215

Анонимен

преди 1 месец

Денков да погледне България. Страната, която той съсипа, набълбуквайки я с кредити към Западни държави. Той не е за бой, за разстрел е, барабар с цялото ПП.

214

Анонимен

преди 1 месец

Ами то НАТО(САЩ) последните 20 и няколко години където е стъпало ни трева никне ,ни слънце грее..много бързо и удобно всички забравиха изфабрикуваната война в Ирак,след това Либия,после Сирия и т.н. да не ги изброяваме всичките конфликти ,милионите убити и разрушени страни.И ако това е демокрация здраве му кажи.

213

Бацо голям

преди 1 месец

Добре , че баце му спря екскурзиитеИма пари да си ги плаща сам

212

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

Защо сте толкова наивни да се хващате на въдицата, която ви е пуснал този съсел: той отклонява вниманието ви само с "Путин и Русия"? Прочетете в съседния сайт "Инвестор" как се качва постоянно външния дълг на България. Та ние вече не можем да си изплащаме заплатите в бюджетната сфера без непрекъснато вземане на нови външни кредити. Путин, Путин, Путин - тук ви отклоняват вниманието като на алкохолици, след като изтрезнеете ще научите истината след 2-3 години и ще изпукате от глад.

211

Вьзмутен

преди 1 месец

Ако не бе путин с какво щеше да блесне денкоС афганистанците които докараВьобще щяхме ли да знаем , че е бил премиер

210

Планктон Плъхов

преди 1 месец

Аз съм мъничък мънкащ пльх, готов съм пак да съм премиер, може и от мишата дупка, само ми дайде пътувания в чужбина. СМС за Плъхов!

209

Анти димократ

преди 1 месец

Фидел Кастро17.11.2005 г. в Университета на Хавана: - "Откъде невежите да знаят дали МВФ е добър или лош, за растящите лихви, за това, че светът непрекъснато е поробван и ограбван от хиляди методи на тази система? Какво може да прочете един неграмотен човек? Как ще разбере, че е измамен? Откъде знае, че най-голямата лъжа на света е тази прогнила система, която управлява света, да се нарече демокрация, инсталирана в повечето страни, копирали този модел? Вредата, която причиняват е чудовищна..

208

Такива

преди 1 месец

като денков трябва да ги разстрелват на пътя! Това, ако е демокрация, аз съм космонавт! Демокрация би било, ако всяко важно решение в държавата, би се вземало чрез референдум! А това сега си е чиста клептокрация! Управляват ни разни богати престъпници, които на практика са купили държавата, буквално! Оправията би се случила само чрез преврат и след това народен съд!

207

Анонимен

преди 1 месец

Ако Русия не беше взела Крим, в Севастопол веднага щеше да цъфне американска база. Проектът бил вече подготвен. Още щом майданът победи, Виктория Нуланд веднага тръгна из навалицата да черпи с бисквитки. Но иначе САЩ и НАТО нямали нищо общо.

206

еврото на сила

преди 1 месец

за тая демокрация ли става дума?

205

Черното е бяло

преди 1 месец

а ние сме слепи та трябва да ни казват....

204

Нямат срам и това е!

преди 1 месец

България стана най-бедната страна в Европа, колонизираха ни краварите, разтуриха ни армията, съсипаха военната промишленост, а те честват членството ни в НАТО! Сега Путин им е трън в очите, защото не позволява на "демократичните държави" да си разиграват коня в Русия. Вместо да гледаме на Русия като огромен пазар за селското ни стопанство, ние я обявяваме за "враг 1" и чакаме турски самолети да ни пазят! Всичките им действия от "зората на демокрацията" насам са национално предателство!

203

Браво

преди 1 месец

Ето това е истина....путин е заплаха за света. Затова тотална изолация на путин,обслужващите го държави,организации,бизнеси и хора. Нещо повече наказателна отговорност за разпространението на путиноидната пропаганда. След като режима на путин е приравнен с режима на Хитлер.. то и пропагандата трябва да се преследва еднакво. Със задна дата,за да може да се вкарат в затворите всички тези,които подкрепят този нов антихрист....путин.

202

абе

преди 1 месец

Има и още по-хубави новини. Онези гении в Народното събрание сега се чудят как да променят пак конституцията чрез закон. Изключително некадърни шматки.

201

Реалист

преди 1 месец

Гущероподобният плъх говори за демокрация, този, чиято партия не уважи решението на 605 хиляди българи да бъдат питани за еврото на референдум, този ли говори за демокрация!

200

Възраждане

преди 1 месец

Защо Радев не даде третия мандат на Костадинов!?

199

Ужас

преди 1 месец

Денко умен като шалапатоваАбе дотам ли стигнахме този да ни е бил премиер -9 месеца

198

Гр

преди 1 месец

Никой не го интересува какво казва един слуга на мафията

197

Анонимен

преди 1 месец

"Врагът на Путин не е алинаса... Най голямата заплаха е ... демокрацията по границите на Русия... НАто дава сигурност" - Като оставим настрана редовните, груби ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ, типични за простащината през "демокрацията", НАПИСАНОТО Е ТОТАЛНА ГУПОСТ!! Нато дава само сигурност, че ще има войни и разрушения. На Путин какво му пука дали до него е "демокрация", монархия или джамахирия... Пука му само когато искат да му нацвъкат ракети по границата, както сега. Тях ги слага НАто, а не "демокрация"

196

aa

преди 1 месец

денка оди да вариш сапуни брат за друго не ставаш. обикновен Сапунджия си си и тва е