116

преди 15 години

тоя според мен трябва да го линчуват ако го хванат защото няма никакво оправдание щом като е бил в толкова затруднено положение защо не се е самоубил а е убил 2 невинни деца и други 5 човека трябва да страдат заради неговата простотия и за мен такъв човек не е луд щом като е имал акъл да избяга ама в нашата мила родна страна дори и да го хванат ще го освидетелстват и пак няма да си излежи това което заслужава

115

Нас Червеното знаме

преди 15 години

друзя комуниски!Ето докъде я докараха тези фашизирани *** за 20 години некадърност!Ако не бъха спънали партията майка БКП, да върви по пътя си, такива малоумщини като поредния случай отразен тук, нямаше да се случат никога!Никога нямаше да бъде премахнато смъртното наказание и съдебната ни система щеше да бъде желязна, като през 70 - 80те на м.в!Ето какви *** роди тази зараза наречена "демокрация".Трябва да се знае, че от демокрация до демокрация има огромна разлика.Трябва да има железни правила!Много *** след 89та, плюеха по трудовите общежития като Белене, Бобов дол и т.н и други чули недочули гракнаха след тях, но истината е че тези общежития бяха една необходимост, необходимост са и сега, няма какво да си кривиме душичките и да викаме на черното бяло!Другарки и другари!Време е да възродим КОМУНИЗМА!Благодаря!

114

преди 15 години

За такива случаи трябва да има предвидено смъртно наказание. Освен това, то се извършва по твърде хуманен начин - определено няма да е достатъчно за деянието на този човек. От друга страна, май никое наказание не може да е достатъчно сурово.

113

преди 15 години

Дори този човек да е бил проблемен и със склонност към насилие, факт е, че никой не му е обърнал внимание.... За мен той е тотално "изпушил" и е излял цялата си натрупана агресия от "добре" уредения ни живот срещу не когото трябва. Политиците ни живеят на друга планета и изобщо не са в час със скотския живот, който все по-голяма част от българите принудително водят. А негативите си се труууупааааат..... Живеем във феодализъм, с капиталистически начин на производство и монополизиран пазар, с тоталитарно отношение към народа... И НЕ МИ КАЗВАЙТЕ, ЧЕ ТАКОВА ЖИВОТНО "НеМА"

112

преди 15 години

Тоя сигурно се е скатал некаде и си е турил край на живота, за тва не могат да го намерат

111

0

преди 15 години

Този, ако го хванат малко по-малко да го режат докато го довършат. Този трябва да умира в страшни мъки. Този ненормалник си е планувал всичко щом преди месец и баща си е пребил зверски /в новините по радиото го казват/. Заслужава си мъчителна смърт. Как не го беше грях да си убие децата и как не му трепна сърцето, ако го има ***. Тоя на центъра да го вържат като го хванат и всеки които мине каквото хване това да хвърля по него и така вързан бавно и мъчително да съхне. Незнам какво да кажа друго просто е потресаващо родител така да затрие децата си.

110

преди 15 години

НЕ съдете човека! Погледнете себе си! кажете ВИЕ какво правите с вашите ДЪЛГОВЕ и КРЕДИТИ!!! Ооооооооо, РОБИ на суетата, не съдете треските на хората, а ГРЕДИТЕ в очите Ви!!! Ех, народе, народе!!!!................Съсипаха те!!!!

109

ZK

преди 15 години

ДЕЦАТА...!!! НА 5 И 8!!! НЯМА НАКАЗАНИЕ ЗА ТАЗИ ЖЕСТОКОСТ НЯМА!!! ПАРЧЕ ПО ПАРЧЕ!!! РЕФЕРЕНДУМ ЗА СМЪРТ!!!

108

преди 15 години

UG SME MIRNO VREME A SE KOLQT SE EDNO SME V VOINA

107

преди 15 години

може би тука се криеедин истеричен комплекс?Мислете тъй както си щете, но виегрешите, приятелко, днес. -Човекът спокойно, тъй - дума след думаи твърдо редил песента.Онези го гледали с поглед безумен,онези го гледали с страх.Дори и затвора треперел позорно,и мрака ударил на бег.Усмихнати чули звездите отгореи викнали: "Браво, човек!"Нататък е ясно. Въжето изкуснопрез шията, после смъртта.Но там в разкривените,в сините устнинапирала пак песента.И тук започва развръзката, значи.Как мислиш, читателю, ти? -Тя, бедната дама, започна да плаче,започна във транс да крещи:"Ужасно! Ужасно! - Разказвате, сякашкато че там сте били!"...Какъв ти тук ужас?! - Той пеел човека. -Това е прекрасно, нали?

