118

До 121

преди 1 месец

Смешно Гоше, разбираш ли каква глупост си драснал ? Какво означава "когато цитирате нещо уточнете кога като е казал" - трябва на всеки цитат да се изписва датата ли ? Има статистика за това и да знаеш може да се цитира по памет, това не означава, че е нужна дата ! Да ти кажа опиташ си се да напишеш нещо "интелигентно", но не ти се е получило ! Къде по света след всеки цитат изписват дата, място и време ?

117

Добре

преди 1 месец

Щом Митов звъни на Боеко за това решение, автоматично следва, че Митов не трябва да става министър!

116

Анонимен

преди 1 месец

Бойко Борисов е харизматичен мъж

115

морски

преди 1 месец

Б.Б. - човека партия. Великия вожд Еднокнижник !!!!

114

Гошо

преди 1 месец

Когато цитирате Бойко уточнявайте кога какво е казал.

113

До 115

преди 1 месец

Абе измисления, нали Тиквата гарантира, че той никога не е предлагал Митов на Главанака, какво си писал ти тук, че той го е предложил ? Я си "бръкнете" сериозно" в главите, че да разберете там ли е органът "мозък" !

112

Радослав

преди 1 месец

Въобще за какво съществува партия гроб? И герберокадъните защо гласуват и в НС влизат количество герберокадъни? Нека да спестим пари на народа и Бойка калдаръм кадъна да стой сама заобиколена от празни столове в НС колкото се полагат там на база купеният вот. Хем за егото и ще има място, хем ще ни излиза по евтино и няма да се налага герберокадъни да питат сводника си дали могат да ходят до клозета! И без това всички герберокадъни чакат да чуят волята на сводника, да съкратим процеса!

111

Анонимен

преди 1 месец

Кога най-после това нищожество Борисов ще бъде унищожен в затвора?

110

До 115 дерзай Бо....

преди 1 месец

До никъде с мозъкът си ти и никога не забравяй тези думи ! Не забравяй и, че не само ти си съществувал по времето на болшевиките с Тошо, също така се сещай и за ДС и агентурното минало на Тиквата и цялата му шайка измамници ! Такива същества не хомосапиенс като теб превърнаха България в мафиотска държава на проsтаците и кючекчиите !

109

Дерзай, Бойче

преди 1 месец

Бойко е единствения опитен политик и държавник. Аз поне помня София преди него и България. И не, не беше по-добре, а много по-зле. Последните три години с докараните от радьов променкаджии - пълен застой. Той забрави за тях, удобно. Борисов предложи съвсем открито Дани Митов, който е кадър от ДСБ. За да се опита да помири враждите и да се опитат след изборите да направят нешо. С лозунгите на промената, ще е пак доникъде. Пак се кълнат, че никога с ГЕРБ?! Ми вие вече управлявахте с тях. Шизофрeни

108

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Тулум, направо Член Първи трябваше да върнете в Конституцията! Вместо БКП пишете ГРОБ+Шарлатани и готово. Ама от де акъл за тая работа...

107

Емигрант

преди 1 месец

Ей трагични администратори на този порочен сайт, от благоприличие поне спрете да цензурирате и да приличате на медиите на терориста и агресор Путин ! Все пак сте в държава която ви разрешава да съществувате като болшевишка медия и не ви забранява да бъдете купувани и продавани като стока ! Имайте уважението към клиентите си, не се представяйте като медия на Хамас или Русия !

106

Анонимен

преди 1 месец

те добре, че не ми махнаха ЦИРЕЙ, както нарекох банкянската тиквуна по-долу!

105

Краси Петрофф

преди 1 месец

Като цяло Бойко Борисов откакто е във властта /2009, а в София от 2005/ България върви само и единствено НАЗАД! Румънците са мнооого по-напред от нас, Сърбите също, въпреки че не са във фашисткия съюз и в европейския съюз, като нас! В историята Баце ще остане, като циреей, или като ***, плевел на българската нива! Това е истината!!!

104

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Буци, не се вълнувай че дигнеш кръвно.

103

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата приема пачки 500 евро и злато у чекмеджето :)))

102

Анонимен

преди 1 месец

Когато Буци каже нещо сутринта, всички знаят, че наобед ще каже точно обратното. Но какво ще каже Буци вечерта, това знаят само началникът от Дръндар и неговият пророк Шиши, който ще го подскаже на Буци на уше. В този дух именно, след като вчера заплашваше Главчев с последствия ако не смени външния си министър, тази сутрин Буци си смени отново мнението и вече не бил искал пуделчето му Даниелчо Митов да е външен министър. Какво ли ще каже Буци довечера???? Сега чака да получи съответни указания от началника от Дръндар чрез неговия пророк Шиши:)))

101

спилий

преди 1 месец

Бойко обръчи от фирми на ДПС Дилян те превърнаха в малко от доносниче от голям политик стана нищо....

100

Анонимен

преди 1 месец

Боко е уникален. Може да лъже, да казва всичко, обратното на всичко, обратното на обратното и обратно. Няма по-обратен политик от Боко. Древните римляни са в шок. Защото, когато Боко говори, фактите и истината мълчат. Боко е гениален, защото опроверга древните римляни.

99

Тенгри кан

преди 1 месец

От една страна, Бойко иска България кат Сатрапия с ердоганови джамии;))) от друга Георги Гергов иска да я управлява чрез Путин;))) Защото Гергов е Путин, не посланичката Митрофанова;)))