295

Анонимен

преди 1 месец

Ще му се на белгийския генерал да се раздели укрия на две държави,както бе Германия преди 89-та, и Корея по настоящем,че да може и поколението му да папа пари от разделението 45 години,както бе преди 89-та А пита ли поляците,какво мислят по въпроса?

294

Западняк

преди 1 месец

Този сценарий ни е познат и от Германия. След ВСВ я разделиха и се видя коя част просперира и коя се ограждаше със стена. После двете Германии се обединиха, а големият "победител" СССР се разпадна.

293

Анонимен

преди 1 месец

Ще му се на белгийския генерал да се раздели укрия на две държави,както бе Германия преди 89-та, и Корея по настоящем,че да може и поколението му да *** пари от разделението 45 години,както бе преди 89-та А пита ли поляците,какво мислят по въпроса?

292

Анонимен

преди 1 месец

Ха,видя ли сега зелю как американците го изоставиха като окуцяла антилопа гну,гледат си интереса при всички положения.Още повече защото в Близкия изток се очаква ескалация на бойните действия и нефта от там ще пресекне.Не само че цената ще се вдигне ,ами и ще има дефицит,американците може да се примолят на Путин да им доставя нефт и напълно да се отметнат от зелю.

291

Анонимен

преди 1 месец

Украйна е минало бешело. Ще остане само гнездото на фашистите Киев и полския Лвов.

290

Старо римско

преди 1 месец

Правило - Бий за де уважават!

289

Анонимен

преди 1 месец

Видяхте ли какво стана със "свръх модерната" американска и натовска техника? Тотално изтребление. На 100 кв. м. 1 леопард, 3 бтр брадли и 1 трал машина. Супер модерната натовка техника е направена на пух и прах от рсзо, което е произведено през 60 те години и гаубици от 50 те години на миналия век. От тука можем да заключим, че Русия е поне 60 години напред във военно отношение в сравнение с пропадналия запад. Нали нямаха акъл, много пиеха и ядяха само картофи?

288

Анонимен

преди 1 месец

ЕС стана музей пълен с неработещи емигранти, в които няма нито една бензиностанция и нито една ракета. Рецесията стремително завладява некъпещите се вонящи западни хлебаркоеди.

287

Канцлер Шльоц

преди 1 месец

Не искаме евро, не искаме запад, шенгеняк и джендерсво!не искаме укронацисти да почиват тук за наша сметка! не искаме украйна, ес, нато и кравария да съществуват!искаме БГ русофобите да напуснат, да отидат в джендер-канада и да ни оставят на мира.

286

ебат ги лошо укрите

преди 1 месец

Обещаха им ЕС, НАТО, подкрепа, а вие умирайте там сдържайте Русия. И какво стана сега - йок ЕС, йок НАТО, йок пари, йок оръжия.

285

Няма прошка

преди 1 месец

Оня нацяга футболния хулиган светльо, приятеля на расате тук му купиха униформата и оборудването (за хиляди левове). Отиде в урина в края на ноември. Там се изучи момчето за месец и киевския режим го прати на първа линия под Купянск в края на декември, след 3 дена беше денацифициран хахахаха. Повоюва си добре момчето и отиде при ген. Луков, където му е мястото. Евала БГ демократи-нацяги. Дано идете всички при вашия генерал.

284

Анонимен

преди 1 месец

Силата е съюзник на Украйна. И могъщ съюзник тя е. В думата Украйна има заложен дълбок смисъл: в превод от древния санскрит звукът "Укр" означава светлина, частта "Ра" се превежда като слънце, а "Ин" - това е тънката духовна енергия.

283

Името им куца

преди 1 месец

Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? Хахаха. Това е държавата "урина" или на галено "ууссрайна".

282

Голям ташак?

преди 1 месец

Малеей, копейките са извън нерви! Бълват опорки, не могат дъх да си поемат. )))) .

281

Анонимен

преди 1 месец

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.

280

Анонимен

преди 1 месец

"За защитата на Израел, който не е член на НАТО, страните от Запада не се нуждаеха от член 5 на Алианса. Същото е възможно и по отношение на Украйна - нужна е политическа воля", заяви Зеленски. И заплака.

279

Анонимен

преди 1 месец

В америка заради "глобалното затопляне" температурите паднаха под -25 градуса. Хората не могат да си запалят електрическите коли, в повечето колонки за зареждане просто няма ток. Хахаха, какво стана с вашия зелен преход бе еврогейове и НП0-та? Междувременно за денонощие в америка от студа са умрели над 250 човека. Евала краварофили!

278

Анонимен

преди 1 месец

Само за няколко часа САЩ похарчиха около 1 милиард долара за ПВО срещу Иран, за Израел е струвало около 300 милиона. Въпрос: а САЩ защо не помагат и на Украйна така, както помагат на Израел?

277

Макарончо

преди 1 месец

Русофобите по целия свят вият яко. Толкова пари профукаха, а Русия мачка укронацягите и натовските наемници на фронта. Русия не само денацифицира врага, но и фалира западните икономики бавно и стремително. Русофобчета, нацистчета (демократчета, седесарчета) вашият разгром е неизбежен! Тия, които още вият даже са късметлии, щото другите са 2х2х1 м.

276

Внимание русофоби!

преди 1 месец

КГБ ви записва!