348

VNC

преди 15 години

СДС просто доограби, каквото беше останало.Всички грабят и продължават да грабят. Просто защото едни българи са крадци, а други са ***, които ги подкрепят.Затова престанете да се надявате на този или онзи политик, независимо дали има или няма идеи, дали са му умни идеите и дали може да ги осъществи.Който и да е на власт, пак ще ви ограби, каквото ви е останало. Даже сега битката се ожесточава, защото нещата вече са разпределени и малко остана за крадене.Не го мислете Костов, той каквото е могъл е направил и както е могъл си е уредил живота.Костов е специалист по раздържавяване, но това вече приключи.

347

Кунчев

преди 15 години

Стига са ви внушавали , че за нищо не чиним ! Това са внушения на октопода и колонизатора ! Ние сме велика нация и имаме знаещи и можещи хора , но те са в немилост ! Радвайте се , че г - н Костов не ни е обиден и че отново има желание и смелост отново да изведе Майка България на нужното европейско равнище ! И знае и може как да стори това ! Вдигнете глави , ще се оправим , но нека никога не допускаме грешките , който допуснахме 2001 г. !

346

Асенов

преди 15 години

Единствения шанс тази скапана държава отново да тръгне напред е ДСБ+ГЕРБ.От Костов мисълта ,от Бойко мускулите.

345

Не забравящ

преди 15 години

Това да не искаш, да ЧУЕШ и да не искаш да Видиш е ТИПИЧНО за Костовистите. Не навиждам Р.Овч, Стонишев и т.н Но И не искам да ме УПРАВЛЯВАТ Психопати нито пък Обратни. Старите МУЦУНИ е време да си ходят!! Ако като граждани не се консолидираме то България ще я очаква още дълги години Комунистическо управление. След всяко уж Дясно управление ни чака ДЪЛГИ ГОДИНИ управление на КОМУНИСТИЧЕСКАТА младеж.

344

Анонимен

преди 15 години

Браво ,браво на костовистите добра комунистическа /болшевишка / школовка. По едно време Костов си подаде оставката ,ама другарчетата му ревнаха -аман къде без теб .Без Сталин няма слънце ,без Сталин няма въздух. Леле вместо Сталин трябваше да напиша Костов.

343

inesa

преди 15 години

nie sme za vas i vashata partia.omrazna ni ot komunisti

342

преди 15 години

Доню, Доню-ю, внимавай, че ако на лъжата краката са къси скоро ще започнеш да се тътриш по г.ъз по асфалта!Ще ти трябва рампа за да слезеш от тротоара!

341

liktor

преди 15 години

Ти си по-голяма карикатура и от карикатурите на псевдонима под който се подписва6 !!!Лека му пръст на 4овека ,4е го споменавам !Винаги си му отделял мнооого внимание на Костов ,след изборите предполагам ще се скрие6 ...За голямо твое /и не само / съжаление ,ДСБ ще бъде фактор в следващия ни Парламент....Костов знае как се управлява държава ,доказал го е !

340

iинж.Петрова

преди 15 години

За мен това е най-големият държавник,който някога е имала България.Лошото е,че ние не обичаме можещите...

