173

Анонимен

преди 1 месец

Някой да му каже на тоя неукия , ще това за законни Български земи :)))

172

Анонимен

преди 1 месец

Монголия защо не си потърси изконните земи хаха --- Вярно, много хубав въпрос. И Орбан ще изреве, защото монголците са стигали чак до Унгария.

171

Анонимен

преди 1 месец

Откакто Зеленски поиска удари срещу Иран, вече не ми пука за каузите му. Грехът от умиращите хора си е негов. Одеве по една от големите български телевизии съобщиха, че в българските университети украинци ще влизат при облекчени условия. Т.е. за тях условията ще са различни от тези на останалите бежанци и от условията за българи. Т.е. украинци ще влизат по-лесно и ще изместват българчетата от местата им в университетите. Само не разбрах, ЗАЩО?! Не е честно!

170

Анонимен

преди 1 месец

Монголия защо не си потърси изконните земи хаха

169

Анонимен

преди 1 месец

Русия трябва да разбере че колониалното робство приключи

168

РОСИНАНТ

преди 1 месец

ДАВА УКАЗАНИЯ И ЗА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ...

167

Анонимен

преди 1 месец

Аха тя цяла Азия излиза че е закона земя на тоя. Сега и Европа ли е закона земя ? Хапчетата редовно ги вземай кон

166

Да

преди 1 месец

До Анонимен214 Съюзници са им само Северна Корея и Иран! Китай гледа своите интереси, а и имат едни стари сметки за уреждане, още от времето на ССС<!

165

Каква Русия?

преди 1 месец

Тоя не беше ли арменец. В Русия няма руснаци-Ленин, Сталин и Путин отдавна ги ликвидира а - там са вече зсамо азиатци

164

Абе

преди 1 месец

Този не се ли сеща, че тези "граници на НАТО" преди да са такива са граници на държави, които искат да членуват в Северния блок? Като толкова ви е страх, направете си буферна зона в Русия, защо трябва да диктувате, кой, кога,къде и как?! Ние преди, като граничехме с две НАТО-вски държави, какво стана? Ще кажете "Страхуваха се от СССР". Вие като сте наследник на СССР и неговата мощ,защо се страхувате да имате обща граница с НАТО? Значи, за нас може,а за вас не! Просто гледахте на нас,като буфер!

163

Анонимен

преди 1 месец

Хаха всички държави не искат да имат нищо общо с рашките Съюзниците на Русия Иран и Северна Корея Китай я изпомпва за ресурси и се облизва за Сибир Това е " велика " Геостратегия да живее вашия цар той сам ще ви погребе

162

Изнервен

преди 1 месец

Баси ненормалните рашисти, кога ще излязат от средновековието?

161

Анонимен

преди 1 месец

И какво спечели Русия от тази война ?

160

Анонимен

преди 1 месец

НПОтрролове слагат минуси. Явно на тях не им отнето това право. Само на останалите е отнето.

159

Анонимен

преди 1 месец

РУСИЯ Е ФИКСИРАНА И НЕ МОЖЕ ДА МЪРДА

158

Анонимен

преди 1 месец

НПО които явно плащат на сорросоиди по форумите поститнаха забележителни резултати на омерзение и отвращение в читателите. Изобщо трроляците. Факт.

157

Чери00

преди 1 месец

Ех какво хубаво време настана!Цяла Европа и Америка се бият с една "загубена" Русия и нищо немогат да направят! Украинския народ це чуди как се е вързал на лъжите на запада и в наи скоро време ще видите големи изненади кога почнат да хвърчат главите на западняците!РУСИЯ И УКРАЙНА СА ЕДНО И ОПИТИТЕ НА ЗАПАДА ОТИДОХА НАПРАЗНО

156

Да

преди 1 месец

До Мешев То за пред света Беларус е отделна държава, но имат един човек/Лукашенко/, който изпълнява всички заповеди от Кремъл. И с Украйна трябваше да е така, но удариха на камък. Иначе, ако протестите в Беларус бяха свалили Лукашенко и там щеше да има специална военна операция. Склонен съм да вярвам, че събитията от2014г. до СВО са организирани от Кремъл, за да има причина за инвазията. КГБ/ФСБ/ както се вижда е склонно на всичко, за да постигне целите си!

155

Ббб

преди 1 месец

Така е. Всички украинци дошли у нас са рускоговорящи т.е. руснаци. Одеса, Киев, Харков са изконни руски градове както и всичко без Лвов, който е австрийски. Това е от историята. Вазов и Ботев, къде са били като са били в Одеса, естествено в Русия. Ако ги питате, те какво ще кажат. Как без война Русия ще изгуби всичко това, няма как.

154

Анонимен

преди 1 месец

В Кремльовците няма нищо човешко и животните са по милостиви от тях