208

нито

преди 2 месеца

едните, нито другите стават. Присмял се хърбел на щърбел, всички са маскари, интереса клати феса, болен здрав носи. Милион два навън, ниски доходи на голяма част от хората, цени за храна кажи-речи като в Европа, няма инвестиции в образование, квалификации, че ако щеш и в икономиката... Един куп социално слаби, дето не са завършили 4 клас. Селското стопанство се превръща във феодално, вдигат се данъци да се избият,едни пари да се дадат еди къде си

207

Будала пенсионер

преди 2 месеца

Кандидат пенсионери, крийте доходи, колкото повече даваш кагато работиш, толкова по малко взимаш като пенсионер. За 3г.минимално осигурените +50%, а максимално осигурените + 30%.

206

Хахаха

преди 2 месеца

Това ако го беше предложил Асен Василев, герболяка щеше да опищи какъв е комунист. ГЕРБ са дясна партия и такива предложения са недопустими за една дясна партия. По-скоро комунистите БСП трябваше да го предложат.

205

Реалността

преди 2 месеца

Идват избори и ГЕРБ и ДПС "отпускат" пари за празниците. Пенсията при последния мандат на ГЕРБ немаше 400 кинта. Сега е 900!!! Хаха. *** елементарните гербопитеци. Тва Шишито е доста по-*** отколкото изглежда, а той изглежда много ***.

204

Анонимен

преди 2 месеца

Именно! Сто процента е прав. Това с добавките за празниците беше и си остава порочна практика на Герб, при които цели 10 години пенсията, както и заплатите почти не мръднаха! Гласувайте пак през Юни за Бойко и Делян и те ще ни крадат до безкрай.

203

Европеец

преди 2 месеца

ГЕРБ и ДПС предлагат.... Популисти! Тези откраднаха милиарди..станаха милиардери на наш гръб, сега се мазнят с някакви мизерни 75 лв. на бедните пенсионери. С чужда пита помен правят! Мошеници от класа!

202

Ето затова

преди 2 месеца

Боко да извади от чекеджето и да раздаде!

201

Неадекватно

преди 2 месеца

Баси наглеца е Борисов! ТОЙ премахна великденските и коледни добавки към пенсиите, но сега иска да ги връща!

200

Анонимен

преди 2 месеца

Тоз гол офлюф защо не е в затвора.

199

А бре де бре

преди 2 месеца

Започна се с предизборното наддаване на популистите-лъжци Боко и Шиши.

198

Анонимен

преди 2 месеца

Дават се добавки натези които имат малки пенсии, а те са малки защото масово "чорбаджиите" осигуряват работниците на минимална, а им доплащатогромни суми на ръка.Ето такива хора се подпомагат с тези добавки.Това се нариа подкрепа на сивата икономика. А хората които са плащали редовни осигуровки са дискриминирани - за тях няма празници,налиПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2024/04/02/asen-vasilev-se-vyzmuti-na-dobavkite-za-pensionerite-bili-porochni.603179,3

197

Анонимен

преди 2 месеца

Ха дано настане справедливост и Асенча да разчита на добавки към пенцията си.

196

Хммм

преди 2 месеца

Пари нема за нищо. Трябва от някъде да се появят. Но с тоя популизъм и харчене на ГЕРБ и ДПС, ще видим еврозона нанайси, а после Бойко ще вини Асен Василев .

195

ГЕРБ некадърници

преди 2 месеца

Бойко и Шиши са се устремили към изпразване на хазната, за да "пуснат" после Делян Добрев да говори каквото си иска за "невъзможния" бюджет на Асен Василев.

194

Анонимен

преди 2 месеца

Липи си че по не са толкова хитри като дпс-герб, ако са като тях , щяха да излязат и да кажат 100лв ще дадем

193

Анонимен

преди 2 месеца

Е кво Бойко с турците пие мазно кафе , това ли нещо ще ни управлява , не мерси

192

ГЕРБ да се махат!

преди 2 месеца

Човека ви го каза: предочита да вдигне пенсиите на всички пенсионери и хората да получават всеки месец отгоре, отколкото да заглавичка с по някви мизерни 75 кинта само през май.

191

Анонимен

преди 2 месеца

Герб-дпс е време да си ходят

190

Анонимен

преди 2 месеца

от ПП изкараха фекалометите-фекалояди да замазват положението,прозрачни сте загубеняци

189

Анонимен

преди 2 месеца

Коалицията герб-дпс просто купува гласове, както винаги