339

Доню Донев

преди 15 години

Някои костовисти си въобразяват, че някой плюе по любимия им вожд и учител, а най-вероятно келеперджийски облажил ги, като застават пред него да го запазят от въображаемите храчки като истински модерни матросовци. Ама какво да се прави, познавам реално много от вас, вие сте дребни душици, мазно и страхливо уреждали се и при комунизма, и при демокрацията с трошици покрай масата на лапачите управници. А като репресиран николапетковист от репресирано семейство и участник в създаването на СДС съм противник на Костов още преди да цъфне в СДС - още в края на 1989 г., когато беше платен съветник на червеното КНСБ и неговия тогавашен лидер Кръстю Петков, а след това част от кандидатдепутатите на БСП, но на неизбираемо място. Е, истински противник му станах, когато с безскрупулен маньовър прескочи за келепир в СДС - отначало искаше пари за да съветва /?той с неговите полетикономически комунистически знания/, но после миряса само за избираемо място.Е, аз и друг път съм се разсказвал за тези неща, част от тях ги описах в статия в "1000 дни" в началото на 1992 г., а преди това, през май 1990 г. писмено уведомих СДС, че с хората, с които тръгва към властта няма да направим нищо добро за българите и България. Разбира се, вече се бях простил с реалната възможност за депутатстване и я подкарах както при комунизма - по-добре страдащ човек, отколкото доволна ***.Но Костов сега започва да откровенничи и такива ги е наприказвал, че и последните прашинки угризения, че може би прекалявам спрямо него, се изпариха. Той дори бил по-зле, отколкото съм знаел. И основната му вина е, че уби, че беше канибала на синята надежда /не синята идея - такава никога не е имало/. Даже и чисто формално - той вече си признама за СДС: "Моят голям провал е създаването на СДС като партия. Не съм предполагал, че ще се случи". Знаете ли каква опозиция имаше в СДС тогава срещу това му решение и как беше сломена тя? И как компенсирана и потулена след това - естествено с келепир. Че от там нататък СДС е провалено, че нещата ще вървят на зле беше ясно за много хора, но пустият му келепир! Е, някои се обаждаха и затова изпаднаха от властта - например Тодор Кавалджиев постепенно стана критичен, негови са и думите, че СДС ще има, докато има и келепир.А останалите му битовизми са толкова жалки, че просто не заслужават вниманието ми.Но стига толкова - прекалено много внимание отделих на един толкова малък човек.

338

Доню Донев

преди 15 години

Аз се опитвам да не обръщам внимание на такива недоразумения като Dodo, но той наистина прекалява и е добре повече хора да му обърнат внимание за това. Макар че най-вероятно е безнадежден случай, познавам и други такива костовисти. Изобщо феномена "любов към вожда" е недостатъчно разработен в психологията, но в литературата нещата стоят по-добре - примерно в "Бесове" на Достоевски, "1984" на Оруел /Големия Брат/, "Падението" на Камю и т.н.Но да се върнем на конкретния случай. Това, което пише непрекъснато в един и същи вид не само не е вярно, но то е преди всичко крайна демонстрация на ширещата се у нас необективност и невникване в същността на събитията. Вината на Виденов е, че беше наивен и директно посегна на интересите на разни върхушки, включително на основната - финансовата. Естествено, разказаха му играта, а на нас ни стъпиха на шията. Но Виденов не е ***, разбра какво става и прие да се въведе валутния бард. Спомняте ли си как и колко се моли на всички негови противници в края на 1996 г. носения до тогава на ръце корифей на пазарната икономика проф. Георги Петров според почти всички политици у нас, да се въведе валутния борд при максимум 300 лева за долар и се спаси и икономиката, и българите поне отчасти. Върхушките в БСП мирясаха и се съгласиха, Виденов по принцип отдавна беше "за", но Костов, Бъкърджиев, Цонем и цялата им свита проявиха такава алчност и безпардонно незачитане интересите на България и българите, че в крайна сметка ни нанесоха поражение, чиито последствия ще влачим още много десетилетия. А това в съчетание с последствията на 45 годишния комунистически експеримент е съвсем отчайващо, но ние пак оцеляваме! Спомняте ли си и факта, че лева се обезцени 6 000 %, а реалния спад на БНП през 1996 спрямо 1995 г. беше само 11%. Това ни спаси, а не Костов. Защото пак да припомня - при масовото подаряване на активи от Костов през 1997 г. се появи вица за оня богаташ от Запад, който искал да купи България без българите. Костов отначало се замислил, но после се усмихнал и казал - я елате на пролет, вашата работа до тогава ще се уреди.Много стана, но още малко. 1997 е известна и с привнесените от финансовите спекуланти финансови кризи в Азия. Само че там разбраха кои са виновните и сега ако Сорос или Робертсон /основните явни играчи тогава/ се появят в някои от азиатските тигри, моментално ще бъдат прибрани на топло. А у нас са на уважение и почит!А който иска да разбере доколко съм прав нека проследи сегашната вече световна финансова криза, като започне със запознаване със същността и вродените пороци на паричната система от дългов тип с частично покритие, например като потърси с Гугъл "деньги - пирамида долгов" /филм/ и "хочу весь мир и еще 5%" /текст/. Не давам адресите, защото ги трият.

