95

Анонимен

преди 1 месец

Това все едно в Бокса да кажеш на някой: "Етй така ще те ударя. Тука виждаш ли? Така ще замахна: Ето показвам от тук минава удара и тук те фраска. Сега броя до 3 и удрям. Готов? Едно, две ТРИ!" Фрас!

94

Анонимен

преди 1 месец

Иран изстреля около 150 дрона и 180 ракети. И Железния купол се продъни, щом Израел казва 90%, значи са не повече от 40-50%. При това от най-старите ракети. А Иран има около 200 хиляди ракети, много по модерни. Какво ще стане, ако Иран изстреля не 180 ракети, ами 2 хиляди ракети, или 5 хиляди ракети?

93

Фют

преди 1 месец

До 91. Това снощи ли го сънува?

92

Анонимен

преди 1 месец

Това беше символична атака, без бойни глави на ракетите, разузнаване как ще сработи ПВО на Израел, но след нея стана ясно, че Иран може да унищожи Израел буквално за часове.

91

Анонимен

преди 1 месец

По интересно ще бъде, ако Израел изстрелят толкова ракети към Иран, иранците колко процента ще свалят 1-2%.

90

Анонимен

преди 1 месец

Иран е изпробвал 7 хиперзвукови ракети. Всички са достигнали целта си, нито една не е свалена от прехвалената ПВО система на Израел.

89

Анонимен

преди 1 месец

На се казва прехванал, а прихванал, а също така е прихванал ама другия път. На лъжливата пропаганда от одавна сме претръпнали..

88

Анонимен

преди 1 месец

Иран бавно нанесе демонстративен удар по Израел с театрални анонси, обаждания, предупреждения и шахеди, които по някаква причина очевидно летяха без бойни глави, иначе дори свалени, те биха причинили очевидни щети. Сега, ако Нетаняху не отговори, това ще означава край на "еднополюсния свят" в Близкия изток, където Израел 60 години безнаказано тероризира практически беззащитни арабски страни, наслаждавайки се на своята безнаказаност. Ако Израел отговори, това би означавало открита игра срещу преизбирането на Байдън. Тъй като петролът ще струва между 200 и 300 долара при този сценарий.

87

Анонимен

преди 1 месец

Нито една иранска ракета не е стигнала целта си. Русофилът: "Това е голяма победа за Русия, Иран и Северна Корея!" Нормалният човек: "!?!?!?!?!?!?"

86

до 85

преди 1 месец

Пич, как е времето в паралелната вселена?

85

Анонимен

преди 1 месец

Не е ли забавно, как русофилите по естествен начин се оказаха поддръжници на Хамас и Иран? Ей, русофили, сигурно сте големи фенове и на Северна Корея а?

84

Анонимен

преди 1 месец

Та така, господа евроатлантици, убедихте ли се вече, че както Русия, така и КНДР, вече и Иран демострираха, че прозвеждат ракети, които са неуловими за какъвто и да е западен образец ПВО. Тези 3 държави си сътрудничат. Все лоши новини ...

83

Анонимен

преди 1 месец

Иран с крайно нежелание "отговори" на Израел, предупреждавайки всички, и заявявайки "работата е свършена", още преди ракетите да са стигнали Израел. Страх, голям страх тресе аятоласите. Израел им направи клопка с атаката на посолството, почти насила вкарвайки страхливите аятоласи в конфликта. Надявам се, че режимът на аятоласите е към своя край.

82

Сата НАТО

преди 1 месец

До Испанеца....Има клипчета как ракетите на Иран - свръх звуковите удрят една след друга базата на Израел . Без да могат да им направят нищо -----///----- И кой е направил тия клипчета? Иранци, живеещи до базите на Израел ли?

81

Анонимен

преди 1 месец

Дали са им точен час, координати и време за реакция. Тези 10% са притеснителни.

80

Анонимен

преди 1 месец

Не пропсукайте и факта, че Иран е предупредил Израел за удара, като е дал дори и точен час.

79

Коментар

преди 1 месец

Доста плоско да се фокусират върху това колко дрона и ракети са свалени. По важната е обратната информация - как са свалени? откъде са свалени? за колко време са свалени? Колко струва да свалиш един дрон? Колко дрона и ракети можеш да си посволиш на един път? колко време можеш да сваляш по толкова дронове със същата успеваемост? и други такива подробности.

78

Пепи

преди 1 месец

До Кравар Евроатлантик Иранците с подкрепата на Русия са направили щита на решето . Свалени са дронове и ракети без никаква цел . Но 20 от ракетите - с технологии от Искандер са минали като бързия влак за Бургас . Даже не са и и засекли . И са ударили военни обекти . А жертвите във военните обекти не ги казват .

77

Анонимен

преди 1 месец

Да видим какво ще направи Натеняху. Някой казват че нарочно искал да провокира Иран за ответен удар, за да имал някакви политически дивиденти и САЩ да бъдели по-активни в района но не разбрах точно как.

76

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Иранците разбраха ли, че от всичките им ракети само една не е била унищожена и е успяла да убие едно дете арабче? Туй е голяма победа за мусулманския свят.