426

zizii

преди 15 години

Има два вида ТОТАЛИТАРИЗЪМ - персоналеи и институциален. Ние от единия се натресохме на другия т.н.демокрация, кудето пак нищо не зависи от теб.

425

METALLICA

преди 15 години

Това го твърди човек,който очевидно и едно изречение не може да сглоби.

424

преди 15 години

трябва да се забрани и горенето на въгллища !

423

преди 15 години

Ако заведенията искат повече клиенти, трябва да привлекат непушачите. Непушачите са доста повече от пушачите, но не влизат там където вони. Просто е, но иска малко време, докато хората свикнат, че вече могат да ходят и в заведенията.

422

преди 15 години

Металика, ти изключително *** човечец.

421

преди 15 години

Tazi tema ima pove4e kmentari dori ot tezi za gays :)zna4i tova baiganuv6tinata e tolkova jiva v Bg 4e si qmate ideq :)Nodokato ne zapo4nat da se sybirat globi efekt nqma da ima!Pove4eto 'bylgari' nqmat tova syznanie kato drugite narodi da pokajat dori elementarna tolerantnost.

420

бивш пушач

преди 15 години

Глупости на търкалета, оборотът им паднал ..... не забелязвам да е така. А вие пушачите си стойте във вмирисаните дупки и се радвайте на гнусната смрад като ви харесва, ще ви глобяват наред и ще ви дойде акъла в глупавите кратуни

419

tchisan

преди 15 години

Извинявай, но в страните, където напълно премахнаха пушенето по заведенията, оборотът им спадна, защото пушачите престанаха да ходят там. В крайна сметка, ако човек ще харчи пари, за да прекара хубаво, няма да се мъчи да виси на улицата да пуши, я... Да не говорим, че статистиката показва, че броят на пушачите намаля само в началото на забраната, а сега се върна на предишното си ниво. Освен това, тези закони трябва да се третират, като дискриминационни, защото правителствата получават огромни суми под формата на данък върху тютюневите изделия и когато имат нужда да изкарат повече пари, веднага увеличават данъка. В същото време, продажбата на цигари и подобни е легална, т.е. не е като да речем ппри наркотиците. С други думи - да ти продават шоколад, ама да ти забраняват да го ядеш.

418

преди 15 години

схемата е проста. Заведенията имат нужда от повече клиенти, съответно данъци за бюджета. С този закон пушачите продължават да пафкат, само че на улицата, тяхното не се губи, те са достатъчно зависими за да не се откажат от цигарите заради някакъв си закон. Обаче почвайки да пушат на улицата се привличат в заведенията вече и непушачите. Това е целта на закона-по голяма посещаемост, повече приходи. Е, сигурно ще има двама трима пушачи, които ще спрат да пушат и да ходят по заведения заради закона, но те няма променят главния резултат, който се очаква с този закон.

417

METALLICA

преди 15 години

Искрено ме разсмя човече ... :):):) Не знам дали положението е чак толкова зле,но определено се наблюдава тенденцията да се правят демонстрации,след което да се премине към сръдни и обиди - точно като в детската градина,или като в най-обикновен женски спор. От друга страна,това си е типичното поведение на Бай ***. На нас да ни е добре,а ...

416

джонка

преди 15 години

абе има една интересна работа - повишават цените на цигарите, забраняват пушенето...що не земат да ликвидират заводите за цигари направо а?това е истинска борба против цигаритеили просто и тоз закон е нечия далаверка?"

415

преди 15 години

Ами как какво- азис, цигара, кебапче, цигара, азис, кебапче, задна прашка, преслава, ***, цигара, ракия, ***, десислава, ***, цигара - ето такова ..... кво очакваш от таквоз животно, то си има 2 дупки и само мисли как да ги запълни, друго нищо не го интересува в тоз живот!!!!!!!

414

преди 15 години

тук май няма ни е дин сизбистрен мозък, камо ли пък моя, след 6 бири, най-обичам да плювам ..... уууу да ви в скотовъдците!!!

413

METALLICA

преди 15 години

Какво е това озлобление срещу всички непушачи ... На какво се дължи,че отправяш толкова лични нападки? Какви са тези комплекси? От много повтаряне,че интелекта и хумора са ви в повече,нещо ти омекна мозъкът.

412

METALLICA

преди 15 години

Щеше да разбереш,ако мозъкът ти не беше колкото на мравка ... Явно на *** трябва да им се обяснява повечко за какво иде реч...

411

преди 15 години

Да, най - добре си легни. Най - вероятно насаме със здравето си.

410

преди 15 години

"Ако обаче продължа да пуша, това ще помогне да се задълбочи" - те за това говорим, моме! Айде, извинявай ако съм те опръскал! Желая ви здраве! Лека нощ!

409

преди 15 години

най - добре ти *** се прегледай. Какво общо има стрологията с пушенето, че не разбрах. и теб те пращам за една цигара - да ти се избистрят мислите.

408

преди 15 години

Вземете си хакнете по една инжекцийка - знаете ли как помага - нито дими, нито устата ти мирише на *** после, айде, нормалните хора вече спят, време е и аз да си лягам, чао опушени зомбита!!!!

407

METALLICA

преди 15 години

Ама не може да разсъждаваш толкова ограничено! Твоята теза е,че щом определени хора(които ти си мислиш,че са само непушачи явно) ти пречат по някакъв начин,значи и ти имаш право да пречиш без значение на кого. По-тревожното е,че го смятате за нещо нормално и като вид себедоказване и отстояване на право. Мисля,че няма непушач,който да си подбира приятелите според това дали са трезвеници,или не,всички имаме познати пушачи. Голяма част от тях(като във всяка социална група) са интелигентни и забавни хора. За съжаление обаче,това няма значение,ако не уважават другите. Твърдите,че имало и други проблеми за решаване ... Ами нали трябва да се започне отнякъде?