337

преди 15 години

Не само трябва ,но е абсолютно наложително с оглед на моментното състояние на държавата !!!Ще гласувам за ДСБ !

336

Карина

преди 15 години

за самолета на Костов не мислете, той ще се оправи, ама с вашия какво ще стане.В криза сме, ще става и по-лошо и на кой се надявате да ви измъква- Б.Б., Станишев, Доган, Волен. Браво, манджата ще е великолепна, но ще трябва да си я сърбате и плащате яко.

335

liktor

преди 15 години

Ще се върне разбира се,при това о6те по-силен и опитен !Щом такива ли4ности като Р.Ов4. и Пирински се върнаха ,след като управляваха доста "успе6но " до 1997 г.,какво остава за експерт и държавник като Костов !С теб сме ,Иване !

334

Не забравящ

преди 15 години

Желанието му да се върне на Власт отново потвърждава истината, че Костов не е в час. Навремето го сравниха с пилот управляващ самолет убеден в правотата на курса, който е поел и иска на всяка цена да Взриви Самолета, само и само да докаже на тези до него, че е прав. Не е нужно да му се напомнят стари истни за това какво направи ТОЙ като главен управляващ. Не чуваше никого и не признаваше друго мнение освен своето. Такъв човек без вътрешен самоконтрол, със запушени уши и очи няма място в управление, каквото и да е то. На Костов му трябваха осем години да проумее, че САМОЛЕТА МУ НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ СЕ РАЗБИЕ.

333

Карина

преди 15 години

благотворителната изложба Да спасим Емо с изкуство.събота и неделя Националното училище за изящни изкуства Илия ПетровЗа събиране на необходимите за лечението на художника Емил Харизанов средства има разкрити банкови сметки. Дарение може да се направи и със SMS с текст DMS EMO на единен дарителски номер 17 777.ДА ПОМОГНЕМ НА МОМЧЕТО И РОДИТЕЛИТЕ В ТОЗИ ТЕЖЪК МОМЕНТ.за повече информация за инициативата чете http:// .mediapool.bg/show/?storyid=147335&srcpos=1#ms gs

332

преди 15 години

Имало ли е такава активност по дадена тема от създаването на ДНЕС БГ!? Явно доста дъта е разпорил Ваньо при четиригодишното си управление. Та още реват срещу него :)

331

Liktor

преди 15 години

Ако за Костов бе6е вярно и 5 % от вси4ко казано по негов адрес ,повярвайте ми ,Фил4ев с неуписуема радост ще6е да го обеси ли4но !!!Какво ли не опитаха да направят - но е факт срещу Костов нищо не успяха да изфабрикуват !!!Сега след това изявление на И.Костов ,ще се опитат да го изкарат людоед,сериен убиец или поне заподозрян за оказване на логисти4на подкрепа при убийството на Кенеди !!!

330

некорумпиран

преди 15 години

И като се върнеш, ще си върнем ли БГА, 3- и 4-блок на АЕЦ,... или ще останем и без нещо друго ?

329

danykoplatec

преди 15 години

Чл.107. Който с цел да отслаби властта или да й създаде затруднения разстройва или подравя промишлеността, транспорта, селското стопанство, паричната и кредитната система, други стопански отрасли или отделни стопански предприятия, като използува държавни учреждения, стопански предприятия или обществени организации, като възпрепятствува тяхната дейност, или като не изпълнява възложените му важни стопански задачи, се наказва за вредителство с лишаване от свобода от три до десет години, а в особено тежки случаи - с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.