106

преди 15 години

ABE TAKA IO TURCITE NE SA KOLILI PO VREME NA 500 goDISHNATA SI INVAZIQ PO TERITORIQTA NA BULGARIA KVO E TOVA CHUDO NA CHUDESATA NE MOEM RAZBEREM

105

преди 15 години

светът е устроен! А може, по-иначе може..." Тогава запявал той своята песен, запявал я бавно и тихо Пред него живота изплаввал чудесен - и после заспивал усмихнат... Но в коридова тихо говорят. Сетне секунда покой. Някой полека вратата отворил. - Хора. Зад тях часовой. Някой от групата, плахо и глухо, казал му: "Хайде, стани." Гледали хората тъпо и кухо сивите, влажни стени. Онзи в леглото разбрал, че живота е свършен за него, и в миг скочил, избърсал потта от челото и гледал с див поглед на бик. Но лека-полека човека се сетил - страхът е без полза, ще мре. И някак в душата му станало светло. - Да тръгнем ли? - казал. - Добре. Той тръгнал. След него те тръгнали също и чувствали някакъв хлад. Войникът си казал: "Веднъж да се свърши... Загазил си здравата, брат." Във коридора тихо говорят. Мрак се в ъглите таи. Слезнали после на двора, а горе вече зората блести. Човекът погледнал зората, в която се къпела с блясък звезда, и мислел за своята тежка, човешка, жестока, безока съдба. "Тя - моята - свърши... Ще висна обесен. Но белким се свършва със мен? Животът ще дойде по-хубав от песен, по-хубав от пролетен ден..." Споменал за песен и нещо се сетил. В очите му пламък цъфтял. Усмихнал се топло, широко и светло, отдръпнал се, после запял. Как мислите, мож

104

aa

преди 15 години

като има дългове едва ли от банката щяха да обезглават цялото му семеиство! заслуйажа да го изгорат на клада посредата на селото! и най-вероятно ще го намерят на даното на някой язовир с вързана тухла за врата!

103

.............

преди 15 години

след всички големи "успехи" в управлението на тройната коалиция - какво очаквате ? Ще има изпушили които отвличат рейсове , други пък ще извършват масови убийства .............това е цената която обикновенните хора плащат за некомпетентното ,крадливо и корумпирано управление от години насам .........

102

преди 15 години

ПЕСЕН ЗА ЧОВЕКА Ние спориме двама със дама на тема: "Човекът във новото време". А дамата сопната, знаете - тропа, нервира се, даже проплаква. Залива ме с кални потоци от ропот и град от словесна атака. - Почакайте - казвам, - почакайте, нека... - Но тя ме прекъсва сърдито: - Ах, моля, запрете! Аз мразя човека. Не струва той вашта защита. Аз четох как някой насякъл с секира, насякъл сам брат си, човека. Измил се, на черква отишъл подире и... после му станало леко. - Смутено потръпнах. И стана ми тежко. Но аз понакуцвам в теория и рекох полека, без злоба, човешки, да пробвам със тази история. - Тя, случката, станала в село Могила. Бащата бил скътал пари. Синът ги подушил, вземал ги насила и после баща си затрил. Но в месец, или пък във седмица само властта го открила и... съд. Ала във съдът не потупват по рамото, а го осъждат на смърт. Отвели тогава злодея злосторен, затворили този субект. Но във затвора попаднал на хора и станал ч о в е к. Не зная с каква е закваса заквасен, не зная и как е замесен, но своята участ от книга по-ясна му станала с някаква песен. И после разправял: "Брей, как се обърках и ето ти тебе бесило. Не стига ти хлеба, залитнеш от мъка и стъпиш в погрешност на гнило. И чакаш така като скот в скотобойна, въртиш се, в очите ти - ножа. Ех, лошо, ех, лошо

101

преди 15 години

Спомнете си за Батак и Кочо!!! Защо Кочо Честименски затрива собствените си деца??? Историята е единтична!!!

100

преди 15 години

кое те кара да мислиш, че не съм 20 годишна

99

Аз

преди 15 години

"оставката на правителството.комунистите са виновни."За всичко каквото се случи всеки първо казва "Искаме оставката". Не съм съгласна с това. Много ми е интересно как додекаедър не поиска направо да ги обезглавиме....

98

преди 15 години

Просто нямам думи! Всеки човек си има проблеми, обаче този определено е изтрещял тотално! Горките дечица! Само се чудя на тъй нар. му приятели! Не са ли забелязали, че човекът е откачил и не се шегува?! В крайна сметка, той е планирал убийство и те са го оставили сам, при положение, че са го видели да купува бензин, като преди това е говорил, че ще извърши палеж?! Според мен това си е доста безотговорно! След като са го видели в какво състояние е, най-вероятно е бил пиян, защо по дяволите, не са се опитали да го спрат? Не ми се вярва, че на другия ден, вече с прояснено съзнание би извършил нещо толкова безумно! За съжаление познавах такъв човек, който заради дългове и други проблеми се самоуби, но никога не е посягал на семейството си! Затова все си мисля, че дълговете му са били само част от проблема. Но каквито и проблеми да е имал с жена си и нейните родните, акъла ми не го побира защо е посегнал на невинните дечица! Ужас!

97

chiva

преди 15 години

да се е самоубил нещастника ***, и да е оставил шанса децата смаи да се борят в живота. Те може да са имали друг късмет ако ги беше пощадил. ***.