислиш, че ако имаше достатъчно работа да кажем в Тутракан, Враца, Плевен и още много други малки градове и дори села хората щяха да се блъскат в лудницата София?

9

Анонимен

преди 14 години

не съм Тино, но селяка е на *** сина, кой знае какъв космич караш и ти и от коя дупка си се пръкнал но зад клавиатурата си капитан Планета

8

Анонимен

преди 14 години

Мани ги тия граждани пич,ела в наше село да се напиеме

7

пезевенк

преди 14 години

В наше село немаме задръствания,немаме кръстовища немаме и хора.Само махмурлук имаме, еи с тва да се пребори ББ

6

Пич

преди 14 години

Къде висиш по задръствания, бе *** ? Че вие нямате светофари на село бе. Нали всички ми се домъкнахте в София. То това е големия проблем, а не светофарите. Ако ще и кръстовища на 3 нива да вдигнат, ако не се разкара селската *** барабар с 20 годишните си коли, нищо няма да се промени в този град. АМи то всяка втора кола в София е РК, РВ, ВТ, Х, че дори и А.

5

Анонимен

преди 14 години

"Нали ограничението в градовете е максиум 90 км/ч" - ти май нямаш книжка, а? Иначе идеята е добра но не ми се вярва да стане в близките 35-40 години... А метрото че ще го пуснат до Банкя съм убеден, то кмета даже каза, че ще мине и през Перник (евентуално до Варна)! Хаха ... хубаво е човек да мечтае, ама защо нарича мечтите "планове"

4

Spiro

преди 14 години

Е да, на Орлов Мост ще махнат светофара и после на университета пак има светофар. Тези кръстовища трябва да са по цялата дължина на проблемното трасе. Тогава ще има ефект.

3

тино

преди 14 години

На софиянци пожелавам проекта да се осъществи възможно най-скоро!На всички нас от другите три големи града в България пожелавам управляващите да се сетят,че ни има и,че и ние висим по задръствания като сополи всеки ден!

2

:)

преди 14 години

ВЕЧНА СЛАВА ЗА ТЕЗИ ДЕТО ГО НАПРАВЯТ!

1

hristohatov

преди 14 години

айдее,120 км/ч-ами кой ще промени закона бе?Нали ограничението в градовете е максиум 90 км/ч? А като идея е супер засега.