31

Анонимен

преди 1 месец

Лелееее, става все по-зле. Кви са тези некадърници в МС, опитват проба-грешка. Тези са по зле и от Борисов, взима се решение, след недоволство от обществото се отменя. И тези, начело с Главчев са за измитане.

30

Анонимен

преди 1 месец

При комунизма партийните секретари и некадърниците бяха добре, а народа живеше бедно, а при демокрацията при часната собственост умните и кадърните живеят добре.

29

Анонимен

преди 1 месец

Главчев ще става и министър на здравеопазването:)

28

Значи не става

преди 1 месец

Зарова хората не искат герб и дпс ако те не са вътре няма няма просто няма. Сега до няколко дни ще дойде от техен човек това предложение и ще бъде одобреноооо. Колко пари има за крадене по здравна каса.

27

Анонимен

преди 1 месец

Да национализираме Кауфланд!

26

Анонимен

преди 1 месец

А господинът Главчев, къде е бил, когато е взето решението от МС. Нали е министър председател, или е кукува глава. Каква е тази шизофрения от него.

25

Българин

преди 1 месец

До Българин При комунизма ви направиха да се взирате в Киндерите и Тоблероните вместо в правата ви, затова сега соцносталгиците говорите за киндери и тоблерони вместо за права и демократична държава. Възпитаха ви в абсолютно крепостичество. Слава богу, новите генерации нямат нищо общо с вас.

24

Българин

преди 1 месец

До Анонимен 18 Частната болница затова е частна, защото хората, които ще инвестират го правят на собствена сметка и със собствен проект как ще функционира. Това няма абсолютно нищо общо с плановете на държавата. ЕДИНСТВЕНАТА видима причина да бъде спирана частна болница е за да може да се "усвоят" едни пари покрай изграждането на държавна такава и да се задушава частната инициатива. Това е подход който е типичен за комунистически държави. Не ме учудва, парламента ни е пълен с руски наколенки.

23

Българин

преди 1 месец

При комунизма нямахме Киндери и Тоблерони а днес при демокрацията и американското партньорство живеем богато и във всяка бензиностанция има избор от стоки за които навремето само можехме да мечтаем, или да ги зяпаме през витрината на Кореком и да мляскаме след детето на партийния секретар което яде Киндери и Тоблерони, а ние преглъщаме сух марципан "Кума лиса".

22

Анонимен

преди 1 месец

Време е за национализация, икономиката да се върне на народа!

21

Анонимен

преди 1 месец

А частната болница какво му пречи на приоритета, частната болница ще бъде с частен капитал, държавата да си развива приоритетите, частната болница не се бърка на държавата.

20

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да върнем ТКЗСетата, българина да яде родна храна!

19

Българин

преди 1 месец

При комунизма нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад.

18

Анонимен

преди 1 месец

До БългаринПриоритетна е националната детска болница, с национално значение и затова би трябвало да е приоритетна. Оборудването на такава голяма болница няма да е лесно, ще трябва и достатъчно специализиран лекарски състав и персонал. Частната болница не е приоритетна и може да почака. Така, че решението на правителството за отмяна на решението за частната болница е правилн и разумно.

17

Капиталист

преди 1 месец

Мене частното по ме кефи, при капитализма всичко е часно. Мене комунизма не ме кефи.

16

Главанаков

преди 1 месец

е еманацията на ентилигентността, решителността, смелостта и мъдростта. Лошото е че е мн тп.

15

Анонимен

преди 1 месец

А защо да няма частна болница? Нали сме демокрация и частната инициатива е определяща при демокрацията? Или не сме за демокрация?

14

Хаха

преди 1 месец

Половин час след заповедта на Пеевски!

13

Българин

преди 1 месец

Проблемът е в напоителната система, трябва да се реформира напоителната система.

12

Комунист

преди 1 месец

Мене по ме кефат общите болници и общата собственост, часното не ме кефи.