141

добър апетит

преди 1 месец

Готвачът от Шри Ланка, сготвиха ми жаби с червеи, за десерт имаше маймунска топка на пръчка, захаросана. Сметката беше пресолена.

140

Анонимен

преди 1 месец

Заменете държавите от заглавието с България, Румъния, Македония и ще получите точно какво е мнението на англичани, германци, италианци и какво пишат по форумите си за нас. Ама вие се имате за нещо по-високо качество гастарбайтъри ли? Хехее

139

Шеф ганджапур

преди 1 месец

Гледам . Пише жени. Влизам. То било тоалетна.

138

Анонимен

преди 1 месец

Заплатите ниски и обслужването ниско от нискообразовани и квалифицирани чужденци

137

Бонго Бонго

преди 1 месец

Учете непалски, балийски, да не ви донесат вода с плюйнка... Ха ха ха

136

Анонимен

преди 1 месец

Последната ми чорбаджиика дет кара Майбах се тръшкаше че готвача и украл вилиците , ти да видиш неволи

135

Бредприемач

преди 1 месец

Инджинери даже ше си внеса . Какво си мислите ? Големите бг специалисти с претенции . Ще ми работят от шериланка на половината пари.

134

Ти да видиш!

преди 1 месец

Отиваш на Слънчака, а то е Бали....

133

vs

преди 1 месец

Поръчковите статии тук минават на друго ниво! Кой го интересува дали тия у.итаци от черноморието ще имат работна ръка, и по-важното, кой нормален човек ходи там! Иначе, ако има контрол какъвто в САЩ например, 90 % от "чорбаджиите" отдавна щяха да са без бизнес!

132

Хемус

преди 1 месец

Да ва предупредя сериозно,че такъв персонал тепърва трябва да го обучават,как се използва топла вода и ***!Украинците също бяха скарани с хигиената!Униформите им не виждат пералня цяло лято

131

Анонимен

преди 1 месец

Гастарбайтери му викат. Когато заплащането се вдигне - идат чужденците. А местните плюват насреща. Англичаните дори брекзитиха по тази причина, че поляците и румънците им вземали хляба и луканката.

130

Факт

преди 1 месец

Един колега си купи жена от Филипините . 400$ дал на семейството и, и 7000$ такса към агенцията дето оправи формалностите.

129

морски

преди 1 месец

Не се заблуждавайте! Предлагат много ниски цени на чужденците, защото перат пари. Питате за държавата и контрола... Вие сериозно ли ?

128

Анонимен

преди 1 месец

Сега сигурно ако получи българска заплата между 1500 - 1800 лв на тези от Бали, Шри Ланка и Непал ще им се виждат много пари защита так не са виждали толкова пари на куп за Бали знам че средната заплата е 80 долара някаде

127

Влака с критиката

преди 1 месец

То затова се появиха наново всякакви забравени болести. Едно време преди да излезеш в чужбина ни биеха сумати ваксини и като се върнеш задължително на пълен преглед и карантина. Сега пълна анархия , дано поне да са ги научили как се ползва течащата вода и сапуна....

126

Анонимен

преди 1 месец

Няма работна ръка, обяснява мутрата-бизнесмен заграбила Черноморието, докато си пуши пура, а гегата е в гаража. Наглите работници искат заплати, та аз ще си внеса будали от Шри Ланка, че вече и молдовците не искат да работят без пари.

125

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 131, тук заплата му е като у дома.. ама от кумова срама дошъл да я изкара тук? Хахахахахахаа Редно е подобни манипулативни статии да се пишат от малко по-интелигентни хора!

124

Че Говада

преди 1 месец

До СТРАНДЖАТАНяма кой да им покаже , че има асансьор :)

123

Анонимен

преди 1 месец

Аз приключих с българското Черноморие. Преди няколко години отивам в хотела, настанявам се в стаята и гледам дистанционно на климатика вързано и заключено със синджир. Питам управителя какво е това? Вика ми: "ако искаш да ползваш климатика има такса "Климатик" пускаш по 5 лева на всяко пускане на климатика."Това беше последният път, когато отидох на българското черноморие.

122

До 124

преди 1 месец

Те повечето наши хотелиери са де факто фалирали - дължат милиони кредити на банки, стотици хиляди за осигуровки на държавата. Поради тази причина и продават на големи туроператори пакетно нощувки предварително за смешни пари. Затова е и по-евтино да си купиш почивка за БГ от английски туроператор или агенция, отколкото от тук. Трябва държавата да развърти метлата и всеки който не си е платил данъци и осигуровки, да му се изземва хотела и аки трябва и да се събаря.