54

Рамбооо

преди 1 месец

А ти в Ирак, какво направи друже.....

53

Анонимен

преди 1 месец

Само дето дечицата порасват и стават терористи.Тия на 7 октомври също са били дечица.Докато има религията ИСЛЯМ ще има и защитници от тази зловеща идеология на смъртта и насилието.Дали ще са византийци, кръстоносци или днес Израел не е важно.

52

Българин

преди 1 месец

Само путинофили ли има тука?! До къде изпаднахте, да подкрепяте ислямистите, само и само, за да угодите на господаря си Путин! Вие сте срам за България!!!

51

Анонимен

преди 1 месец

Колко души изби Ердохан при преврата срещу него?Знае ли някой, питат ли.Само НАТО спасява Турция от това да се превърне в Иран, Либия или Ирак.

50

Женята от Женева

преди 1 месец

Израелската държава мисли, че защитава интересите си, а всъщност инвестира в едно мрачно бъдеще на народа си, животът е колело, днес диктуваш на американския президент, утре сочат внуците те ти по улицата, а полицаите им проверяват документите, защото са евреи.

49

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 58 Какъв Хомейни те гони бе, човек? Ти си замръзнал назад във времето! Имаш ли представа преди колко години почина той?

48

до 48

преди 1 месец

Няма логика ,има интереси,няма справедливост.За човещина да не говорим.Парите са издигнати във фетиш.Това,на което ни учеха като деца изобщо го няма като качества в запада и САЩ.Ако Русия и Иран бяха направили това,което прави Израел в Газа ще бъдат оплювани по 24 часа.

47

Историк

преди 1 месец

Ционистите (разграничавам ги от нормалните евреи) са единствените хора, които имат 3000 годишна претенция към дадена територия и очакват да се приемат насериозно от международната дипломатическа общност. Само казвам.

46

до идеалист

преди 1 месец

Аз също мисля като вас,но мисля,че не всички евреи са ционисти-фашисти.Много от тях протестират в САЩ и Европа срещу геноцида в ГАЗА.

45

Анонимен

преди 1 месец

В днешно време се завъдиха много загрижени за света и правдата лидери, кой от кой по-милосърден борец за правдата. Путин спасява руснаци от нацистите, Зеленски спасява украинците от диктатора, Ердоган загрижен за палестинците, Хомейни и той не спи човека, Натаняху пък спасява евреите от лошите мюсюлмани. Байдън се чуди кой да спаси първо. Все хуманисти от високо равнище, а труповете всеки ден растат в милиони и те нямат вече имена, кюрди, палестинци, руснаци, украинци, евреи.Земята попива кръвта

44

Анонимен

преди 1 месец

За това е прав.

43

Ердоган е аут

преди 1 месец

Ако има едни честни избори в Турция, то този е пътник. Почти никой в Турция не го харесва и не го иска. Върна ги с години назад. Обратното на Ататюрк е. А да не говорим за корупцията и шуробаджанащината.

42

Банкеръ

преди 1 месец

Евреите имат напоследък само душмани.Когато ходжите наредят на своите хашишини ще станат циркове в Европейските столици.Мосад може ли да опази синагогите по света?Няма начин.

41

Идеалист

преди 1 месец

Геноцидът над палестинското население в Газа е провокирано от Израел ( няма как Мосад да не са си затваряли очите за подготовката на Хамас за нападението на 7 октомври ). Организирано е тържество на еврейски младежи до границата с Газа без особенна охрана, Геноцидът се извършва под закрилата на САЩ. Много уважавах евреите, като изстрадал народ, но вече го загубих! Тези хора са религиозни фанатици!

40

Анонимен

преди 1 месец

Доста ме съмнява, че в една територия като Хамас би имало клиника, която държи 14 хиляди оплодени яйцеклетки. Населението е едва 2 млн души, мюсюлманско.Та дори в държава с десетки милиони население едва ли има клиники, които държат такова количество оплодени яйцеклетки

39

Дам

преди 1 месец

Разбрахте ли сега Кой е Хитлер и каква е била Неговата борба.Четете, не се зомбирайте пред телевизорите и платените медии.За жалост изпростачиха и децата и народа.Така е по лесно.Ционистите са за изтребление до крак.

38

Анонимен

преди 1 месец

ДИКТАТОРА ЕРДОГАН ПАК ЛАЕШ

37

ФАКТ

преди 1 месец

Балгария история не помни и отново ще сме на грешната страна на монетата.

36

Анонимен

преди 1 месец

Израел убиха сума ти деца и жени, с хиляди ги убиха и ЕС мълчеше. После Израел нападна Иран и Иран отговори, а в Израел нямаше много жертви. Ударите с жертви бяха 2 израелски военни бази...... И тогава ЕС реши да наложи санкции на.... Иран!!! Къде е логиката?!

35

Анонимен

преди 1 месец

"Когато те възпитават от люлката с калашник и омраза към другите, защото са били християни" - caмо да те светна, че християните в Палестина живеят в мюсюлманските квартали, защото евреите ги презират, обиждат ги всеки ден даже по автобусните спирки и се заяждат с тях. Според еврейската религия, християните ако искат да живеят в Израел, трябва да бъдат роби. Християнските църкви бяха останали само в мюсюлманските квартали. Израел ги взриви и ги обяви за бази на терористи.