45

Анонимен

преди 1 месец

Иранската атака беше пълна комедия :))) Очаквах повече .. ама явно толкова им е напредъка. Малко ракетки Фаул 2 от времето на Хитлер . Израел може да продължи да ги унищожава в региона. Няма какво да им направят от 2к километра очевидно. Смяхме се снощи как хвърчелата ги снимаха хора как прилитат като забавно шоу . Такава излагация не сме виждали хахаа. Хората 2 часа ги чакаха дс ги унищожат хахахаха кафе пиеха... айде бе.. ко стана с тея ракети:)))

44

Анонимен

преди 1 месец

Украйна и ЕС отиват на кино.

43

Извода

преди 1 месец

Многополюсния свят се отлага за по-светло бъдеще!

42

Те

преди 1 месец

Иран вече знае слабите места на "железният купол" Израел разкри и позициите на "прашки те на давид"

41

Анонимен

преди 1 месец

Целият запад с 300 години колониално минало и пазарна икономика не може да спре Русия и Иран. Иран, който е под жестоки санкции от десетилетия нанесе безпрецедентен демонстративен удар срещу Израел, звучен шамар по САЩ, и това беше символичен удар, само леко начало, дори не е близко до истинските възможностти на Иран. Да не говорим за тоталното поражение на запада в Украйна, там Русия ги спука от бой - и във военно отношение, и икономически, и информационно.

40

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Иран ще бъде наритан много бързо от Израел и САЩ" - и Русия, и Русия, не забравяй и Русия, САЩ ще наритат много бързо и Русия в Украйна.

39

Вижте

преди 1 месец

в частност и за 32. Не винаги по-слабия не е прав. Просто другия е по-силен. А кой е прав - евреи или фанатизирани мюсюлмани? Никой. И все не са християни. Моя милост е атеист и вярва, че троловете са произлезли от едноклетъчно /без да се развият/. Ако толкова искате да видите какво ще стане пожелайте си евреите да взривят Ал Акса. Да ги таковам на джамиите скапани. Иначе сега - видя се как мюсюлманите в Йордания застанаха на страната на евреите. Знаем си го шиити-сунити-долари и прочие.

38

Анонимен

преди 1 месец

Мъдър ход на Иран, след неимоверния натиск от Кремъл, да нападнат Израел!

37

Анонимен

преди 1 месец

"Идеята е да се постигне максимум въздействие" - и то беше постигнато. САЩ и Израел бяха в паника. Но не само това - Иран си направи изводите как действа ПВО на Израел и как сработва, и изводите не са в ползва за Израел. Стана ясно, че Иран може да изтрие Израел от картата на света буквално за часове, и никакъв "Железен купол" няма да го спаси.

36

Да

преди 1 месец

Иран предметна Израел, който изхарчиха $500 милиона за нищо.

35

Анонимен

преди 1 месец

Израел няма нужда нищо да прави. Думна им генералите и се защити успешно снощи. Проблема си е на Иран. Израел да си продължи разчистването на региона от тея откачалки, а те да мислят как да стигат до Израел ;))

34

Анонимен

преди 1 месец

Първото масирано въздушмо нападение над Израел за цялата му история от създаването му 1945г. Много звучен шамар за САЩ и удар по престижа им.

33

Анонимен

преди 1 месец

Ако бяха мятали камъни, щеше по-голям ефект да има!

32

Анонимен

преди 1 месец

Иран проведе ювелирна операция. Освен че удари много лошо по престижа на Израел и на САЩ, Иран записа и анализира всичко което се случи с израелското ПВО - как действа, колко бързо, къде? Освен това стана ясно, че САЩ имат само един съюзник в Близкия Изток, единствено Йордания, никой друг не застана зад САЩ.

31

Абе

преди 1 месец

иранците направиха новогодишна заря. Предупреждават, мотат се. Пращат чак от тяхна територия, вместо от близките проксита. Да има още време. Страхливци. Израел пък уж се кефи на подарена победа. Ако броя цивилните жертви се сещам, че до сега евреите убиха много повече ***. Явно това е идеята на ***. Света да види какви са другите ***. Вече много хора се подиграват на Холокоста и питат ще се върне ли Австрийския художник. То и заради бежанците.

30

Анонимен

преди 1 месец

Иран ще бъде наритан много бързо от Израел и САЩ ако решат да правят нещо повече от фойерверки.Аятоласите са наясно, че могат да правят само шоу за вътрешна консумация.

29

Анонимен

преди 1 месец

САЩ и израел похарчиха около 1 милиард за ПВО по време на нападението. А Иран използва най-старите си ракети и дронове, от порядъка на няколко десетки хиляди долара. Освен това в Иран те се произвеждат на конвейр.

28

Алоуу

преди 1 месец

Как ще изстреля 10000 ракети едновременно? Хапчето.....

27

Факт

преди 1 месец

Израел изразходи стотици противоракети за да противодейства, запасите трябва да бъдат възстановени. Ха познайте за чия сметка. Естествено на Украйна.

26

Анонимен

преди 1 месец

Значи всичко било шоу?