966

Караджата ....

преди 14 години

... Другото ....занимавам се с земеделие ... еми няма да ви кажа че в всички институции М на Земеделието работят само турци , тук таме някой българин за цвят ..по всички програми на Еврофондовете турчилята са с предимствопърво техните проекти биват одобрении ако при нас се казва че прай шуро-баджанащина ... е варете скивайте там *** как се уреждат един друг ...МАЙКА ВИ *** ЩЕ ВИ ЗАКОЛЯ ВСИЧКИ ... аз *** ако не ви гръмна !... бяс бяс ме хваща ...ама и ние сме си за *** .

965

Караджата ...

преди 14 години

2-3 дена ми прави впечатление че из русенските села , по точно около община Сливо Поле активно тече предизборната кампания на ДПС ... и то на турски . кола оборудвана с озвучиелна техника си прави кампанията на турски ... еми то в тия села има и българи .. и кво ми говори че искал всички турци българи арменци и албанци и кви ли не да го подкрепят ... ми има хора де не знаят турски и де бубите им не са резани...

964

Анонимен

преди 14 години

Ние ще привличаме все повече и все повече българи в редиците си.Те ще намерят при нас,честност и сплотеност,това,което го няма при другите партии.Много български фирми,ръководени от българи,вече се присъединиха към нас и вече почнаха да берат плодовете на труда си.Когато дойдат около 500 000 българи,ние ще сме готови да завземем властта с тази етнически разнородна,но сплотена партия.Тогава ще изритаме политическите недоносчета и ще създадем либерално смесено управление на българи и турци,което ще бъде за пример пред цял свят.Това е нашата цел.Който не му харесва,да се изнася.

963

luba

преди 14 години

a be hora za6to ste tolkova gadni prosti za6to se delite na turci balgari i dr.Kazvate 4e e razan...-taka e po dobre be glupaci mrisni vie kakvo iskate kato vas s mikrobi po pi6kite...mazni prostaci ei tova e balgarskia narod .Zavisliv i dolen nikoga nqma da se opravite.Edna 6epa ste namate i 5miliona ama se perite pred 70miliona turcia.Zatui horata bqgat ot BG .Nedeite da znaete mnogo 6te ostanete v racete na turcite i *** GLUPACI MIZERNI.....

962

ATAKA

преди 14 години

ATAKA !!!!!

961

ВАСИЛ ЛЕВСКИ

преди 14 години

БОЯТ НАСТАНА!ВСИЧСИ С БЮЛЕТИНИ НА 5 ЮЛИ! ГЛАСУВАНЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

960

александър

преди 14 години

през изминалата седмица се наложи да посетя Община Главиница . . . . там мога да кажа, че турците са навсякъде...... там не говорят български, въпреки че разбират!Като го питаш Ахмед ....къде се намира ОБЩИНАТА, той ти кимва глава като ***, но като го наречеш "***" ти отвръща с гневни думи на турски!Аз съм ЗА...да се върне ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ процес, да влязат качулките отново по турските сел аи паланки ..... пак да видим дали ще вдигат глави .... карабините.....! БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

959

Чочо

преди 14 години

Ами щом имаме самопризнания за виновника за финансовите злоупотреби в България, да съдят Доган и да изгние в затвора.

958

александър

преди 14 години

ДОГАН Е *** С РЯЗАНА КАРАБИНКА! ВСИЧКИ ТУРЦИ ..... В ТУРЦИЯ...... ДОГАН ....ДА БЪДЕ ***.....ПУБЛИЧНО! Много се съмнявам, че коментара ми ще издържи повече от 30 секунди, преди модераторчетата, които са явни кюрди ще го изтрият!

957

Осман

преди 14 години

КОЙТО ГЛАСУВА ЗА СЕРГЕЙ - ГЛАСУВА ЗА *** НА ДОГАН-БЕЙ

956

Гневен

преди 14 години

ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ, ЗА СЕГА ТОВА МОЖЕМ!ПОСЛЕ ДОГАН В ЗАТВОРА!

955

Анонимен

преди 14 години

В тази "игра" "SAVE" и "LOAD" няма!!!!!!!!!!!!!!!!!!Истина обаче, е че НИ "сейвнаха" без да са НИ питали.... давайки мандата на ДПС... :(Може би трябва да ни завладеят извънземни за да се променят нещата в България или там както ще се казва нашата родина след 8 години...БЪЛГАРИ, бъдете единни като тях... само това ще кажа!И все пак за невярващите - идете в гр. Кърджали за 1 седмица и се убедете... пробвайте да си потърсите работа там. Носете си речник (препоръчително е)!

954

Анонимен

преди 14 години

За тези думи на Доган, прокуратурата би трябвало да се самосезира.

953

Анонимен

преди 14 години

Всички му правите услуга. продължавайте, пишете си...

952

Анонимен

преди 14 години

Движение за права и свободи (ДПС) -Партията с чийто мандат е съставено днешното правителствоТурска мюсюлманска партия, създадена през 1983 г. като нелегална терористична група, извършила през периода 1983 -1989 г. над 50 палежа, бомбени атентати и убийства на български граждани. На 9 март 1985 г. турското терористично движение взривява вагона за майки с деца на гара Буново, загиват 7 души, сред които две деца, има десетки ранени. Бомби избухват и на гара Пловдив, летище Варна и други комуникативни места. Има убити и ранени. От 1990 г. турското терористично движение се нарича Движение за права и свободи с лидер Ахмед Доган и участва почти без прекъсване в управлението на България. В момента ДПС е мафия от криминално-политически тип в завършен вид, а лидерът - Ахмед Доган, е милиардер от мафиотски сделки, който взема решенията за управлението на България. През 2005 г. президентът Първанов даде мандата за управление на България в ръцете на турското терористично движение и сега страната ни се управлява от тези, които залагаха бомби във влакове преди 22 години. Паметните плочи на терористите Мехмедали, Чакър и Ереджеб, взривили вагона на гара Буново, са място за поклонение на Доган и активистите на ДПС всяка година.

951

popi

преди 14 години

po dobre zvuchi pomak........

950

гррр

преди 14 години

Хорааа...сега трябва да гласувате, това вече е просто задължително...по-приятно няма да има как да прекарате неделния си ден! Този не трябва да се допуска повече в парламента:((((((((((((((

949

българин-православен

преди 14 години

нека всеки един от нас който познава човек който няма да гласува да го убеди за необходимостта от гласуване така ще направим една правилна стъпка нека всеки един от нас се постарае да не нарича мюсюлманското население на България турци а българи-мюсюлмани още една правилна стъпка

948

Анонимен

преди 14 години

Ти духай резания на Доган!Българи на 5-ти юли всеки с бълетина в ръка и да свалим набързо усмивката на тоя мазен *** Доган!

947

morjo

преди 14 години

Дами и господа Доган ще е на власт докато е жив.Атака да го духа.хаааааахаааааааааа