29

наблюдател

преди 14 години

Браво Мишо! Поздравявам те! В България има и добри деца, които с труда си постигат много и критиката ми не се отнася към тях! Но за съжаление вие сте много малко! Поздравления - продължавай все така - пожелавам ти много успехи!

28

Мишо

преди 14 години

Аз не сам преписвъл и имам 5:50 на матурата. Така че има и образовани хора в страната, не всички сме неуки

27

Мери

преди 14 години

Абе вие нормални хора ли сте? Какво значи, че детето не получло подготовка? Какво е правило 12 години на училище това дете? Тая простотия я има само в България. Матурата по български може да се взема с добра оценка само от ученото в училище и малко умствена дейност от страна на милото детенце. Сетра ми има над 5, при условие, че не се е готвила изобщо допълнително. Дай сега в 12 клас да учим децата си на правопис! Престанете да търсите вината само у учителите, а вижте малко и семейната си среда.

26

roditel

преди 14 години

da6terjta ima 5 po angliiski i 4 po balgarski .Skapana rabota

25

Някой

преди 14 години

Сашо, кое и беше за късане не разбрах ? Нивото както се очакваше беше по-високо, освен по литература, да! Обаче и качеството на записите беше отвратително. Без значение, минало-заминало. А за географията е нормално да има 20% скъсани, все пак 50% от кандидат-студентите бяха записали втора матура по география :)

24

Sasho

преди 14 години

До 15Каква пародия бе ?Айде хубаво, наистина се преписваше, ама е в пъти по-малко от миналата година.Друг е въпроса, че тазгодишните матури, особено по математика, не беше за вземане, а за късане.За другите нямам мнение, защото не съм ги гледал.Има 20 процента скъсани по География...За каква пародия ми говориш.Специално тази година, се опитаха да направят нещо с тези камери, матурите бяха на много по-високо ниво (освен по БЕЛ).Раздаването на работите мина, почти перфектно.

23

от номер 2

преди 14 години

такива като тебе завистливи жалки селяни заслужават да горят в ада бе......завист,злоба ,...да ти *** майката селска !!!

22

свет

преди 14 години

българия върви на зле, това е бъдещето на българия ...а иначе с какви телефони саsvetnv.mondozoo.com

21

наблюдател

преди 14 години

Ами като иска подготовка детето ти нека си седне на *** и да учи!!! Или ти какво искаш - да му наливат ли? За да успее човек трябва ТРУД а не мързел! Айсиктир от готованковци!

20

mitternacht

преди 14 години

значи на 166 от матурджиите, даскалите са им продиктували вярно отговорите.Браво.

19

Анонимен

преди 14 години

До номер 2Личи си, че си преписал. Като ти гледам правописа... жалко за теб

18

дани

преди 14 години

Аз съм родител на дете от СОУ Любен Каравелов град Пловдив. Детето ми не получи никаква подготовка за матурите по БЕ и география. В училището цари анархия и безотговорно поведение на учителите към учениците .

17

ssss

преди 14 години

може да....не е проблем да смениш предмета !

16

наблюдател

преди 14 години

Ей *** ти най-добре отскочи до първата психиатрия! Какви заплати искаш да връщат учителите беб?! Те си вършат работата ама какво са виновни, че учениците са мързеливи и незаинтересовани от нищо освен от купони, пиячка и секс, а? Или какво даскалите да им отворят празните тикви и да наливат с фунията а? Я се скрий някъде!

15

Някой

преди 14 години

Тази матура беше пародия, това мога да ви кажа!Не съм очаквал да е толкова "трудно" за преписване.Аз лично не съм преписвал, но по-голямата част без никакви задръжки го правеха.Както и да е, аз съм си доволен от резултатите :)

14

Анонимен

преди 14 години

moje li - ako naprimer si bil na geografiq da otidesh na filosofiq ?? supeer

13

Анонимен

преди 14 години

Поне септември няма да съм сам :)

12

oo

преди 14 години

може да смениш предмета за септември месец !

11

kacata

преди 14 години

eto kato stane fandakova ministarka 6te vevede 4 zadaljitelni maturi,a premiera boiko-zadaljitelna voenna slujba:)))))

10

гошо

преди 14 години

аз искам да попитам ако някои знае дали е задължително поправителната матура през септември да бъде на същия предмет по който сте имали слаб ?