22

Анонимен

преди 3 седмици

Сега ше Ви кажа мои познати Украинци си заминаха за малко де за Одеса и аз ги питам там не е ли опасно война бомби и т.н -Те ми викат Не .Е какво е това живеят у нас в България на хотел в Златни пясъци ама си ходят и до тях щот не е опасно.Какво по дяволите търсят тук освен че ги издържаме целогодишно ба ол инклузив.Щом не е опасно да се връщат там откъдето допълзяха

21

Анонимен

преди 3 седмици

Само uдиотuтe не разбраха че atacms се провалиха дори по бързо от абрамс м1 още на первия ден сеалиха седем над крим

20

Костюк

преди 3 седмици

По-добре да лъскам руски ботуши, отколкото да умра!

19

Рендето

преди 3 седмици

""""Как Украйна набира войници?""" -------- Социалните мрежи са пълни с това, как Клоуна набира войници! А, милионите укропи избягали по Европа го доказват!

18

който се бие за USA

преди 3 седмици

Какво ги жалите урките? Нали затова скачаха на маймундана - да станат тор за купения от Викито Нуланд украински чернозем! Къде им е свободата сега? "Свободно" им отмениха изборите и сега си имат най-демократичния диктатор!

17

Анонимен

преди 3 седмици

Прочетох първите неграмотно преведени изречения и ми се възпали мозъка. След малко пак ще опитам да прочета пропагандата, но въпросът ми е писателите дали разбират това, което са написали ?

16

Анонимен

преди 3 седмици

Добре бе хора, защо трябва да умирате ???? Това че сте диван ета, не означава , че трябва да умирате като кучета, както се случва в момента ???

15

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 2 Я ревльо у лево, че си взел тука да се превземаш с фалшиви сълзи на чужди гробища. Защо не "коза отпор" за изедническите бази на наша територия? Защо не оказа отпор, когато ни ликвидираха икономиката и цялата промишленост? Защо не оказа отпор, когато подариха златните ни залежи срещу 0,5 и 1 процент от златото за България? Защо не оказа отпор когато бърникаха с мръсни ръце конституцията? Защо не оказа отпор на посолството, което ни поробва? Тикво пълна с кравешки тор вместо мозък!!

14

Тагаренко иде!

преди 3 седмици

Братя Окраинци, помощта от Бг иде със светкавична скорост!

13

минус 500 000

преди 3 седмици

вече тайно по нощите махат жълто-сините знамена от гробовете - та хората да не са в стрес!

12

Анонимен

преди 3 седмици

Отворете телеграма и ще видите как ги набират-излизаш на улицата да си купиш хляб- и бам причакват те едни батки и почват да те теглят за краката и ръцете към някаква таратайка. Един потресаващ случай-майка се опитва да спаси сина си от мобилизация и естествено не успява да се пребори. Примирила се, отива да му купи екипировка, тегли пари, последните спестявания поне да не е гол и бос и след секунди се обаждат-сина ви умря. Той на 32, а това излезе и в западни медии. Демокрация по украински.

11

Урките са овър!

преди 3 седмици

смо сиромасите на фронтовата линия не могат да избягат....

10

Ни съ бойте!

преди 3 седмици

Страхливецът умира сто пъти, а юнакът украински само веднъж!

9

клипчетата говорят!

преди 3 седмици

отвличане и бой! затова забраниха снимането! ЕТО КАК СЕ набират смъртниците на украинската "армия".

8

Анонимен

преди 3 седмици

Изобщо никого в България не интересува как Окраина набира бъдещите си ПОКОЙНИЦИ! От какъв зор точно сега след Велик ден ни занимавате с това???

7

Вземете промер

преди 3 седмици

От опълченците на Шипка.

6

Pen

преди 3 седмици

хахаа как набират? Ами както виждам в Телеграм , ловят ги по улиците насила !

5

Страшно няма

преди 3 седмици

Той и Хитлер си отиде, но земята продължи да се върти.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Вижте видеата как насила хващат хора пи улицата за да ги изпратят в мелачката. И такива видеа са стотици. Забраниха на под 18 годишни да напускат Окрайна, скоро и тях на фронта.

3

а къде са милиардите

преди 3 седмици

Сгушен, техният камион от 70-те години символизира текущото състояние на украинската армия.