127

Анонимен

преди 1 месец

Отговорността е изцяло на Главчев, въпреки че той изпълнява заповедеите на Борисов.

126

Пълна пародия!

преди 1 месец

До сега не сме имали министър-председател който да иска да сменя министрите си всеки ден! Може да направи реалити министър за ден и да хваща някой от улицата и да го прави министър, а Румен Радев по цял ден да се занимава само с подписване на укази

125

Сомчето

преди 1 месец

Бойко може и да краде , ама и за нас остава нещо.

124

Анонимен

преди 1 месец

президента и герб-дпс ще се прикриват един друг заради далаверите с боташ и путински поток-----Обвинявате президента за сътрудничество с доскорошните ви и бъдещи коалиционни партньори?!? Срам нямате, наглеци. И акъл нямате също, ако смятате, че някой ще ви се хване на лъжите отново. Какъв вой беше за "Хартиената коалиция" преди 10 месеца, а само няколко дена по-късно осъмнахме с вашта коалиция с Борисов и Пеевски.

123

taschunka witko

преди 1 месец

И този Главчо е гола вода

122

Анонимен

преди 1 месец

Нещо Скрита лимонка ми се струваш Главатарев??

121

Рошалка

преди 1 месец

Абе Бойко да си става министър и да си почнат нещата да вървят.Колко държавни поръчки ми се бавят вече три месеца , а съм набил 1 млн. рушвети.

120

До Емигрант

преди 1 месец

грешка, за колегата "Противозаконно е!" беше коментара

119

Емигрант

преди 1 месец

До 114"до емигрант" - че кой ти говори за незаконно, само припомням какво говореше мафията и какво прави в момента, едно сравнение за тези които гласуват под контрол и манипулация, ако имат възможност да "принудят" органът си мозък да мисли /ако имат такъв органразбира се/ !

118

до 117

преди 1 месец

президента и герб-дпс ще се прикриват един друг заради далаверите с боташ и путински поток

117

Анонимен

преди 1 месец

Това не е ли директна заплаха срещу Президента ?

116

до 103

преди 1 месец

нещо си пропуснал , боташ е далавера на радев и гълъба му от служебния му кабинет, не е на ПП-ДБ и нищо н епокрива, плащаме милон на ден на турция без да получаваме газ, също като боковата далавера за путински(турски) поток, забелязвате ли връзката м/у турция и русия срещу България, благодарение на продажниците-политици

115

Анонимен

преди 1 месец

Що? Парламентът нека се събере, и да ограничи правомощията на външен министър и земеделски министър в служебни кабинети, въпросът е решен! Ха-ха! Външен служ. министър има горе-долу да разпрати покани до посолства и др. лица да присъстват на 5-ти поредни честни избори за последните 3 години и да провери кореспонденцията за пристигнали машини и бюлетини по др. държави. Предвид обаче, че ще се сглобявате поне до август, реколтата трябва да е прибрана, отчет трябва, много е важно. Личите отдалеч!

114

До Емигрант

преди 1 месец

държавата е под управлението на мафията герб-дпс, всичко е законно

113

Анонимен

преди 1 месец

Това са си министрите на сглобката Радев няма нищо общо с тях

112

Емигрант

преди 1 месец

Спомняте ли си какво беше когато ПП/ДБ започнаха да управляват, какви думи използваха всеки ден в НС най-вече Д.Атанасова, Биков, Фъфлека, самият Митов, Сачева - "РЕВАНШИЗЪМ", "ЛОВ НА ВЕЩИЦИ" и "ОВЛАДЯВАНЕ" ? А какво става ДНЕС ? Тези същите говорители на Тиквуний-Първи демонстрират на практика значението на думите !

111

Противозаконно е!

преди 1 месец

Министри в служебен кабинет Не могат могат да включват заместник-председатели на политически партии!!!!!!!! Даниел Митов е Заместник-председател на политическа партия ГЕРБ!!!!!!

110

Анонимен

преди 1 месец

ШАРЛАТАНИТЕ СА ЗА СЪД РАЗСЛЕДВАНЕ ЗАТВОР ПОГРОМ В ДЪРЖАВАТА А ТЕЗИ СЪЩИТЕ БЕЗНАКАЗАНО ПАК ЛЪЖАТ Е ИМА ЛИ ДЪРЖАВА ПИТАМ

109

Пиян залян

преди 1 месец

Главчев е гнида в политиката ! Радев явно е безсилен !

108

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

Според мен Президентът пак ще свика консултации с парламентарните групи,за да назначи нови министри,след като са приели с промените депутатите,че назначава служебен кабинет след консултации.Закъде са се разбързали?Търпение,бързата работа срам за майстора.